توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه حل رفع یک error و بالا نیومدن سایت بعد از آن ؟
چرا این پیغام برخی اوقات ظاهر میشه و صفحه سایتم بالا نمیاد.کسی میتونه کمکم کنه ؟ ممنون میشم ؟
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 5699 bytes) in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 261
mhadaily
01-01-2009, 09:27 AM
Allowed memory size
لطفا در سایت جسجتو کنید عبارت بالا رو
باید با مدیر سرور تماس بگیرید
atoofy
01-01-2009, 04:43 PM
سلام. مثل اینکه مشکل دوستمون توی لوکال هست.
برای حلش باید با تنظیم کردن Memory Limit در php.ini این مشکل برطرف بشه.
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی
با تشکر از دوستانی که پاسخ دادند
ولی باید بگم که 1- این ارور بر روی لوکال بوجود نمیاد
2- size ها مو رو چه اعدادی تنظیم کنم ؟
3- سایتم هم گاهی اوقات با www بالا نمیاد ولی بدون www مشکل چیه ؟ ممکنه از dns باشه ؟
مهدی.
01-03-2009, 07:06 AM
سلام
به نظر من شما بايد هاستينگتون رو عوض كنيد.
اما :
1)مدير سرور ميتونه تغيير بده و بهتره كه باهاشون تماس بگيريد.
2)اين موضوع رو در يك تاپيك جداگانه بيان كنيد.
كامروا باشيد.
با عرض پوزش سرور رو خودم راه اندازی کردم و hosting خودمون هستیم تنظیماتش رو اگه به حالت دیفالت بر گردونم فکر کنم درست بشه . نه ؟
مهدی.
01-03-2009, 11:01 AM
پس لطفاً بريد و مديريت سرور رو بطور كامل فرا بگيريد.
در مامبولرن به خاطر وجود مامبوسرور به شما در رابطه با سرور كمكي نميشه.
ميتونيد مشكلات سرور رو در سايتهاي مربوطه دنبال كنيد.
كامروا باشيد.
atoofy
01-03-2009, 05:00 PM
با تشکر از دوستانی که پاسخ دادند
ولی باید بگم که 1- این ارور بر روی لوکال بوجود نمیاد
سلام. من به این خاطر تصور کردم مشکل شما در لوکال هست که آدرس فایلتون C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بود. ;) شما با Appser سرور خودتون را راه انداختید؟
اگر هم شما مدیر هستید در این صورت هم فرقی نمی کنه و دقیقا مثل لوکال باید Memory Limit در php.ini افزاریش بدید.مثلا 10 مگابایت افرایش بدید. اگر کافی نبود می تونید تغییرش بدید.
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــلی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.