ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نام واقعی و نام مستعار!

relax191
12-26-2008, 11:02 PM
سلام
وقت خوش
خسته نباشید

من می خوام وقتی کاربری در انجمنم ثبت نام میکنه موقع ثبت نام یه نام کاربری از اون خواسته بشه که باید نام واقعی اون باشه و فقط مدیران قادر به مشاهده آن باشند و یک نام مستعار از اون پرسیده بشه که در انجمن کنار ارسالها اون قرار بگیره
آیا این امکانش هست؟

و سوال دوم اینکه من می خوام یک گزینه دیگر علاوه بر اینهایی که موقع ثبت نام از کاربر پرسیده میشه ایجاد کنم و فقط مدیران قادر به مشاهده آن باشند و بعدا اگر خواستم بتونم برای مشاهده عموم آزاد کنم
امکان پذیره؟

ممنونم

javid2005
12-26-2008, 11:21 PM
اضافه كردن فيلد در پروفايل ، ثبت نام و قسمت ارسال (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

سعید
12-27-2008, 06:38 AM
من می خوام وقتی کاربری در انجمنم ثبت نام میکنه موقع ثبت نام یه نام کاربری از اون خواسته بشه که باید نام واقعی اون باشه و فقط مدیران قادر به مشاهده آن باشند و یک نام مستعار از اون پرسیده بشه که در انجمن کنار ارسالها اون قرار بگیره
آیا این امکانش هست؟

این مورد با امکانات خود SMF امکان پذیره.
به کاربران بگید با اسم واقعی ثبت نام کنند.
وارد مدیریت بشید - تنظیمات عمومی انجمن ها - آیا کاربران اجازه انتخاب یک نام مستعار در انجمن داشته باشند؟
این گزینه سبز رو علامت بزنید و تنظیمات رو ذخیره کنید.
حالا هر کاربری در تنظیمات کاربری خودش قادر به تغییر نام نمایش داده شده در انجمن هست.

یا علی

relax191
12-27-2008, 09:38 AM
واقعا عالی بود
دقیقا همین هارو می خواستم
آمیدوارم همیشه موفق باشید.