توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوشتم مطلب و الصاق عکس و فایل و کد و ...
30vil
01-06-2009, 01:07 PM
با سلام
آقا من می خواستم که به سایتم عکس الصاق کنم و یا یک کد رو به سایت بدم و یا به یک کلمه لینک بدم ولی نمی دونم چرا بالا نمی یومد به تصویر زیر نگاه کنید ؟؟؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mhadaily
01-06-2009, 01:13 PM
در این مورد بارها بحث شده جستجو کنید
عمدترین دلیلش این بوده که آدرس سایت با www نیست
ehsanparty
01-06-2009, 01:16 PM
ُسلام اگه آدرس سایتتون رو با www زدید بدون www بزنید و اگه بدون www زدید با www بزنید
مثلا : h t t p://mambolearn.com/administrator ----------> h t t p://<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
or
h t tp://<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> t tp://mambolearn.com/administrator
30vil
01-06-2009, 06:54 PM
ُسلام اگه آدرس سایتتون رو با www زدید بدون www بزنید و اگه بدون www زدید با www بزنید
مثلا : h t t p://mambolearn.com/administrator ----------> h t t p://<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
or
h t tp://<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> t tp://mambolearn.com/administrator
مرسی
چرا میزنید
البته راست می گید ولی من نمی دونستم چی بنویسم و سرچ کنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.