توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در منوی مدیریت
shishake_mang
12-25-2008, 10:07 PM
درود بر تمام دوستان...
آقا ما این مامبو رو نصب کردیم.اما حالا که وارد منوی مدیریت میشم وقتی رروی یک پیوند _آیکون مدیریتی _کلیک میکنم یه صفحه ی جدید میاد که میگه یوزر و پس رو وارد کنید و بعد که وارد میکنم باز میره به صفحه ی اصلی مدیریت.
حالا کسی میدونه که این نرم افزار چشه؟؟؟
دوستان اگر تاپیکی قبلا به این مشکل پاسخ داده لطفا لینک کنید _من که ندیدم_ یا اگه براتون مقدوره پاسخش رو مستقیم بدید...
atoofy
12-25-2008, 11:04 PM
سلام. به انجمن خوش آمدید.
منظورتون از صفحه ی جدید همان صفحه ی لاگین مدیریت مامبو هست؟ اگر بله ببینید Save Session Path قابل نوشتن (Writeable) هست یا خیر؟
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی
shishake_mang
12-26-2008, 08:11 AM
درود به تمام دوستان...
بله دقیقا.منظورم همون صفحه ای هست که ابتدای ورود به قسمت مدیریت باید پر بشه_صفحه ی وارد کردن نام کاربری و کلمه ی عبور_
دویت عزیز ممنون و خیلی لطف کردی که جواب دادی...
اون گزینه ای که شما گفتید درست هست فقط در بالاترش در گزینه ی note این پیام رو نوشته: MySQL Strict Mode is not supported
در قسمت Display Errors هم به جای روشن خاموش هست ولی بقیه ی گزینه ها درست هست.
راستی من nuk رو هم نصب کردم و همین مشکل رو داشت...
atoofy
12-26-2008, 01:48 PM
سلام. با سیستم های دیگه (غیر از سیستم خودتون) هم امتحان کردید؟یه تست بکنید.
اگر باز هم مشکلی بود احتمالا مشکل از همون سرور شماست .اون MySQL Strict Mode is not supported هم که فرمودید تنها یه note هست و مشکلی نداره.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی
shishake_mang
12-26-2008, 03:53 PM
درود به همه ی دوستان به خصوص جناب کاظم زاده که لطف میکنند و جواب پرسشها رو میدن...
ابتدا باید تشکر کنم؛باید بگم که از فضای رایگان گیگفا استفاده میکنم که در همین تالار گفتن که مشکلی نداره...
اما من با دو سیستم دیگه چک کردم ولی میگه :You cannot login. There are no administrators set up.
بعد از اون حالا حتی با سیستم خودم هم همین پیغام رو میده...
صفحه ی اصلی سایت هم این پیغام میاد:
DB function failed with error number 1146
Table 'gigfa_2720660_.mos_mambosession' doesn't exist SQL=SELECT session_id FROM mos_mambosession WHERE session_id=MD5('ec1cec348bcea5906ef29d13a6d6cbb9')
SQL =
SELECT session_id FROM mos_mambosession WHERE session_id=MD5('ec1cec348bcea5906ef29d13a6d6cbb9') ')
من دوباره جست وجو کردم و این تاپیک_<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو دیدم ولی خب جوابی داده نشده بود
mhadaily
12-26-2008, 03:58 PM
مشکل از سمت سرور هست
atoofy
12-26-2008, 05:42 PM
سلام. همانطور که در متن ارور هم می بینید،جدول mos_mambosession در دیتابیستون به هر دلیلی فعلا موجود نیست.
می تونید یه مامبوی جدید از اول نصب کنید. احتمالا باید مشکلتون برطرف بشه.
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلی
shishake_mang
12-26-2008, 06:19 PM
درود بر تمام دوستان...
من دوباره نصب کردم ؛ حالا باز همون مشکل قبلی رو دارم.
مجید عزیز سرور هاستینگ گیگفا هست که توی تالار تایید شده!!! باز هم ممکنه مشکل از هاست باشه؟؟؟
واقعا موندم چیکار کنم...
نیاز هم دارم که هر چه سریعتر راه بیفته.حالا چیکار کنم؟؟؟
مهدی.
12-26-2008, 07:39 PM
سلام
كليه فايلهاي موجود در هاست رو حذف كنيد.
ديتابيس رو هم حذف كنيد.
از مامبو-ديگ دوباره فايل هسته مامبو رو دريافت كنيد. (مطمئن بشيد بسته دريافت شده سالم است)
مراحل نصب را طبق آموزشهاي مامبولرن و توضيحات گيگفا نصب كنيد.
مشكلي نخواهيد داشت. (اگر مشكلي بود در انجمن مربوط به هاستينگ مطرح كنيد تا به شما كمك كنند، اين مشكلي كه ميفرماييد از طرف مامبو نميباشد.)
هاست گيگفا مورد تأييد نيست و هرگز تأييد نشده. تنها گفته شده كه ميشه مامبو رو بر روي آن نصب كنيد، همين!
كامروا باشيد.
shishake_mang
12-26-2008, 08:56 PM
درود بر تمامی دوستان عزیز به خصوص کسانی که لطف کردند و با خشرویی جواب دادند...
دوستان مشکل حل شد...
البته مشکل از سرور نبود.میدونید من مامبو رو با اپرا و IE نصب کردم که درست نشد اما برای بار سوم با fire fox نصب کردم و الان درست اجرا شد.
کوکی ها در اون مرورگرهای اول فعال نبود آیا دلیلش این میتونه باشه؟؟؟
حالا که ما هم به جمع مامبو بازان پیوستیم آیا جایی هست که اصطلاحات رو تعریف کرده باشه؟؟؟مثلا بگه که مامبوت یعنی چی یا مثلا کامپونتها چی هستند.کلا در رابطه با اصطلاحات کاربردی اطلاعات بده.
مهدی.
12-26-2008, 10:04 PM
خوش آمديد به مامبو بازها!
هر وقت حرفه اي شديد ما خوشحال ميشيم شما نيز فعاليت خودتون رو براي ديگران تازه كاران فراموش نكنيد تا فرهنگ همياري و همكاري به منظور پيشرفت رو اصلاح كنيم.
مقالات زيادي در انجمن و سايت مامبولرن موجود هست كه پيشنهاد ميكنم قبل از هركاري مقاله مامبو چيست كه در امضاي آقا مجيد ميبينيد (نكات سودمند مامبو) رو حتماً مطالعه كنيد تا نيمي از سوالات پايه رو پاسخ بگيريد.
در انجمن در رابطه با هر كدام از سوالات اوليه بحث هاي متعددي شده كه ميتونيد با يك جستجوي كوچيك به جوابها برسيد.
بزودي آموزشهاي سايت قدرتمند ميشه و البته خبرهاي ديگري هم در راه هست.
كامروا باشيد.
مهدی.
12-26-2008, 10:07 PM
يك پيشنهاد دوستانه :
قبل از شروع حتماً يك هاست معتبر تهيه كنيد و قبل از معرفي به موتورهاي جستجو در رابطه با اقدامات قبل از اينكار تحقيق كنيد و موارد مورد نياز را انجام دهيد.
كامروا باشيد.
shishake_mang
12-28-2008, 12:12 AM
درود بر تمام دوستان...
به پسر مهربون عزیز:
من هم امیدوارم بتونم حرفه ای بشم...
الان که خیلی سخت داره میگذره.هیچ کاری رو نمیتونم انجام بدم.
قسمت آموزش خیلی ضعیفه...
در اون مقاله ی مامبو چیست هم فقط یه سری چیزهای کلی ارائه شده.من میخوام که بدونم اصلا معنی کامپونت چی هست و این جور چیزهای پایه ای آخه من هیچی یاد ندارم
من چند وقت با فرانت پیج کار کردم و صفحات معمولی داشتم...البته برنامه نویسی بلد نیستم.
چند سوال دارم که خوشحال میشم اگه جواب بدین:
1_آیا فقط از قسمت کد نویسی میشه تیتر یک صفحه و یا بنر رو و کلیاتی اینچنینی رو عوض کرد؟؟؟
2_اگر در قسمت ایجاد گروه و بخش کلید های ذخیره سازی و اپلای کار نکنن ایراد از چی هست؟؟؟
مهدی.
12-28-2008, 12:33 AM
سلام
خوب براي اين مشكلاتي كه فرموديد راه چاره اي در نظر گرفته شده كه بزودي در اختيار همگان قرار ميگيره.
ولي براتون يه توضيحي از مامبوت - ماژول و كامپوننت رو مينويسم :(اگر انگليسيتون خوبه از راهنماي مامبو كه فعلاً انگليسي هست استفاده كنيد)
مامبوت : (اين قسمت از راهنماي مامبو ميباشد كه ترجمه شده)
مامبوتها اساساً برنامههاي كوچكي هستند كه هر كدام ويژگي خاصي دارند. اين نوع برنامهها نقش خاصي در مامبو را ايفا ميكنند و وظيفه فعاليت يك برنامه را دارند. هر مامبوت مخصوص يك برنامه ميباشد. مامبوتها ميتوانند يك برنامه ساده داشته باشند (همچون نوشتن يك برنامه براي نمايش يك فايل تصويري در محتوا). مامبوتها به 5 نوع ماژول مختلف تقسيم ميشوند كه عبارتند از :
authentication (اعتبارسنج)
content (محتوا)
editors (ويرايشگر متن)
editors-xtd (ويرايشگر تخصصي)
search (جستجوگر)
كامپوننت : (در انجمن جستجو كنيد به جوابهاي بيشتري ميرسيد)
نرمافزارهايي هستند كه تحت مامبو فعاليت ميكنند و از انواع مختلفي تشكيل ميشوند. هر كامپوننت ميتواند از توانايي هاي مختلفي برخوردار باشد و براي ايجاد آن برنامه نويس بايد به API هاي مامبو آشنا باشد. هر كامپوننت ميتواند ماژول و مامبوت مخصوص به خود را داشته باشد. يك كامپوننت ميتواند يك فرم ساز/ نظر سنج/آمارگير/گالري تصوير/فروشگاه/ .... باشد كه به همين دليل نميتوان كامپوننت را محدود به نرم افزار خاصي كرد. ولي يك كامپوننت مخصوص مامبو نميتواند به تنهايي فعال شود و به شما كمكي بكند و بدون مامبو نميتوانيد از آن استفاده كنيد.
ماژول : (در انجمن جستجو كنيد به جوابهاي بيشتري ميرسيد)
عموماً يك ماژول ميتواند يك نرم افزار تك صفحه اي باشد كه به شما اين اجازه را ميدهد يك برنامه نويسي ساده را در صفحه خود مورد استفاده قرار دهيد.
يك ماژول ميتواند به شما در انتقال اطلاعات و يا توانايي هاي يك كامپوننت كمك كند. براي انتشار يك ماژول شما بايد موقعيت مورد نظرتان را در قالب داشته باشيد تا بتوانيد يك ماژول را در آن نمايش دهيد.
بزودي مقالات بهتري در اختيار همه كاربران قرار ميگيره كه با كمك همديگه(همه كاربران) بايد تمومش كنيم!
اگر ميخوايي پيشرفت كني فرانت پيج رو بزار كنار از يه ويرايشگر متن ساده استفاده كن (پيشنهاد دوستانه)
حالا سوالات آخر ارسال شما :
1-اصل متن باز اينه كه شما هرجوري دلت بخواد بتوني دربياري. كامپوننتها و ماژولها و مامبوتها در مامبو در اضافه شدن نوعي پلاگين به شما كمك ميكنند (مثال كاملاً غلط ولي براي اول همينو ميشه گفت!). شما اگر نگاه كنيد در انجمن بحثهاي زيادي در رابطه با تغيير سورس مامبو و تبديل به حالت دلخواه شده كه البته بايد به PHP , Mambo API آشنا باشيد. وگرنه همون بهتر كه دست نزنيد و تنها از مديريت و اكستنشنها (مامبوت و ماژول و ....) فقط استفاده كنيد.
2-ايرادهاي زيادي ميتونه داشته باشه!
در ضمن اين آخرين باري بود كه به چند سوال شما در يك تاپيك پاسخ داده شد. (قوانين رو حتماً مطالعه كنيد، حتماً)
از اين پس براي هر سوال خود ابتدا خواهشاً جستجو كنيد و سپس براي هركدام مجزا تاپيك بزنيد.
كامروا باشيد.
shishake_mang
12-28-2008, 10:09 PM
درود بر همه ی دوستان...
مهدی جان خیلی ممنون که وقت گذاشتی و مطالب رو قرار دادی.خیلی حال داد
لینک های مروبط به بعضی فایلها به صفحه ی اصلی خرابه
از این پس حتما تاپیکها مجزا ایجاد خواهم کرد؛مرسی بابت تذکر و همچنین پشنهاد خوبت.
چند تا سوال پیش اومد که دارم سرچ میکنم اما چیزی پیدا نمیشه...
در رابطه با کار نکردن اون کلیدها هم اگر میشه یه توضیحی بده_فکر کنم مربوط میشه به همین تاپیک_.اگه کار نکنن که من باید کار با مامبو رو کنار بزارم.درسته؟؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.