PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل با كامپوننت يادداشت بازديدكنندگان(jibberbook)

demo
01-08-2009, 10:01 PM
سلام

من براي security بيشتر بر روي پوشه ي admin سايتم رمز گذاشتم

از وقتي اين كار رو كردم

هنگام ورود به قسمت يادداشت بازديدكنندگان براي بيشتر user ها رمز مي خواهد و بايد username , password را چند بار زد تا بدون مشكل وارد بشه!!!

FOR TEST : CLICK HERE FOR TEST IT (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

چگونه ميشه اين مشكل رو حل كرد ؟؟!!

با تشكر

piroozman
01-08-2009, 10:43 PM
سلام
وقتی که یوزر و پس را وادر می کنید دکمه سیو را هم بزنید تا دیگه یوزر و پس نخواد

demo
01-09-2009, 07:56 AM
سلام
وقتی که یوزر و پس را وادر می کنید دکمه سیو را هم بزنید تا دیگه یوزر و پس نخواد

مشكل من نيستم كه !!! :D ;D ;D :D :o
مشكل جايي ميشه كه يكي بخواد يه comment بذاره !!!!

tele3
01-10-2009, 08:12 AM
يه سوال هم من داشتم از چه راهي ميشه تنظيم كرد كه مطالب ارسالي توسط بازديدكننده ها پس از تاييد مدير نمايش داده بشه؟

mhadaily
01-10-2009, 09:48 AM
در این مورد باید بررسی کنیم ببنیم آیا بخشی در این کامپوننت هست که هنگام لود شدن نیاز به خواندن مسیر فایل از ادمین هست یا خیر ؟ اگر چنین باشید باید اون فایل رو به بخش کاربری منتقل کنیم و سپس کد ها رو درست کنیم که مشکل بر طرف بشه

يه سوال هم من داشتم از چه راهي ميشه تنظيم كرد كه مطالب ارسالي توسط بازديدكننده ها پس از تاييد مدير نمايش داده بشه؟

سلام نیاز به کامپوونت ارسال مطلب هست و اگر ممکنه در تاپیک جداگانه مطرح کنید تا بیشتر بررسی کنیم ( در ضمن در این مورد بارها بحث شده پیشنهاد میکنم سرچ کنید )