PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز نشدن پنجره insert/image در پنل مدير سايت

arezo
01-06-2009, 08:54 AM
سلام
من مدتي است يك مشكلي با قسمت مديريت سايتم پيدا كردم .اينكه هر وقت ميخوام توي قسمتي كه متني را مي نويسم و ميخوام تصويري رو كه آپلود كردم قرار بدم سنچره insert/image اصلا باز نميشه من چند بار ويندوزم رو حتي عوض كردم ولي اين مشكل حل نميشه ممنون ميشم كمكم كنيد.
با تشكر
:)

mhadaily
01-06-2009, 09:05 AM
نسخه مامبو شما چیست؟

در ضمن باز نمیشه یا اینکه باز میشه ولی سفید میاد ؟

arezo
01-06-2009, 09:13 AM
نسخه مامبو من 5.6.4 هستش و همونطور كه شما گفتين باز ميشه ولي سفيد مي مونه چيكار بايد بكنم ممنون از جوابتون :)

mhadaily
01-06-2009, 09:19 AM
خب ابتدای سایت خود www رو بزنید و سپس وارد مدیریت بشید و تست کنید

arezo
01-06-2009, 09:27 AM
من اينكا رو هم كردم ولي بازم سفيده در قسمت نوار وضعيت اكسپلورر پيغام error on page مياد و همونطور ميمونه
البته اين مشكل تنها براي پنجره insert/image نيست همه پنجره ها مثله insert media و emoticon ها نيز باز نميشوند ...مرسي از راهنمايي شما

** دوپست شما یکی شد

mhadaily
01-06-2009, 11:03 AM
این مشکل قبلا بررسی شده و باید موارد مختلفی که قبلا در مورد آن صحبت شده ا ست را بررسی کنید روی مامبو و هاست خود

کلمات باز نشدن ادیتور - سفید آمدن ادیتور - insert images و موارد شبیه به این رو جستجو کنیدو جواب ها رو بررسی کنید

مثلا این رو ببنید

سفید آمدن popup ادیتور (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %81%DB%8C%D8%AF+&amp;sa=Search)

انشااله حل بشه اگر نشد اینجا اعلام بفرمایید

arezo
01-09-2009, 04:34 PM
از شما بخاطر جوابي كه دادين بسيار سپاسگزارم :)