توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل با جداول
persiankala
08-13-2006, 04:15 PM
سلام
من يك قالب طراحي كردم
قسمت جدول با Split كردن يك جدول به 3 قسمت Left , Right , Main رو ساختم
حالا واسه اينا ميخوام Title bar بزارم و گزاشتم ( Titlebar كه از 5 قسمت تشكيل شده )
حالا مشكل من اينجاست كه جداول سمت چپ و راست روي جدول وسط تاثير ميزاره
يعني وقتي من به قسمت Main مطلب اظافه ميكنم قسمت سمت چپ و راست به همون نسبت بزرگ ميشه
يا مثلا واسه سمت راست يا چپ ماژولي ميزارم ، Titlebar پايين صفحه Main كشيده ميشه
چي كار كنم اينا روي هم تاثير نزارن
ممنون
farhad
08-13-2006, 04:35 PM
سلام...
میشه بگید از table استفاده کردید و یا DIV ؟
روی سایت نصب هست بتونیم نمونش رو ببینیم ؟
persiankala
08-13-2006, 08:54 PM
DIV چيه ؟ :D
فرقش با Table چيه ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اين لينكش
ولي من الان از يك right و left استفاده كردم
ميخواستم ببينم من اگه قرار باشه واسه قسمت سمت راست يا چپ ماژول اضافه كنم ( مثل نظر سنجي ) بايد از توي Css تعيين كنم كه Titlebar داشته باشه يا نه ؟
روش ديگه اي نيست ؟
يا اينكه نه به جاي right , left گذاشتم چند تا user بزارم توي هر user يك ماژول بزارم و هنگام طراحي titlebar واسه user ها تعيين كنم
كدومش بهتره ؟
javad583
08-13-2006, 09:19 PM
برای انتخاب Titlebar باید از توی تنظیمات ماژول اقدام کنید و برای تنظیم نحوه نمایش از توابع CSS استفاده کنید.
اینکه ماژول ها رو چطور آدرس دهی کنید هم فقط به نظر خودتون و توسعه سایتتون در آینده بستگش داره.
persiankala
08-13-2006, 09:27 PM
منظور از " تنظیم نحوه نمایش " چيه ؟
چطوري به تنظيمات ماژول دسترسي پيدا كنيم ؟
Siamak
08-13-2006, 09:33 PM
سایتت لود نمیشه که بشه دید و نظر داد.
persiankala
08-14-2006, 06:45 AM
من الان تست كردم مشكلي نداشت
Ctrl+F5 هم زدم ، اومد
persiankala
08-14-2006, 08:37 PM
بفرمايين جاي ديگه آپلود كردم ، اينجا دقيقا مشكل قالب مشخصه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اين هم هاست قبلي
farhad
08-15-2006, 03:40 PM
تایتل هر موقعیت ماژول داری یک بگراند هست که کلاس اون table.moduletable th هست.
شما با ادیت کردن اون میتونید به تایتلتون بک گرانید بدید...
در ضمن تایتل هر موقعیت ماژول از طریق تنظیمات خود اون ماژول تعیین میشه !
یا علی
Siamak
08-15-2006, 04:01 PM
۱- برای تنظیمات ماژول و نمایش یا عدم نمایش عنوان به قسمت ماژولها>ماژولهای بخش کاربری برید و هر ماژولی که مد نظر هست (باری مثال نظر سنجی) رو انتخاب کنید و تیک نمایش عنوان رو بزنید و یا تنظیمات دیگه رو اعمال کنید.
۲- ضمنا باید برای تنظیمات ماژولهای قالبتون از Table استفاده کنید. توی دریم ویور از قسمت COMON تیبل رو انتخاب کنید و ... و یا به صورت دستی از دستور Table استفاده کنید. منتها حتما عرض تیبل رو محدود و به اندازه عکسی که به صورت بک گراند در اون قرار میگیره نتظیم کنید که سایز قسمتها به هم نخوره.
persiankala
08-15-2006, 04:56 PM
ببينيد ، من ميخوام قالبي مثل وبلاگ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> داشته باشم
از حرف هاي شما نتيجه گرفتم كه بايد اين كارارو بكنم
حالا اين افكار ذهن من ببينيد درسته يا نه ؟
واسه درست كردن مثل اين قالب من بايد يك Table بسازم كه به سه قسمت Split كنم
يكي توش ماژول main, يكي right و يكي ديگه left يا بجاي right , left از user استفاده كنم ( اين ماژول ها رو هم با mambosolution بزارم )
بعد واسه گذاشتن Titlebar آبي مثل سايت نمونه بايد ماژول رو ويرايش كنم و ديگه توي طراحي قالب Titlebar رو نزارم ( حالا اين ويرايش كد هاي ماژول از خود مامبو انجام ميشه ؟ )
حتي Titlebar قسمت اصلي ( mainbody ) هم بايد مثل Titlebar يك ماژول تعيين كنم ؟
اگه دقت كرده باشين Titlebar يك ماژول (مثل نظر سنجي ) توي سايت نمونه از چهار تيكه تشكيل شده ( قسمت چپ ، راست ، وسط كه تكرار شده و سايه )
حالا اينا همش بايد به صورت يك عكس تنها در بياد و به عنوان Titlebar ماژول انتخاب بشه يا نه به همين صورت تيكه تيكه ؟
اگه ممكنه يكم اين قضييه گرافيكي كردن قالب رو بيشتر بازش كنين
ممنون :-[
Siamak
08-15-2006, 05:14 PM
بعد واسه گذاشتن Titlebar آبي مثل سايت نمونه بايد ماژول رو ويرايش كنم و ديگه توي طراحي قالب Titlebar رو نزارم
نخیر!!
شما هر کدام از اون سه قسمتی رو هم که میسازید باید به دو قسمت دیگه تقسیم کنید ولی این بار به شکل افقی
یعنی این شکلی
[hr]
قسمت بالایی جدول که عکس تایتل توی اون به صورت بک گراند قرار میگیره و اندازه اون به اندازه عکس هست.
[hr]
قسمت ماژول
[hr]
بعد در قسمت بالایی این جدول عکس تایتل رو قرار بدید که باید به شکل بک گراند باشه. سپس اندازه جدول بالایی رو محدود به اندازه عکس میکنید که بزرگ و کوچیک نشه.
persiankala
08-15-2006, 06:53 PM
خوب من نسبتا اين كاري رو كه شما گفته بودين كرده بودم
اما با مشكلاتي برخورد كردم
سپس اندازه جدول بالایی رو محدود به اندازه عکس میکنید که بزرگ و کوچیک نشه
چه طوري ؟
بهتر نيست اين قالبي كه ساختم بزارم ببينين چه كار كردم و چه كارايي واسه اون چيزي كه ميخوام بايد انجام بشه ؟
Siamak
08-15-2006, 07:03 PM
البته اگر شما به قالبهای موجود نگاه کنید به خیلی مسایل پی میبرید.
برای تعیین اندازه یک تیبل به این شکل عمل کنید.
<table width="700" height="50" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
که طول و عرض و ضخامت بردر و همچنین ضخامت داخلی و خارجی توی اون مشخص میشه.
شما باید طول و عرض رو به این شکل مشخص کنید و بوردر و بقیه موارد رو صفر بگذارید.
persiankala
08-15-2006, 07:20 PM
خوب اگه من سايز جدول رو تعيين كنم ، وقتي جداول به هم مربوط هستن ، با بزرگ شدن يكي از جدول ها ، جدول هاي هم رديف هم تغيير ميكنن ديگه
من قالبم رو ميزارم فكر ميكنم اينطوري بهتر بشه در موردش صحبت كرد
Siamak
08-15-2006, 08:12 PM
خوب شما ارتفاع جدول رو محدود نکن. فقط عرض رو محدود کن.
persiankala
08-15-2006, 08:30 PM
خوب همون ارتفاع هم مشكل داره ( از لحاظ طولي هم وقتي يك جدول زياد ميشه جداول هم رديفش به همون نسبت زياد ميشن )
شما اگه قالب رو باز كنيد ميبينيد كه وقتي مثلا user3 رو مطلب ميزاريم قسمت Titlebar پايين صفحه Main كشيده ميشه
واسه اين مشكل چي كار كنم ؟
persiankala
08-16-2006, 10:32 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> :'(
farhad
08-16-2006, 01:43 PM
سلام ...
این قالبی که برای دانلود گذاشتید رو من دیدم ... و بهتون بگم که کلا این قالب سر تا پا مشکل هست و بهتون سفراش میکنم که اگر میخواین یه قالب برای خودتون طراحی کنید تمام مراحل اون رو خودتون انجام بدید نه اینکه یک قالب انگلیسی رو اسمش رو عوض کنید ، فایلشو دستکاری کنید و ... چونکه باعث میشه کار خودتون دچار مشکل بشه... که شده.
پس یک قالب صحیح از نظر لینک دهی و کد نویسی تهیه کنید، تا دوستان و من بتونیم کمکتون کنیم...
یا علی
persiankala
08-16-2006, 02:29 PM
درسته ، اول همين كاري رو كه شما گفتين كردم ، اما فكر كردم اينجوري بهتر به نتيجه برسم
يعني فكر ميكنين اين مشكلي كه باهاش دارم واسه اينه كه يك قالب خارجي رو Edit كردم ؟
خوب مشكلي نداره من از اول ميسازم ، اما شيوه ساخت جدول ها توي قالب درست بود ؟ ( كه قالبي كه از اول ميخوام بسازم مثل همين جدول ها باشه )
farhad
08-16-2006, 03:01 PM
نه...
اشتباه است.
در صورتی درسته که شمابخواین نام هر موقعیت ماژول رو خودتون درستی وارد کنید.
در غیر این صورت فقط یک تیبل رو بزارید و موقعیت ماژول رو داخلش قرار بدید.
persiankala
08-16-2006, 03:23 PM
در صورتی درسته که شمابخواین نام هر موقعیت ماژول رو خودتون درستی وارد کنید.
منظورتونو نفهميدم ، يعني چطوري ؟
farhad
08-16-2006, 03:36 PM
ببینید...
شما در قسمت مدیریت، برین به قسمت ماژول ها و بر فرض مثال ماژول منوی اصلی.
حالا در تنظیمات اون میبینید که نوشته شده = نام : منوی اصلی و در زیر اون نوشته شده = نمایش نام: بله / خیر ، که شما با زدن گزینه ( بله ) نام موقعیت در محلی که موقعیت ماژول رو گزاشتین نمایش داده میشه ، ولی اگه بخواین خودتون دستی اسم رو وارد کنی...دیگه نمی خواد اون گزینه ای رو که نام ماژول رو نمایش میده انتخاب کنید.
یا علی
persiankala
08-16-2006, 04:26 PM
اهان ، الان فهميدم منظورتون چيه
باشه من از اول ميشينم ميسازم
فكر ميكنم روش خوبي باشه همينطوري بسازم و سورسشو بزارم اينجا و مشكلاتش به اين صورت پيدا بشه ؟
farhad
08-16-2006, 04:45 PM
بله...
این بهترین روش هست که شما مشکلاتت رو به این صورت بیان کنی تا ما بهتر منظورت رو بفهمیم و مشکلتون زودتر حل بشه.
موفق باشید.
یا علی
persiankala
08-17-2006, 11:08 AM
آقا من بر اساس آموزش هاي سايت و قالب هاي ديگه يك قالب ابتدايي ساختم كه مثلا قراره شبيه Moh3nClip.tk بشه
البته فايل CSS رو از قالب ديگه برداشتم :D ، اخه از لحاظ رنگبندي و نوع فونت خوب بودن
حالا اين نمونه قالب رو اينجا گذاشتم
ديگه بي زحمت خودتون راهنماييم كنين چه كارايي بايد بكنم تا به اون قالب برسم
ممنون از لطفتون
persiankala
08-17-2006, 02:01 PM
ديگه ازينجا به بعد من بايد فايل CSS رو Edit كنم ديگه ؟
اگه ممكنه مراحل تبديل شدن اين قالب ساده رو به قالبي كه ميخواستم بگين
راستي فايل Flash هم نميدونم باز چي شده كه توي قالب نمياد
ممنون
persiankala
08-18-2006, 09:03 AM
يكي به داد من برسه :'(
radmehr
08-18-2006, 03:48 PM
این رو ببین:
Siamak
08-18-2006, 03:51 PM
شما بقیه تنظیمات رو باید با ادیت کردن CSS انجام بدید. وجه داشته باشید که بعضی از موارد هم در قالب میتونن انجام بشن و هم در استایل. مثل فاصله مطالب از حاشیه و ... ولی بهتره در CSS این تنظیمات رو انجام بدید.
در مورد استفاده از فلش هم توی انجمن سرچ کنید تا جواب رو پیدا کنید.
mhadaily
08-18-2006, 04:44 PM
امیدورام مشکلت حل شده باشه
persiankala
08-19-2006, 11:22 AM
ممنون رادمهر جان به همه سئوالاتم با همون Source پاسخ دادي :-[
از همه بچه هاي كه كمكم كردن هم ممنونم
يك سئوال ديگه داشتم اينكه
فاصله بين سطر و ستون جدول هاي من از 19 كمتر نميشه ، واسه اين موضوع چي كار كنم ؟
persiankala
08-21-2006, 12:10 PM
سلام
من قالب رو كه در سايز 800*600 و 1024*768 تست ميكنم مشكلي نداره
اما وقتي سايز بزرگتر ميشه مشكل پيدا ميكنه
چي كار كنم ؟ ???
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.