توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش گذاشتن اخرین ارسالها به صورت متحرک
omraan
01-01-2009, 05:38 PM
سلام هرکس دوست داره اخرین ارسالهاش مثل این انجمن(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بشه بگه تا براش اموزشو بذارم
relax191
01-01-2009, 07:56 PM
سلام هرکس دوست داره اخرین ارسالهاش مثل این انجمن(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بشه بگه تا براش اموزشو بذارم
سلام دوست عزیز
من انجمنت رو دیدم
در نوع خودش بسیار جالب بود و همه چیز در مورد موضوعات مربوطه داخلش بود
اما فکر نمیکنی این ظاهر کاربر رو خسته بکنه؟
البته من فقط نظرم رو میگم جسارت نباشه
اما من با دیدن صفحه اول و چیدمان انجمن هات سردرد گرفتم
یکم انگار زیادی شلوغه
البته بازم عذر می خوام فقط نظرم رو گفتم
موفق و پیروز باشید...
delfanatash
01-01-2009, 09:02 PM
هو
بزرگوار حتما می دونید که اینجا یه محل برای آموزش و فراگیری پس نیاز به همه موارد مفید و مرتبط با موضوعات سایت امری است بدیهی و قطعا از هر آموزش مفید دوستانی استفاده خواهند نمود چنانچه بتونید آموزش هایی را به سایت اضافه بفرمایید قطعا بی اثر نخواهد بود
البته این نظر شخصی بنده است و عزیزان و اساتید دیگر هم حتما نظراتی دارند
relax191
01-01-2009, 09:43 PM
هو
بزرگوار حتما می دونید که اینجا یه محل برای آموزش و فراگیری پس نیاز به همه موارد مفید و مرتبط با موضوعات سایت امری است بدیهی و قطعا از هر آموزش مفید دوستانی استفاده خواهند نمود چنانچه بتونید آموزش هایی را به سایت اضافه بفرمایید قطعا بی اثر نخواهد بود
البته این نظر شخصی بنده است و عزیزان و اساتید دیگر هم حتما نظراتی دارند
حق با شماست
بنده پرحرفی کردم
از همه دوستان عذر میخوام
plusboy
01-03-2009, 02:54 PM
ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد.
dj_ahmad
01-04-2009, 07:52 AM
فكر كنم آموزشش توي تالار قبلا گفته شده
ضمنا بهتر نيست تاريختون رو شمسي كنيد؟
khezer
01-10-2009, 09:48 AM
آقا سلام اگه میشه این آموزش رو بزارید
ممنون میشیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.