PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سامان دهي آدرسها

saman
08-15-2006, 10:50 AM
به نام خداي مهربون.
باسلام و خسته نباشيد.مي خواستم بدونم چطور ميشه ادرس ها را منظم كرد.آخه آدرس بخشها و مطالب نامفهومه.ميخوام مثلا براي قسمت دانلود اينجوري باشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

براي آپلود فايل هم مشكل دارم.نمي دونم فايلي رو كه آپلود مي كنم چطوري در صفحه اصلي قرار بدم.

sorry4uboth
08-15-2006, 11:01 AM
منظورتون از نامفهومه چیه؟
مشکلتون با آپلود کردن چیه؟ چه نوع فایلی رو میخواید آپلود کنید؟

javad583
08-15-2006, 01:16 PM
دوست عزیز همونطور که مطلع هستید مامبو یه سیستم Dynamic هست و آدرس های ایجاد شده هم همگی مجازی و بصورت Dynamic هستند.
اما راه حل هایی هم وجود دارند مثل استفاده از SEF404
در ضمن شما میتونید فایل رو روی سرورتون آپلود کنید و لینک اون رو بذارید توی صفحه سایتتون یا اینکه از سیستم های مدیریت دانلود (مثل DocMan) استفاده کنید.

saman
08-15-2006, 09:05 PM
به نام خدا
من يه بار يه سوال از آقاي فيروز مندان پرسيدم و ايشون جواب دادن ولي من نتونستم انجام بدم مشكل داشتم.حالا من اومدم فايل رو آپلود كردم مي خوام تو سايت آدرسش مخفي باشه مثلا روي &quot;از اينجا دانلود كنيد&quot; كليك كنن و دانلود كنن.من اين كارو چطوري انجام بدم؟؟؟ :-*

radmehr
08-15-2006, 09:12 PM
شما درون متنت مینویسی &quot;از اینجا دانلود کنید&quot;
بعد اونو با ماوس select میکنی و در ویرایشگر فارسی بر روی دکمه &quot;افزودن لینک&quot; میزنی.
حالا آدرس فایل مورد نظر رو وارد میکنی و در نهایت ok رو میزنی.

saman
08-16-2006, 08:43 PM
به نام خداي توانا
ممنون دوست عزيز.صفاي معرفتتون :-*