PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب بسته

Arthur
01-09-2009, 09:48 AM
با سلام و خسته نباید خدمت اساتید

من نمیتونم بسته هام رو نصب کنم ورژن smf 1.1.7 و وقت بسته ها رو آپلود میکنم و کلمه عبور fttp رو وارد میکنم با این خطا مواجه میشم "خطا! لطفا خارج شده و مجددا وارد شويد." یکی از دوستان هم یه راه حل داده بود که در قسمت xml ورژن 1.1.7 رو اضافه کنم اون کار هم کردم ولی بازم مشکل داره البته نمیدونم دقیقا باید کجا اضافه کنم لطفا راهنمایی کنید

با تشمر

Arthur
01-10-2009, 02:42 PM
یعنی هیچکدوم از اساتید ما رو لایق کمک کردن نمی بینن؟ :(
یه سوال اساسی داشتم دقیقا کدوم قسمت باید 1.1.7 رو وارد فایل xml کرد آخه خیلی جا هست که نوشته اینستال

delfanatash
01-10-2009, 02:49 PM
هو
دسترسی به پوشه های مورد نیاز باید ست بشه

Arthur
01-10-2009, 02:59 PM
هو

به همین خاطر باید پسوورد fttp رو وارد کنم؟

نوید
01-10-2009, 03:31 PM
هو

بله

Arthur
01-10-2009, 03:51 PM
هو

بله

خب من کلمه عبور رو درست وارد می کنم مطمئن هستم ولی بازم اروری که گفتم رو میده

Arthur
01-11-2009, 04:08 PM
من حتی بسته ای رو که نصب کردم هم با 1.1.7 سازگاره و در فایل XML نوشته شده ولی بازم ارور میده کمک نید تو رو خدا نمیتونم هیچ بسته ای نصب کنم :(

relax191
01-11-2009, 10:07 PM
اساتید بنده حتما یه راه حلی برای مشکل شما پیدا می کنند، اما اگر تازه انجمن رو نصب کردید من اگر جای شما بودم انجمن رو پاک می کردم و دوباره نصب میکردم و فایل انجمن برای نصب رو از جای معتبر دانلود میکردم.
البته این نظر شخصی
دوستان حتما راهنمایی می کنند.

موفق باشید...

Arthur
01-12-2009, 08:29 AM
اساتید بنده حتما یه راه حلی برای مشکل شما پیدا می کنند، اما اگر تازه انجمن رو نصب کردید من اگر جای شما بودم انجمن رو پاک می کردم و دوباره نصب میکردم و فایل انجمن برای نصب رو از جای معتبر دانلود میکردم.
البته این نظر شخصی
دوستان حتما راهنمایی می کنند.

موفق باشید...

من بسته رو از همین سایت دانلود کردم توی بخش smf فارسی