PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال مطلب به بالاترین

iranenaz
12-31-2008, 03:26 PM
من می خوام لینک ارسال مطلب به سایت بالاترین رو آخر هر مطلب قرار بدم.
البته توی index.php تمپلات بعد از هر خبر میشه اما در اون صورت اون صفحه رو لینک میکنه.البته انتهای هر مطلب هم میشه کد گذاشت که هم زمانبر هست و هم در سایت من مطالب توسط چندین نفر ارسال میشه که امکان این کار واسشون نیست.
اگه بشه کنار ارسال برای دوستان - چاپ .. گذاشت خیلی عالیه.

ممنون میشم اگر کمک کنید.
شاد و پیروز باشید

mhadaily
12-31-2008, 06:50 PM
باید کامپوننت com_content رو ویرایش کنید

iranenaz
01-01-2009, 10:13 AM
ممنون مجید جان. اگر توضیحاتتون رو کاملتر کنید ممنونتون میشم.

کدی که سایت بالاترین داده به این شکله :

مطلب را به بالاترین بفرستید:
<a rel="nofollow" target="_blank"
href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
url=&lt;$EntryPermalink$&gt;&amp;amp;title=&lt;$EntryTitle$&gt;&quot;&gt;
&lt;img alt=&quot;Balatarin&quot; src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> /&gt;
&lt;/a&gt;
و باید عبارت &lt;$EntryPermalink$&gt; را با تگ آدرس ثابت نوشته و به جای &lt;$EntryTitle$&gt; تگ عنوان قرار گیرد.

همین &lt;$EntryPermalink$&gt; و &lt;$EntryTitle$&gt; درست هست ؟ (که نیست)
واسه لینک &lt;?php the_permalink() ?&gt; و چند تا دیگه رو امتحان کردم

تگ های مامبو برای آدرس ثابت و عنوان چی هست ؟

mhadaily
01-01-2009, 02:27 PM
خب یکار دیگه بکنید !

مامبوت سوشال بوکمارک که سایت هم منتشر شده است رو نگاه کنید و دقیقا مثل همون ها بالاترین رو به اون مامبوت اضافه کنید

iranenaz
01-09-2009, 02:51 PM
خب یکار دیگه بکنید !

مامبوت سوشال بوکمارک که سایت هم منتشر شده است رو نگاه کنید و دقیقا مثل همون ها بالاترین رو به اون مامبوت اضافه کنید

مرسی من نتونستم مامبوت سوشال بوکمارک رو پیدا کنم . میشه لطف کنید لینکش رو بزارید

mhadaily
01-09-2009, 07:48 PM
توی همین انحمن هست

یا در mambo-digg.com اگر نبود در w w w.mambo-extensions.com