ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش تعداد لینهای پایین صفحه اصلی

iranenaz
01-09-2009, 02:35 PM
با سلام و خسته نباشید.

در پایین صفحه اصلی سایت لینکهایی وجود داره که به دیگر صفحات لینک داده شده و به این شکل هست.

<< شروع < قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعد > آخر >>

اکثر CMS ها این قابلیت رو دارند که این تعداد رو ادیت کنند(نیوک قبلا استفاده می کردم)
متاسفانه موفق نشدم این کار رو انجام بدم. آیا از داخل کنترل پنل مامبو این امکان وجود داره یا باید سورس تغییر کنه ؟ .....

اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنونتون میشم.

ببخشید فراموش کردم ،، من می خوام تمام لینکها نمایش داده بشه ، بدون محدودیت و با افزایش مطالب تعداد صفحات هم اضافه بشن.

با تشکر

** دو پست شما یکی شد

atoofy
01-09-2009, 02:44 PM
سلام. از قسمت تنظیمات داخل مدیریت مامبو فکر نمی کنم چنین امکانی باشه که تعداد را مشخص کنه.
احتمالا باید در سورس تغییراتی بدید.

یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی

iranenaz
01-09-2009, 03:15 PM
می دونید کجا و به چه شکل باید تغییر کنه ؟؟ :-[ :-[ :'(

سعید
01-10-2009, 10:01 PM
باید Pagination رو ویرایش کنید.
در ضمن با تغییر یک دو خط هم امکان پذیر نیست و اینکه افزایش این تعداد صفحات ، بار پردازشی بیشتری رو متوجه سرور می کنه و برای هربار لود شدن این قسمت ، مقدار بیشتری از حافظه سرور اشغال میشه که ممکنه در تعداد بالا، اگر سرورتون پشتیبانی نکنه، با مشکل مواجه بشید

iranenaz
01-10-2009, 11:33 PM
باید Pagination رو ویرایش کنید.
در ضمن با تغییر یک دو خط هم امکان پذیر نیست و اینکه افزایش این تعداد صفحات ، بار پردازشی بیشتری رو متوجه سرور می کنه و برای هربار لود شدن این قسمت ، مقدار بیشتری از حافظه سرور اشغال میشه که ممکنه در تعداد بالا، اگر سرورتون پشتیبانی نکنه، با مشکل مواجه بشید

امکان داره یک مقدار بیشتر توضیح بدید
Pagination !! صفحه بندی مربوط به تمپلات (index.php) ؟؟ :-\

سعید
01-11-2009, 05:51 AM
شما باید سیستم Pagination رو ویرایش کنید.

خیر در قالب نیست. در سورس خود مامبو باید پیداش کنید.

باید در کد ها دست ببرید و این تغییرات را اعمال کنید
موفق باشید

متاسفانه مواردی که مربوط به کد نویسی باشه در این انجمن بحث نمی کنیم ! البته اگر در حد یک خط دو خط باشه که مشکلی نیست اما ...

iranenaz
01-11-2009, 03:31 PM
آخه چرا ؟
من نیاز به کمک دارم و شما هم راهنمایی می کنید .
چه فرقی می کنه که مربوط به کد نویسی باشه یا چیز دیگه ای.

به هر حال ممنونم که تا همینجا راهنمایی فرمودید.