ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : HackerMeter.Org

javad583
08-15-2006, 01:32 AM
HackerMetr.Org

پايگاه ثبت هک فارسی زبان + ارائه راهکار های امنیتی + تست امنیت و نفوذ + برنامه نویسی امنیتی در آدرس =&gt; <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با قابلیت ثبت هک توسط SMS + قابلیت WAP + تست نفوذ آنلاین (تمامی موارد بصورت کاملا رايگان در ايران)

راه اندازی شده توسط ترکیبی از Joomla و Mambo (بهمراه برنامه نویسی جانبی)

توجه: این پایگاه در حال حاضر بصورت آزمایشی و HIDDEN مشغول بکار است.

sorry4uboth
08-15-2006, 04:35 AM
سلام جواد جان
واقعا زیبا بود.

(ندیدم چون چیزی نبود. اما میدونم که زیباست)
مبارکه!!!!!

art7th
08-16-2006, 07:17 AM
جواد جون ما که همیشه مخلصیم .
لطف کن سریعتر راهش بنداز که من خودم مشتری ثابت میشم (البته من دای ناکره هکر نیستم . مشتری تست های مجانی میشم)

دوستدار جوادجان و پروژه هاش / مرتضی بهمنی

javad583
08-16-2006, 11:06 AM
از لطف دوستان عزیز سپاسگزارم
انشاالله سایت تا 1 ماه دیگر بصورت عمومی و بر روی سرور های اختصاصی شروع بکار خواهد کرد، در ضمن تمامی خدمات برای کاربران ايرانی رایگان خواهد بود.

farhad
08-16-2006, 01:36 PM
جواد جان...

حداقل یک نسخه دمو حاضر کن...

بهتر نیست ؟

art7th
08-17-2006, 08:05 AM
از لطف دوستان عزیز سپاسگزارم
انشاالله سایت تا 1 ماه دیگر بصورت عمومی و بر روی سرور های اختصاصی شروع بکار خواهد کرد، در ضمن تمامی خدمات برای کاربران ايرانی رایگان خواهد بود.

آقا جواد یه قولی به ما بده که بعد که راه افتاد هوای ما رو داشته باشی و نمونیم توی صف
من اولم!!!!

mhadaily
08-17-2006, 09:04 AM
آقا خسته نباشی
عزیز من هم موافقم بهتر نیست یک دموی از سایت رو بذاری تا ببینیم
یا علی

javad583
08-17-2006, 03:23 PM
راستش امکان دادن DEMO نیست به این علت که تقریبا هر 2 روز یه بار داره ظاهر سایت عوض میشه، الآن یه تیم 20 نفره هستیم که داریم روی سایت کار میکنیم. اصلا هم نیازی به پارتی بازی نیست تمامی امکانات سایت بصورت مکانیزه و PB هستن و تمامی درخواست ها بصورت بلادرنگ انجام میشن، بعنوان مثال تست امنیتی Javad4U.NET رو در عرض 7 دقیق و 39 ثانیه انجام داد که با توجه به گستردگی برنامه های نصب شده، رکورد خوبی هست.

تا بحال هم از تیم های Astalavista ، Zone-H ، ZXO تاییدیه گرفتیم، آخرین نکته هم اینکه در جواب به پیغام خصوصی تعدادی از اعضا ذکر کنم که علیرغم اینکه تمامی اعضای تیم دارای مدارک درجه بالای امنیت شبکه و داده هستن اما محوریت کاری تیم آموزش و انجام هک نخواهد بود و تنها بر افزایش سطح امنیت در وب و خدمات آنالیز استوار خواهد بود.

ebrahim1110
08-17-2006, 03:49 PM
سلام
از كدوم cms استفاده ميكنيد؟

javad583
08-17-2006, 03:59 PM
عرض کردم خدمتتون:

راه اندازی شده توسط ترکیبی از Joomla و Mambo (بهمراه برنامه نویسی جانبی)