توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاهش فشار مامبو به سرور !
zakerin
12-28-2008, 02:54 PM
با سلام ...
فشاری که مامبو میاره به سرور رو چطوری میشه کمتر کرد ؟
فشاری که مامبو به سرور میاره یک فشار معقوله و نمیشه زیاد کمش کرد. تنها راه کم کردنش استفاده از کش هستش
مامبو فشار زیادی به سور وارد نمی کنه.
شما سیستم هایی مثل movable type و افزونه های اون رو با مامبو مقایسه کنید ...
اما در هر حال ، غیر فعال کردن "ثبت آمار" از تنظیمات کلی، از پردازش سرور کم می کنه
یا علی.
zakerin
12-28-2008, 03:14 PM
ما الان مامبوی سایتمون فشار زیادی داره به سرور میاره ... ممکنه از کجا باشه مشکل ؟ :'( 70 در صد از مموری سرور رو پر کرده ... البته تعداد انلاین های ما رو سیستم مامبو انداخته 600 نفر ... راه حلی دارید برای حل مشکل ؟
atoofy
12-28-2008, 03:22 PM
سلام.اگر تعداد افراد آنلاین سایت شما این مقدار هست ،همونطور که آقا نوید گفت :
فشاری که مامبو به سرور میاره یک فشار معقوله و نمیشه زیاد کمش کرد. تنها راه کم کردنش استفاده از کش هستش
شما کشتون را فعال کردید؟
یـــــــــــــــاعـــــــ ـــــلی
zakerin
12-28-2008, 03:26 PM
بله ... روی 900 ثانیه هم هست ...
صاحب سرورمون گفته که دیتابیستون حجم زیاد هست و فشار میاره به سرور و مموری سرور رو پر می کنه ...
** دو پست شما یکی شد
شما اگر تعدا آنلاین ها رو اونقدر که فرمودید هست، ثبت آمار رو غیرفعال کنید ببینید مطمئنا تاثیرش چشمگیره.
مسلما ورود اطلاعات در جداول بزرگ ، ممکنه برای سرور بار پردازشی داشته بشه. خصوصا در جداول مربوط به آمار.
اما نه اینقدر که مسئول سرور شما فرموده اند.
zakerin
12-28-2008, 03:46 PM
شما اگر تعدا آنلاین ها رو اونقدر که فرمودید هست، ثبت آمار رو غیرفعال کنید ببینید مطمئنا تاثیرش چشمگیره.
مسلما ورود اطلاعات در جداول بزرگ ،  ممکنه برای سرور بار پردازشی داشته بشه. خصوصا در جداول مربوط به آمار.
اما نه اینقدر که مسئول سرور شما فرموده اند.
تست کردیم ولی تاثیری نداشت ...
آقایون یه مشکل عجیب ... مامبو من در حالت آفلاین هست ولی داره به سرور شدید فشار میاره ... مشکل از چیه ؟
آقایون یه مشکل عجیب ... مامبو من در حالت آفلاین هست ولی داره به سرور شدید فشار میاره ... مشکل از چیه ؟
در صورتی که وقتی سایت ساسپند میشه میاد پایین فشار به شدت ...
** سه پست شما یکی شد
مهدی.
12-28-2008, 04:00 PM
سلام
خيلي عجيبه! احتمالاً مشكل چيز ديگست.
تنها چاره اينكار اينه كه صبر كنيد و منتظر يكي از مديران بشيد كه اجازه دريافت اطلاعات كاربري سايت رو دارن.
از دست ما كاري بر نمياد كه بتونيم اينجا كمكتون كنيم.
كامروا باشيد.
zakerin
12-28-2008, 04:03 PM
خواهش می کنم دوستان کمک کنن ...
سایت ما یه سایت مذهبی هست و برای محرم باید فعال باشه ...
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این هم یه عکس از وضعیت سی پی یو وقتی سایت ما در حالت آفلاین فعال هست ...
** دو پست شما یکی شد
mhadaily
12-28-2008, 07:19 PM
مشکل از مامبو نیست
چه چیزهایی روی مامبو نصب کردید ؟ چه کارهایی روی مامبو انجام دادید ؟ ایا اسکرییپت فعال دیگری روی سرور هست ؟؟ از کی اینطوری شده ؟
باید دقیق تر بررسی بشه
zakerin
12-28-2008, 09:51 PM
ما پوشه کش رو به کل پاک کردیم و وضعیت نورمال شد ...
ممنون از اینکه وقت گذاشتید ...
یا علی
zakerin
12-29-2008, 07:21 AM
امروز مشکلاتون سرجاش اومده ...
مامبو به تنهایی داره کل مموری یه سرور رو پر می کنه ...
تعداد آنلاین رو زده خود سیستم 2478 میهمان حاضر و 4 عضو آنلاین ...
چیکار میشه کرد برای کاهش فشار ... به غیر از مامبو یه فروم SMF هم نصب هست که غیر فعال کردیمش ... مامبو هم آخرین ورژن فارسی هست ...
کمک کنید لطفا !
firoozmandan
12-29-2008, 07:31 AM
صاحب سرورمون گفته که دیتابیستون حجم زیاد هست و فشار میاره به سرور و مموری سرور رو پر می کنه ...
سلام
دوست من مشکل از تنظیمات سرور و سخت افزار و یا تعداد زیاد سایتهای هاست شده توسط سرور است . سایت شما بزرگتر از مامبولرن است ؟ دیتابیسی بزرگتر از مامبولرن دارد ؟ قطعا خیر ! لود سرور ما زیر 1 است .
و یا مامبوسرور : روی مامبوسرور سایتهای زیادی است که از این تعداد حداقل 300 سایت مامبویی است . هیچ یک از این سایتها مشکلی ایجاد نمیکنند و لود این سرور هم میانگین زیر 2 است .
یا علی
zakerin
12-29-2008, 11:17 AM
سلام
دوست من مشکل از تنظیمات سرور و سخت افزار و یا تعداد زیاد سایتهای هاست شده توسط سرور است . سایت شما بزرگتر از مامبولرن است ؟ دیتابیسی بزرگتر از مامبولرن دارد ؟ قطعا خیر ! لود سرور ما زیر 1 است .
و یا مامبوسرور : روی مامبوسرور سایتهای زیادی است که از این تعداد حداقل 300 سایت مامبویی است . هیچ یک از این سایتها مشکلی ایجاد نمیکنند و لود این سرور هم میانگین زیر 2 است .
یا علی
واقعیتش من دیتابیس مامبو لرن رو خبر ندارم در چه وضعیتی هست ... کسی از دوستان می تونه یه نگاهی به دیتابیس سایت من بندازه ببینه مشکل از چیه ؟... سایت من یه سایت مذهبی هست و در ایام محرم باید پویا باشه ... اگه کسی بتونه لطفی بکنه به من ممنونش میشم ...
یاعلی
titanpass
12-27-2009, 10:44 PM
سلام
منم همچین مشکلی رو دارم. سرور قبلی چندبار سایتم رو خوابوند به دلیل فشار به سرور من مجبور شدم سرور رو عوض کنم ولی جدیدا همینن ایراد روبه من می گیرن
سرور قبلی می گفت ایراد به لینکی هست که به گالری مربوط می شد
من داتسوگالری نصب کرده بودم
ممنون میشم راهنمایی کنید
firoozmandan
12-28-2009, 12:11 PM
سلام
مواردی که در مامبو بیشتر با اون روبرو شدیم در بالا اشاره شد مانند فعال کردن کش - غیر فعال کردن آمار و ...
اینگونه موارد باید توسط مدیر سرور با چک کردن لاگها بررسی بشه
یکی از مواردی که برخی اوقات فشار زیادی به سرور میاره استفاده از کامپوننت Fireboard هست .
نسخه جدیدی از DatsoGallery منتشر شده. شما اگر از نسخ قدیمی استفاده میکنید پیشنهاد میکنم بروزرسانی کنید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.