PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک های مختلف سایت و مشکل رنک

piroozman
01-06-2009, 11:35 AM
سلام
فرض کنید مثلا من یک پستی دارم با این آدرس:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> =1
و این هم لینک ارسال یاد داشت همین پست است:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> =7
یعنی دوتا آدرس برای یک پست که اگر گوگل بخواد یه بررسی کنه می بینه صفحه های یکسان با آدرس های مختلف موجوده که کلی جریمه می کنه سایت رو حالا باید چی کار کنم؟
خواهشا یک پاسخ روشنی بدهید خواهشا ازش رد نشید
ممنون

emad_67
01-06-2009, 12:21 PM
سلام
فرض کنید مثلا من یک پستی دارم با این آدرس:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> =1
و این هم لینک ارسال یاد داشت همین پست است:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> =7
یعنی دوتا آدرس برای یک پست که اگر گوگل بخواد یه بررسی کنه می بینه صفحه های یکسان با آدرس های مختلف موجوده که کلی جریمه می کنه سایت رو حالا باید چی کار کنم؟
خواهشا یک پاسخ روشنی بدهید خواهشا ازش رد نشید
ممنون

قبلا که توضیح دادم برات چه جوری ریدایرکت کنی.
مشکل چیه؟
ضمنا اوقدارا که فکر میکنی گوگل هم جریمه نمیکنه، این مورد تو تعداد بالای لینک ها شاید تاثیر منفی داشته باشه ولی نه با یک دوتا لینک.

piroozman
01-06-2009, 09:16 PM
سلام
اون که قبلی بود موضوعش کلی فرق می کرد اون اصلا آدرسش کاملا یه چیز دیگه بود این آدرس مامبوست من ریدایرکت کردن بلد نیستم چطوری میتونم الان این رو تنظیم کنم که یک آدرس بشه
آخه وقتی مثلا 1000 تا پست داشته باشم و هر هزار تاهم این طوری باشند خیلی ناجور میشه
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

emad_67
01-07-2009, 06:33 AM
سلام
اون که قبلی بود موضوعش کلی فرق می کرد اون اصلا آدرسش کاملا یه چیز دیگه بود این آدرس مامبوست من ریدایرکت کردن بلد نیستم چطوری میتونم الان این رو تنظیم کنم که یک آدرس بشه
آخه وقتی مثلا 1000 تا پست داشته باشم و هر هزار تاهم این طوری باشند خیلی ناجور میشه
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

این دقیقا همون چیزیه که قبلا بهت گفتم:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
رو ببین

piroozman
01-07-2009, 09:56 AM
سلام
خیلی ممنون
حالا اگر بخواهم دکمه (ارسال یادداشت) در صفحه اصلی مشاهده نشه باید چی کار کنم؟چون وقتی بازدید کننده به اون پست مراجعه کنه خوب پایین صفحه کادر ارسال یادداشت رو میبینه دیگه نیازی نیست در صفحه اصلی یک دکمه ادامه مطلب و یک دکمه ارسال یادداشت موجود باشه.
آیا باید تو قالب چیزی رو عوض کنم یا تو کامپوننت یادداشت؟
کامپوننت یادداشت نگارم هم کامپوننت پیشفرض خود مامبوی 4.6.5 است
ممنون

سعید
01-07-2009, 08:32 PM
باید مامبوت موردنظر رو ویرایش کنید .

Mirzaa
01-07-2009, 09:10 PM
اگر بخواهم دکمه (ارسال یادداشت) در صفحه اصلی مشاهده نشه باید چی کار کنم؟

باید مامبوت موردنظر رو ویرایش کنید .

سلام آقاسعید
لطفا توضیح بیشتری بدهید. کدوم مامبوت؟ چه تغییری؟

سپاسگزارم
تندرست باشید

piroozman
01-07-2009, 09:12 PM
سلام
پیداش کردم خودم هم باید اول سرچ می کردم هواسم نبود مطرح کردم:
موفق باشید