توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف طبقه بندی ارسالها برای مدیران
relax191
12-28-2008, 01:41 PM
وقتی یک مدیر در انجم من ارسال میزند مشخصات اون که در کنار ارسال نوشته می شود به شرح زیر است
اول نام اون در بالا
بعد درجه اون مثلا مدیر انجمن ها
بعد درجه بندی اون مثلا کاربر فعال یا کاربر جدید که بر اساس تعداد ارسالهای اون هست
بعد اون ستاره هاش
بعد تعداد ارسالش
بعد عکسش
حالا من می خوام گزینه سومش یعنی اینکه مدیر را مثلا بر اساس تعداد ارسالش بنویشه کاربر جدید حذف کنم
یا اینکه یک اسمیکه خودم می خوام بگذارم
از طرفی اگه بخوام از قسمت مدیریت-> گرههای کاربری -> گروه های ارسال نامه ، یک اسم بذارم این اسم برای همه اونایی که به این حد ارسال می رسن نمایش داده میشه
من باید چکار کنم؟
ممنونم
برای حذف "کاربر جدید" اینجا رو مطالعه کنید:
حذف عنوان کاربری (کاربر جدید) از زیر اسامی مدیران (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
گرچه که خودتون هم می تونستید جستجو کنید و سریعتر به نتیجه برسید.
سوال دوم: یک گروه مبتنی بر تعداد پست بسازید، بعد تعدادش رو مشخص کنید و عنوان موردنظر رو بهش بدید.
relax191
12-30-2008, 08:23 PM
ممنونم
اما خودم این تاپیکی که لینک داده بودید رو خوندم
من می خوام فقط زیر اسم خودم که مدیر کل هستم عنوان درجه کاربریم نشان داده نشه
یا این روشی که در آن تاپیک گفته شد درجه کاربری هیچ یک از کاربران گروه بندی شده نشان داده نمی شه
باید چکار کنم؟
دوست من اون تاپیک رو با دقت تا آخر بخونید و وقت ما رو بیشتر نگیرید خواهشا ...
کاملا در اون تاپیک روشن و اضح توضیح داده شده.
یا علی
relax191
12-31-2008, 03:02 PM
دوست من اون تاپیک رو با دقت تا آخر بخونید و وقت ما رو بیشتر نگیرید خواهشا ...
کاملا در اون تاپیک روشن و اضح توضیح داده شده.
یا علی
دوست عزیز عصبانی نشوید!
شما منظور بنده رو متوجه نشدید
مگرنه من اون تاپیکی که لینک دادید رو خوندم
بذارید دوباره کامل منظورمو بیان کنم
من در انجمن چنتا مدیر دارم ( و مشخصه همه مدیران جز گروههای غیر مبتنی بر پست هستند )
من وقتی از قسمت تنظیمات قالب جاری، مخفی شدن نمایش عنوان درجه کاربری در انجمن ها رو علامت میزنم درجه تمام مدیران ( مثل کاربر تازه و ... ) از بین میره
و من فقط می خوام این اتفاق برای یکی از مدیران بیوفته
یعنی فقط درجه یک مدیر( مدیرکل) نشان داده نشه و بقیه مدیران درجه داشته باشند.
منظورم رو متوجه شدید؟
خیر.
با تنظیمات خود SMF به صورت عادی این کار امکان پذیر نیست.
باید تغییراتی در سورس قالب بدید و کد نویسی کنید.
یا علی
relax191
01-01-2009, 02:16 PM
خیر.
با تنظیمات خود SMF به صورت عادی این کار امکان پذیر نیست.
باید تغییراتی در سورس قالب بدید و کد نویسی کنید.
یا علی
میشه بیشتر توضیح بدید؟
کدوم فابلو باید ویرایش کنم؟
چه قسمتیش؟
قسمتی از قالب که نام کاربران و آواتار و درجه کاربریشون رو نمایش میده.
بسته به قالب شما تفاوت می کنه. یعنی ممکنه قالب شما اون فایل رو داشته باشه یا نداشته باشه.
اما معمولا این تغییرات باید در فایل Display.template.php اعمال بشه.
در ضمن ویرایش تنها نیست. باید برای اون قسمت کدی بنویسید و سپس برای درج کد قالب را ویرایش کنید !
یا علی
relax191
01-01-2009, 07:49 PM
قسمتی از قالب که نام کاربران و آواتار و درجه کاربریشون رو نمایش میده.
بسته به قالب شما تفاوت می کنه. یعنی ممکنه قالب شما اون فایل رو داشته باشه یا نداشته باشه.
اما معمولا این تغییرات باید در فایل Display.template.php اعمال بشه.
در ضمن ویرایش تنها نیست. باید برای اون قسمت کدی بنویسید و سپس برای درج کد قالب را ویرایش کنید !
یا علی
من این فایلو پیدا کردم و تقریبا فهمیدم کدوم قسمتش مال نام کاربریه
اما چیزی در مورد درجه کاربری و اینا توش نبود
با توجه به شناختیکه از شما داخل انجمن پیدا کردم فهمیدم تمام بچه ها گروه خیلی پیگیرن و تا مشکل یه کاربر حل نشه آروم نمی شن
اما من فکر کنم این موضوع برای شما یا جالب نیست و یا کم اهمیته
چون احساس می کنم تمایلی به انجام این کار ندارید و همش می گید نمیشه
اگر اینطوره من بی خیال این کار می شم.
آخه من در بقیه موارد دیدم که حتی کدروهم که خودتون ویرایش کردید به کاربر می دید تا مشکلش حل بشه اما الان...
من این فایلو پیدا کردم و تقریبا فهمیدم کدوم قسمتش مال نام کاربریه
اما چیزی در مورد درجه کاربری و اینا توش نبود
با توجه به شناختیکه از شما داخل انجمن پیدا کردم فهمیدم تمام بچه ها گروه خیلی پیگیرن و تا مشکل یه کاربر حل نشه آروم نمی شن
دوست من !
قرار نیست همه چیزها در سورس اس ام اف پیش بینی شده باشه و برای میلیون ها کاربر از پیش سفارشی سازی و تعبیه شده باشه که با فعال کردن اون قسمت از قبل پیش بینی شده ، کار حل بشه!
بله همه دوستان و مدیران ارجمند پیگیر هستند ، اما این که شما مطرح کردید یک مشکل نیست!
بلکه یک ویژگی جدید و نیازی هست که شما دارید که و بنده هم تا حدی که سطح دانش و وقتم اقتضا می کرد ، راهنماییتون کردم. یادم نمیاد جایی گفته باشم نمی شه!
بله در سایر موارد مشکلی بوده که مربوط به سیستم بوده و به نحوی ایراد به شمار میاد. اونجا شخصا (و بقیه هم همینطور) سعی کردم که وقت بگذارم و مشکل رو حل کنم. اما در این مورد عرض کردم باید کدنویسی بشه!
نمی دونم زبان بنده الکن هست یا اینکه منظورم رو به درستی نرسوندم.
برای این که این کار انجام بشه، باید یک قطعه برنامه براش نوشته بشه که کار این ویژگی رو انجام بده و به قسمتی از قالب اضافه بشه.
اما اینکه گاهی گاهی اوقات با تغییر اندک در کد مشکل سیستم حل بشه ، نباید سطح انتظارات کاربران رو بالا ببره و انتظار برنامه نویسی اختصاصی برای تک تک اعضا بوجود بیاد.
قبلا مواردی که نیاز به برنامه نویسی داشت ، مطابق قوانین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) به دپارتمان فروش و سفارشات تیم هدایت می شد، اما فعلا تیم سفارش برنامه نویسی قبول نمی کنه . می تونید از کسانی که با PHP و سورس SMF آشنایی دارند کمک بگیرید تا کد موردنظر رو براتون بنویسند.
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.