توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر تعداد مطالب صفحه
iranenaz
12-31-2008, 03:40 PM
سلام دوستان.
من یک مطلب رو مطمئن هستم اینجا خوندم و انجامش دادم اما راستش دو سه روزه که هرچی سرچ می کنم یا تاپیک ها رو زیر و رو می کنم پیداش نمی کنم.
بهرحال ببخشید اگر تکراری هست.
تغییر تعداد مطالب موجود در صفحه (از 3 به xx ) + یک قسمت بود که فقط عنوان مطالب رو به تعداد مشخص پایین صفحه (بعد از مطالب اصلی) قرار میداد بعد شماره صفحات بعد بود.
ممنون میشم راهنمایی (یادآوری) بفرمایید.
atoofy
12-31-2008, 05:05 PM
سلام :)
آموزش نحوه تنظيم چيدمان مطالب در صفحات (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
تاپيك هاي مربوطه در انجمن :
تعیین تعداد مطالب در صفحه اول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
تعداد مطالب در صفحه اصلی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
تعیین تعداد اخبار در صفحه اصلی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
تعداد مطالب در صفحه اول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
تعداد مطالب در صفحه اول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
تغییر تعداد مطالب صفحه اول ؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
تعداد مطالب صفحه اول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مدیریت تعداد و چکونگی مطالب در صفحه اول !!!! (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
و ...
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلي
iranenaz
01-01-2009, 10:27 AM
سلام :)
آموزش نحوه تنظيم چيدمان مطالب در صفحات (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
تاپيك هاي مربوطه در انجمن :
تعیین تعداد مطالب در صفحه اول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
تعداد مطالب در صفحه اصلی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
تعیین تعداد اخبار در صفحه اصلی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
تغییر تعداد مطالب صفحه اول ؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
تعداد مطالب صفحه اول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مدیریت تعداد و چکونگی مطالب در صفحه اول !!!! (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
و ...
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلي
ممنون داداش خیلی لطف کردید
iranenaz
01-01-2009, 10:31 AM
مدیران محترم
تصاویر مربوط به صفحه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
باز نمی شوند
لطفا بررسی فرمایید
mhadaily
01-01-2009, 02:25 PM
مدیران محترم
تصاویر مربوط به صفحه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
باز نمی شوند
لطفا بررسی فرمایید
در سایت جدید حل شده است
iranenaz
01-13-2009, 10:45 PM
مجید عزیز فکر کنم همچنان مشکل داشته باشه !!! :D ::)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.