ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول مسابقه

a_fallahi
08-13-2006, 10:58 AM
با سلام
کجا می توانم ماژولی مناسب جهت ایجاد یک مسابقه حرفه ا ی پیدا کنم
متشکرم

javad583
08-13-2006, 11:14 AM
منظورتان چه نوع مسابقه ای است و با چه امکاناتی؟

a_fallahi
08-13-2006, 02:47 PM
ضمن سلام و قدردانی

لطفا در خصوص موارد زیر مرا راهنمایی نمایید

من می خواهم یک سایت تخصصی خاص مسابقه در زمینه های : ( 1- فرهنگی 2- اجتماعی 3- مذهبی 4- هنری 5- علمی ...... ) طراحی کنم
این سایت می بایست دارای خصوصیات زیر باشد :
1- دارای تعدادی سوال چهار گزینه ای ( حد اقل 5 سوال و حداکثر 30 تا ) باشد
2- سوالات متناسب با هر یک از موضوعات قید شده در بالا می بایست توسط متخصصین مربوطه طرح و به سایت ارسال گردند
3- ادیتوری مناسب به منظور امکان درج و ارسال سوالات به همراه عکس و ... برای طراح سوال بند2 در نظر گرفته شود
4- عمدتا بررسی و قرار دادن نهایی سوالات بند 2 بر روی سایت و اینترنت ، می بایست از طریق مدیر و مسول اصلی مسابقه انجام گیرد
5- برای شرکت کاربران در بخش مسابقه ، حتما عمل ثبت نام انجام شود
6- هر کاربر فقط یکبار می تواند در مسابقه ( در یکی از زمینه های قید شده در بالا ) شرکت نماید
* چنانچه کاربری یکبار در مسابقه ای شرکت نمود و گزینه های مربوط به مسابقه را بطور کامل تیک زد و دکمه submit را فشار داد ، ضمن اعلان پیغام ( " شما قبلا در این مسابقه شرکت کرده اید و دیگر نمی توانید ...) امکان شرکت مجدد در آن مسابقه از آن کاربر سلب گردد .
7- امکان تصحیح سوالات توسط سایت فراهم گردد ( البته برای مدیر و مسول اصلی مسابقه )
8- امکان قرعه کشی توسط سایت فراهم گردد ( البته برای مدیر و مسول اصلی مسابقه )
9- سایت سه زبانه ( فارسی ، عربی و انگلیسی ) باشد

armahloji
08-15-2006, 08:07 AM
سلام

کامپوننت facile form را امتحات کن .یه چیز توپ برای ساختن فرمه . اگه php بلد باشی فکر کنم باهاش هر کاری بخوای بتونی بکنی.

a_fallahi
08-17-2006, 07:14 AM
سلام
ضمن قدرانی
لطف کنید آدرس لینک دانلود facile form را به همراه توضیحات بیشتر برام ارسال کنید
با توجه به این کامپوننت ، چه مقدار php باید بلد باشم تا بتوانم در خصوص ایجاد یک ماژول مسابقه حرفه ای متناسب با نیازهای ذکر شده اقدام کنم .
اگر ممکن است لینک نمونه های انجام شده با استفاده از این کامپوننت را برایم ارسال نمایید
با توجه با اینکه من در php خیلی حرفه ای نیستم ، آیادر ایجاد این ماژول به من کمک می کنید .
بسیار متشکرم

firoozmandan
08-20-2006, 12:26 PM
سلام

سایت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نمونه ها : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی