توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در خصوص بهم خوردگی در هنگام جابهجایی
mkmazid
01-06-2009, 01:28 PM
سلام و عرض تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان
من یک سایت دارم به این آدرس w w w.ifriqiyah.com/cms (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> t tp://ww w.ifriqiyah.com/cms)
حالا میخوام سرورم را عوض کنم ، fullbackup  گرفتم و restore  کردم ولی هر کاری میکنم انکد صفحه بهم ریخته است h t tp://70.38.102.1/~ifriqiy3/cms/ 
لطفا کمکم کنید  ::)
mhadaily
01-06-2009, 01:48 PM
آدرس در سرور جدید بادامنتون بزنید درست میشه
mkmazid
01-06-2009, 02:34 PM
آخه من NS هامو هنوز تغییر ندادم
شما مطمئن هستید که اینطوری درست میشه ؟
mhadaily
01-06-2009, 02:39 PM
الان در فایل کانفیگ مامبو شمادر قسمت live siteا این w w w . ifri qiya h.com /cms ست شده به خاطر همین هست
موفق باشید
mkmazid
01-06-2009, 03:08 PM
مجید جان من الان این رو تغییر دادم به $mosConfig_live_site = '<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;;
ولی بازم نشد ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
mhadaily
01-06-2009, 06:11 PM
نه اینطوری درست نمیشه اصلا عموما استایل ها به این صورت لود نمیشن !
حالا که اصلا جایی نگرانی نیست
1- پیشنهاد میکنم این سرور و اون سرور هر دو رو از یکسان بودن مطالبتون اطمینان پیدا کنید
2- ns رو عوض کنید و به محض تغییر سایت جدید را خواهید دید اگر درست بود ( که احتمال خیلی قوی درسته ) که هیچ اگر نه که دوباره NS رو بر گردونید به حالت اول !
موفق باشید
mkmazid
01-19-2009, 10:37 AM
مجید جان من ان اس رو تغییر دادم ولی باز هم به هم ریخته هستش 
]w w w.ifriqiyah.com/cms
میشه کمکم کنی؟
atoofy
01-19-2009, 02:34 PM
سلام.در حال حاضر که اینوکدینگ کل سایت مشکلی نداره و بخش هایی که از مامبو لود می شن درست هستند. مشکل شما اون علامت سوال ها هست که نه ماژول هستند نه چیز دیگه. به نظرم به صورت مستقیم توی خود قالب قرار دادین. شما یه بار دیگه اون عبارت خاص را باز نویسی کنید و اگر درون فایل index.php قرار دارن، فایل index.php را به صورت UTF-8 ذخیره کنید. توسط نوت پد یا هر نرم افزار دیگه ای.
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی
mhadaily
01-19-2009, 02:43 PM
ساییت باز نشد !!!
mkmazid
01-20-2009, 05:36 PM
مجید جان سلام داداش :
الان سایت باز میشه احتمالا اون موقع تو تغییر ان اس بوده
صفحه امرو چک کردم UTF-8 بود ! فکر میکنید ایراد از چه باشد ؟
ممنون
mhadaily
01-20-2009, 05:54 PM
اینکه درست بود !؟
منظورتون منو ها بوده که ؟ علامت سوال هست ! این مربوط به امپورت کردن و یکی نبودن نسخه های Mysql در دو سرور بوده
mkmazid
01-21-2009, 02:52 PM
مجید جان :
اون نوشته ها که تو منو هستش رو تو صفحه نوشتم ، یعنی از DB نمی خونه ! static هستش ! نمی دونم چرا درست نمیشن ! گیر کردم ! please help
atoofy
01-21-2009, 07:47 PM
اون نوشته ها که تو منو هستش رو تو صفحه نوشتم ، یعنی از DB نمی خونه ! static هستش ! نمی دونم چرا درست نمیشن ! گیر کردم ! please help
سلام. دوست عزیز بنده که عرض کردم خدمتتون اگر توجه می کردید احتمالا تا الان مشکلتون حل شده بود ;) :
سلام.در حال حاضر که اینوکدینگ کل سایت مشکلی نداره و بخش هایی که از مامبو لود می شن درست هستند. مشکل شما اون علامت سوال ها هست که نه ماژول هستند نه چیز دیگه. به نظرم به صورت مستقیم توی خود قالب قرار دادین. شما یه بار دیگه اون عبارت خاص را باز نویسی کنید و اگر درون فایل index.php قرار دارن، فایل index.php را به صورت UTF-8 ذخیره کنید. توسط نوت پد یا هر نرم افزار دیگه ای.
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.