PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب قالب siteground87

sahab666
01-05-2009, 06:40 PM
سلام

مشکل در نصب قالب siteground87

بعد از upload این قالب به فولدر \templates\mambo4.6.5 در وب سایت Error زیر میاد و سایت کلا باز نمیشه به نظر شما مشکل چیه:

Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\wamp1\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 85

ممنون از راهنمایتون

نوید
01-05-2009, 07:33 PM
آیا قالب را در پوشه جدید آپلودکردید یا در پوشه templates

sahab666
01-05-2009, 08:06 PM
آیا قالب را در پوشه جدید آپلودکردید یا در پوشه templates

در نسخه mambo462 در مسیر \templates\ja_sabina آپلود کردم و
در نسخه mambo465 در مسیر \templates\mambo4.6.5 آپلود کردم البته قبلش محتویات قالب قبلیشو پاک کردم.
در هر دو نسخه همون Error که گفتم می آد.

atoofy
01-05-2009, 08:16 PM
سلام.شما در هیچکدام از این فولدرها نباید آپلود کنید.هر قالب باید در پوشه ی templates/template name قرار گیرد که template name متناسب با هر قالب متقاوت است. برای آنکه دچار مشکل نشوید بهتر است قالب را ار مدیریت مامبو --&gt; نصب جامع ،نصب کنید.

یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــلی

sahab666
01-06-2009, 07:40 AM
سلام.شما در هیچکدام از این فولدرها نباید آپلود کنید.هر قالب باید در پوشه ی templates/template name قرار گیرد که template name متناسب با هر قالب متقاوت است. برای آنکه دچار مشکل نشوید بهتر است قالب را ار مدیریت مامبو --&gt; نصب جامع ،نصب کنید.

یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــلی

سلام
ممنون از رانمایتون.
من با نصب جامع نصب کردم و بعد در قسمت مدیریت قالبها این قالب رو قالب پیش فرض کردم ولی متاسفانه باز هم Error زیر برام میاد:

Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\wamp1\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> p on line 85

با قالب پیشفرضش مشکلی ندارم درست ولی نمی دونم چرا قالب جدید نصب می کنم اینجوری میشه.

منتظر راهنمایتون هستم.
ممنون

atoofy
01-06-2009, 12:01 PM
سلام. احتمالا فایل قالبتون ناقص هست. لطفا قالب را از داخل مدیریت مامبو حذف کنید و یک بار دیگه دانلودش کنید و دوباره نصب کنید. اگر همچنان مشکلی بود لینک دانلود قالب را بدید تا بررسی بشه.

یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلی