توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتابس را کجا پیدا کنم ؟
رازان
01-05-2009, 08:48 AM
سلام
از پاسختون سپاسگذارم ولی داخل کنترل پنل دیتابس رو ندارم ؟
برای باز یافتن رمز ادمینستور کلافه شدم ............
مهدی.
01-05-2009, 08:50 AM
سلام
كنترل پنلتون چيه؟
رازان
01-05-2009, 09:09 AM
کنترل پنل رو که باز میکنم اسمش category . و ویندوز هم 2007 است البته دیتابس رو بانام Adminstrator BDEپیدا کردم ولی واردش که میشم ظاهرش با مثال کلی تفاوت داره و دیگه نمی تونم بقیه مسیر رو مانند مثال ادامه بدهم
رازان
01-05-2009, 09:38 AM
سلام دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون ........
delfanatash
01-05-2009, 11:44 AM
هو
شاید این تصاویر بتونن کمک کنن گرچه توضیحات کامل آن در آموزش های مامبو لرن موجوده
برای رفتن به دیتا در کنترل پنل
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
را کلیک فرمایید
سپس نام یوزر دیتا را کلیک فرمایید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بعد از اون
mos - user را در لیست پیدا کنید و آیکن علامت گذاری شده روبروی اونو کلیک نمایید
سپس مداد علامت گذاری شده را کلیک نمایید
کد مربوطه را وارد نمایید و go را کلیک کنید
اگه این کد را وارد نمایید
827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b
پسورد شما : 12345
خواهد بود
پایدار باشید
مهدی.
01-05-2009, 11:47 AM
دوست عزيز، من متوجه توضيحات شما نشدم كه پنلتون چيه!
اما در سيستمهاي ويندوز شما بايد دنبال MYSQL باشيد. (جداول در هر دو سيستم عامل يكي هستش! - اما نوع پايگاه داده و يا همان ديتابيس تفاوت داره كه ميتونيد در اين رابطه از هاستينگ خودتون كمك بگيريد)
كامروا باشيد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.