توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وب سایت آفتابگردان (مجدد)
iranenaz
01-09-2009, 08:34 PM
با سلام .
ببخشید که من دوباره در این بخش سایتم رو معرفی می کنم.
راستش سایت Aft.ir رو من چند وقت پیش معرفی کردم که از شانس بد من سرور چند ساعت داون بود و در همون زمان دوستان سرزده بودند و موفق به استفاده از نظراتشون نشدم.
خیلی دوست دارم ایرادات کارم رو بدونم و از نظر کارشناسی دوستان جهت بهتر شدن ساختار سایت مطلع بشم.
ممنون و متشکر از وقتی که میزارید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
BlackStar
01-10-2009, 05:16 PM
سلام
بنر سايتتون با يكي از پستايي كه داديد اصلا !! نميخوره يا بنر رو عوض كنيد يا عكس اون پست رو!
موفق باشيد
يا علي
alizali
01-10-2009, 06:39 PM
نیم صفحه سایتتون ( چیزی که در اولین دید دیده میشه و بدون اسکرول) هیچ چیزی نیست غیر از یه بنر گنده تبلیغات گوگل و یه لینک باکس
اصلا معلوم نیست قراره تو این سایت چی باشه
امیدوارم گرفته باشین چی میگم
donale
01-10-2009, 07:20 PM
همانطوری که دوست خوبم alizali گفت هدر سایت خیلی بزرگه و میشه گفت کل دید اولیه سایتت رو گرفته
یـــــــــــــــــــــــا حـــــــــــــــــــق
iranenaz
01-10-2009, 11:36 PM
سلام
بنر سايتتون با يكي از پستايي كه داديد اصلا !! نميخوره يا بنر رو عوض كنيد يا عكس اون پست رو!
موفق باشيد
يا علي
من نمی تونم برای پستها محدودیت بگزارم . می تونی هر چیزی باشه. ضمنا بنر بنا به مناسبتها تغییر میکنه.
بهرحال ممنون
بنر موقتا به این شکل دراومده (ایام شهادت) و بنر اصلی سایت این نیست. البته فرمایشتون درسته اگر کوچکتر بود بهتر بود.
واسه googleads هم راستش بهتر از جایی که الان هست جایی بهتر پیدا نکردم. (البته بسورت راندوم تغیر میکنه) بازهم اگه جایی بهتر سراغ دارید راهنمایی کنید ممنون میشم. البته این توضیح رو بدم که ابعاد بنرهای گوگل ابعادی استاندارد هست ، در نقاط مختلف امتحان کردم منوی راست عرض کمی داره و بنر بزرگه و زیر مطالب (تبلیغات) هم کوچیکه ( یا خیلی کنارش خالی میمونه یا استیل سایتو بهم میریزه.)
از شما هم ممنونم alizali عزیز بخاطر توجهتون. Kiss
وااااااااااااااای چقدر بده که نمیشه مطالب رو ادیت کنیم Cry Cry Cry از اونجایی که همیشه خیلی عجله دارم ،، الان که خوندم متوجه غلط های املایی و کلمات جا افتادم شدم . Cheesy Grin
دوستان ببخشید
بزرگ و البته سنگین هم هست .کاملا موافقم .
ممنون از توجهتون
**N پست شما یکی شد
حامدخان
01-11-2009, 09:25 AM
سلام
ببخشید
میتونم بدونم دلیلتون از طراحی این سایت چیه؟
BlackStar
01-11-2009, 01:41 PM
سلام
موفق باشيد
يا علي
من نمی تونم برای پستها محدودیت بگزارم . می تونی هر چیزی باشه. ضمنا بنر بنا به مناسبتها تغییر میکنه.
بهرحال ممنون
ميتونم بپرسم که چرا نمی تونی محدودیت بزاری؟ چه چیزی مانعه؟؟
به همون دلیل و علتی که برای اباعبدالله اون بنر رو تو سایتت گذاشتی به نظرم همون دلیل و علت کافیی باشه برای نذاشتن اون عکسها!!! ::)
اگه نمیتونی ویرایش کنی عکس رو خوب بده من برات ویرایش میکنم یه جا آپ می کنم ! :)
ولی تو این ایام کاری نکن که قلب کسی که به خاطر شهادتش رو بنرت نوشتی ( ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین ع و یاران با وفای ایشان را تسلیت عرض می نماییم) به درد بیاد !! :'(
موفق باشی
یا علی
مدیرا به خاطر این بحثای غیر تخصصی معذرت میخوام .....! :-*
iranenaz
01-11-2009, 03:08 PM
سلام
موفق باشيد
يا علي
بهرحال ممنون
ميتونم بپرسم که چرا نمی تونی محدودیت بزاری؟ چه چیزی مانعه؟؟
به همون دلیل و علتی که برای اباعبدالله اون بنر رو تو سایتت گذاشتی به نظرم همون دلیل و علت کافیی باشه برای نذاشتن اون عکسها!!! ::)
اگه نمیتونی ویرایش کنی عکس رو خوب بده من برات ویرایش میکنم یه جا آپ می کنم ! :)
ولی تو این ایام کاری نکن که قلب کسی که به خاطر شهادتش رو بنرت نوشتی ( ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین ع و یاران با وفای ایشان را تسلیت عرض می نماییم) به درد بیاد !! :'(
موفق باشی
یا علی
مدیرا به خاطر این بحثای غیر تخصصی معذرت میخوام .....! :-*
سلام BlackStar عزیز
ببخشید من منظور شما رو متوجه نشده بودم و جوابم هم به برداشت خودم بود.
اول. اینکه من تنها نیستم که پست میزارم . اون پست دوستان گذاشتن
دوم. تصویر مربوط به اون پست این بود <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
وقتی متوجه شدم و من به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تغییرش دادم.
سوم. من هم کمی اعتقاد به اباعبدالله دارم وگرنه اون هدر رو ....
بحرحال ممنون که نوجه کردید.
iranenaz
01-11-2009, 03:25 PM
سلام
ببخشید
میتونم بدونم دلیلتون از طراحی این سایت چیه؟
سلام
دوست عزیز ، من سال 78 با سایت آفتابگردان دات کام شروع کردم و بنا به دلایلی سال 84 اون سایت رو از دست دادم. اونموقع سایت فقط سایت تفریحی بود و به چندتا سرور چت متصل بود . آفتابگردان واسه چتش معروف شده بود.
در سایت جدید تصمیم گرفتم بنا به دلایلی مسیر سایت رو تغییر بدم و به این شکل دربیارم.
در حال حاظر سعی میشه جدیدترین لینکهای دانلود جمع آوری بشه و در سایت به اشتراک گذاشته بشه.
هدفم اینه که دوستان بتونن با مراجعه به این سایت مطالب چندین سایت رو مرور کنن.
واسه اونایی هم که مطلب میذارن هیچ محدودیتی نیست و هر شخصی میتونه بیاد و مطلب بذاره. البته هم اکنون 5 نفر هستیم .
امیدارم مسیرم درست باشه
ضمنا خیلی خوشحال میشیم از حضور دوستان در سایت استفاده کنیم.
حامدخان
01-11-2009, 05:06 PM
سلام
دوست عزیز ، من سال 78 با سایت آفتابگردان دات کام شروع کردم و بنا به دلایلی سال 84 اون سایت رو از دست دادم. اونموقع سایت فقط سایت تفریحی بود و به چندتا سرور چت متصل بود . آفتابگردان واسه چتش معروف شده بود.
در سایت جدید تصمیم گرفتم بنا به دلایلی مسیر سایت رو تغییر بدم و به این شکل دربیارم.
در حال حاظر سعی میشه جدیدترین لینکهای دانلود جمع آوری بشه و در سایت به اشتراک گذاشته بشه.
واسه اونایی هم که مطلب میذارن هیچ محدودیتی نیست و هر شخصی میتونه بیاد و مطلب بذاره. البته هم اکنون 5 نفر هستیم .
امیدارم مسیرم درست باشه
انشالله که موفق باشی دوست عزیزم
ولی به نظرتون کسانی که از dialup استفاده میکنن نباید زیادی منتظر بمونن تا سایت لود بشه؟
خیلی به نظرم سنگینش کردید
به نظرم پراکندگی مطالب هم زیاد مشاهده میشه
به قول بقیه ی دوستان هم بنر بیش از حد بزرگه
انشالله روز به روز بیشتر پیشرفت کنید دوست خوبم
مهدی.
01-11-2009, 05:32 PM
سلام - قول بديد غمناك نشيد و دلسرد نشيد. همه اين مسائلي كه در ذيل بيان ميكنم فقط براي بهتر شدن سايت شماست و ديگر هيچ.
متأسفانه سايت شما سايت جذابي و كارآمدي نيستش!
قواعد مديريت سايت رو رعايت نكرديد! دقتي هم نميكنيد!
يك سايت كاربر پسند نداريد! حتي كاربر حوصله نميكنه سايت شما رو يكبار ببينه!
ميدونيد چرا سايتهايي همچون آسان دانلود يا تك دانلود و ... معروف شدند؟
فكر ميكنيد سايتهايي مثل سايت شما هيچ وقتي پيشرفت ميكنند؟
البته قصد تخريب ندارم خداي نكرده برداشت اشتباه نفرماييد. ولي اگر بخواييد به اين شكل ادامه بديد پيشرفت نخواهيد داشت.
بهتره كمي در سياستهاي سايت خودتون تجديد نظر كنيد.
لطفاً نپرسيد كه بايد چيكار كنم و ... . توضيحي نميدم! ولي پيشنهاد ميكنم سعي كنيد در سياستهاي مديريت سايت خودتون تجديد نظر كنيد.
بعنوان آخرين پيشنهاد هم بايد بگم كه براي دوستان خودتون يك توضيح مختصري و يكسري قوانين بنويسيد و بخواهيد كه همه دوستانتان از آن قوانين پيروي كنند تا سايتي يكدست داشته باشيد.
براي فعاليتهاي مختلف سايت خود سابدومينهاي مجزا باز كنيد بهتره. (نظر كاملاً شخصي و شايد غير اصولي!)
بنده اگر سايت خوبي ببينم و احساس كنم آينده داره خيلي احتمالش زياده كه باهاشون همكاري كنم! اما ... .
كامروا باشيد.
حامدخان
01-11-2009, 10:25 PM
میشه گفت با بیشتر قسمت های حرف پسرمهربونم موافقم
ولی به قول خودشون یه ذره تند رفتن که جای بسی تامل داره
O0
iranenaz
01-12-2009, 07:57 PM
سلام
امیدارم مسیرم درست باشه
انشالله که موفق باشی دوست عزیزم
ولی به نظرتون کسانی که از dialup استفاده میکنن نباید زیادی منتظر بمونن تا سایت لود بشه؟
خیلی به نظرم سنگینش کردید
به نظرم پراکندگی مطالب هم زیاد مشاهده میشه
به قول بقیه ی دوستان هم بنر بیش از حد بزرگه
انشالله روز به روز بیشتر پیشرفت کنید دوست خوبم
با سلام
در ارتباط با سنگینی سایت کاملا موافق هستم و یکی از بزرگترین ایرادی که به نظر خودم روی ساختار سایت هست همین سنگینیش باشه . اما بنظرتون چکار کنم بهتر میشه ؟ تعداد مطالب صفحه اول رو کم کنم ؟ تبلیغات رو بردارم ؟ .....
منظورتون رو از پراکندگی مطالب کامل متوجه نشدم ؟ دقیقا اگه لطف کنید بیشتر توضیح بدید ممنونتون میشم.
من هم از خداوند برای شما آرزوی سعادت روز افزون رو دارم.شاد باشید
iranenaz
01-12-2009, 09:19 PM
سلام - قول بديد غمناك نشيد و دلسرد نشيد. همه اين مسائلي كه در ذيل بيان ميكنم فقط براي بهتر شدن سايت شماست و ديگر هيچ.
متأسفانه سايت شما سايت جذابي و كارآمدي نيستش!
قواعد مديريت سايت رو رعايت نكرديد! دقتي هم نميكنيد!
يك سايت كاربر پسند نداريد! حتي كاربر حوصله نميكنه سايت شما رو يكبار ببينه!
ميدونيد چرا سايتهايي همچون آسان دانلود يا تك دانلود و ... معروف شدند؟
فكر ميكنيد سايتهايي مثل سايت شما هيچ وقتي پيشرفت ميكنند؟
البته قصد تخريب ندارم خداي نكرده برداشت اشتباه نفرماييد. ولي اگر بخواييد به اين شكل ادامه بديد پيشرفت نخواهيد داشت.
بهتره كمي در سياستهاي سايت خودتون تجديد نظر كنيد.
لطفاً نپرسيد كه بايد چيكار كنم و ... . توضيحي نميدم! ولي پيشنهاد ميكنم سعي كنيد در سياستهاي مديريت سايت خودتون تجديد نظر كنيد.
بعنوان آخرين پيشنهاد هم بايد بگم كه براي دوستان خودتون يك توضيح مختصري و يكسري قوانين بنويسيد و بخواهيد كه همه دوستانتان از آن قوانين پيروي كنند تا سايتي يكدست داشته باشيد.
براي فعاليتهاي مختلف سايت خود سابدومينهاي مجزا باز كنيد بهتره. (نظر كاملاً شخصي و شايد غير اصولي!)
بنده اگر سايت خوبي ببينم و احساس كنم آينده داره خيلي احتمالش زياده كه باهاشون همكاري كنم! اما ... .
كامروا باشيد.
با سلام.
من شک ندارم دوستانی که زحمت می کشند و نظر میدند هدفشون کمک کردن هست و نیت همشون خیر از جمله شما ..
در ابتدا یک نکته : دوست عزیز من متاسفانه دلایل و استدلالی از بابت اتنقادهای شما ندیدم.
جذابیت سایت : البته نظر ها متفاوت هست و هر کسی جذابیت رو در چیزی میبینه ( مثلا شما برای من خیلی جذاب هستید چون ... ) ممنون از نظرتون سعی می کنم جذابترش کنم.
کارامدی سایت : نمیدونم چرا میگید کارامد نیست .(دلیل) مثلا اگه چجوری باشه کارامده ؟ پیشنهادتون چیه ؟
قواعد مديريت سايت رو رعايت نكرديد! دقتي هم نميكنيد! : باز هم متاسفانه دلیلتون رو متوجه نشدم اما فکر کنم همون تصویر هست (اون تصویر در کمتر 2 ساعت تعویض شد.) نمیدونم کجا مدیریت نداشتم.
يك سايت كاربر پسند نداريد! حتي كاربر حوصله نميكنه سايت شما رو يكبار ببينه! : دلیلتون رو از این حرف بفرمایید خوشحال میشم.
سایت آفتابگردان بعد از اینکه یک مدت به دلایلی بسته بود در 25 آبان ماه امسال با ساختاری جدید مجددا راه اندازی شد ( با بازید 5 نفر در روز ) امروز بعد از گذشت 2 ماه ترافیک سایت به بیش از 3500 نفر در روز رسیده.
طی گذشت 40 روز رنک گوگل به یک تغییر کرده و بنا به آمار همین سایت هر بازدیدکننده بطور میانگین بیش از 5 صفحه از سایت رو مرور کرده. (مدارک تمامی این مطالب موجود هست اگر خواستید خصوصی در اختیار شما قرار خواهم داد)
بنا به این آمار اصلا با این فرمایش شما موافق نیستم .
ميدونيد چرا سايتهايي همچون آسان دانلود يا تك دانلود و ... معروف شدند؟ : بله
فكر ميكنيد سايتهايي مثل سايت شما هيچ وقتي پيشرفت ميكنند؟ : اگر خدا بخواد بله پیشرفت می کنند (چون داره پیشرفت می کنه)
البته قصد تخريب ندارم خداي نكرده برداشت اشتباه نفرماييد. ولي اگر بخواييد به اين شكل ادامه بديد پيشرفت نخواهيد داشت. درباره تخریب ، امیدوارم اینطور باشه . آمار یک چیز دیگه میگه ،، البته نظر شما هم ..اینه دیگه .مرسی
بهتره كمي در سياستهاي سايت خودتون تجديد نظر كنيد. لطفا دلیلتون رو بفرمایید.
لطفاً نپرسيد كه بايد چيكار كنم و ... . توضيحي نميدم! ولي پيشنهاد ميكنم سعي كنيد در سياستهاي مديريت سايت خودتون تجديد نظر كنيد. : من معمولا سعی میکنم با انسانهای آگاه و فهمیده مشورت کنم و یقین داشته باشید هیچ وقت مزاحم شما نخواهم شد.در ارتباط با پیشنهادتون بازهم دلیل فرمایشتون رو نفرمودید.
براي دوستان خودتون يك توضيح مختصري و يكسري قوانين بنويسيد : ممنونم از نکته بجایی که فرمودید. البته در این مدت چندین بار شفاها صحبت کردیم اما فرمایش شما درسته .
براي فعاليتهاي مختلف سايت خود سابدومينهاي مجزا باز كنيد بهتره. (نظر كاملاً شخصي و شايد غير اصولي!) : در ابتدا این کار رو کردم و 8 ساب دومین داریم. ( نظر کاملا اصولی )
بنده اگر سايت خوبي ببينم و احساس كنم آينده داره خيلي احتمالش زياده كه باهاشون همكاري كنم! اما ... . : سایت ما بنا به فرمایشاتتون از دید شما آینده نداره اما به هر حال امیدوارم اگر روزی از دید شما سایت خوبی شد بتونیم در خدمت شما هم باشیم. (یک نظر ) شما سعی نکن با سایتهایی که فکر میکنی خوبن و آینده دار هستند همکاری کنی چون اول تعدادشون زیاده (البته از دید شما فکر کنم 2 یا 3 تا بیشتر نباشه) دوم به یقین اونا زیاد مشتاق همکاری شما نیستند ( نمیدونم گوگل از نظر شما شرایط داره یا نه خوب حتما نداره دیگه!!! ) سوم اون موقع همین تعداد سایت خوب هم که داریم ....
میگن همیشه دوستانت عیوبت رو می گن و .... ممنون دوست عزیز
در پایان از وقتی که گذاشتید بی نهایت تشکر می کنم . ببخشید اگر مطلبی بیان شد که ... فقط در حد شوخی بود
واسه شما هم بی نهایت آرزوی موفقیت می کنم .
mehdi_org
01-12-2009, 10:52 PM
من معمولا سعی میکنم با انسانهای آگاه و فهمیده مشورت کنم و یقین داشته باشید هیچ وقت مزاحم شما نخواهم شد
شما سعی نکن با سایتهایی که فکر میکنی خوبن و آینده دار هستند همکاری کنی چون اول تعدادشون زیاده (البته از دید شما فکر کنم 2 یا 3 تا بیشتر نباشه) دوم به یقین اونا زیاد مشتاق همکاری شما نیستند ( نمیدونم گوگل از نظر شما شرایط داره یا نه خوب حتما نداره دیگه!!! ) سوم اون موقع همین تعداد سایت خوب هم که داریم ....
فقط در حد شوخی بود
شوخي هاتون اصلا جالب نبود !
مطمئنا بيشتر بچه هايي كه اينجا هستند قصدشون كمك و راهنمايي كردنه.
و نكته مهمي كه بايد عرض كنم اينه كه : دليلي براي اين وجود نداره كه دوستان بخوان به سايت شما حسادت كنن و اقدام به تخريبش كنند . در خوشبينانه ترين حالت ميشه گفت كه سايت شما يك سايت معموليه !
و اما يك انتقاد :
شما در بعضي از پست هايي كه تو سايتتون ارسال كردين ، عكسهايي با اندازه هايي بسيار بزرگتر از حد معمول ( مثلا 550 در 430 ) قرار دادين كه فكر ميكنم نيازي به اين كار نباشه. ( خب راه حلش هم كه ساده است . قرار دادن عكس كوچكتر و در صورت نياز لينك دادن به عكس بزرگ )
میگن همیشه دوستانت عیوبت رو می گن
iranenaz
01-13-2009, 08:44 PM
من معمولا سعی میکنم با انسانهای آگاه و فهمیده مشورت کنم و یقین داشته باشید هیچ وقت مزاحم شما نخواهم شد
شما سعی نکن با سایتهایی که فکر میکنی خوبن و آینده دار هستند همکاری کنی چون اول تعدادشون زیاده (البته از دید شما فکر کنم 2 یا 3 تا بیشتر نباشه) دوم به یقین اونا زیاد مشتاق همکاری شما نیستند ( نمیدونم گوگل از نظر شما شرایط داره یا نه خوب حتما نداره دیگه!!! ) سوم اون موقع همین تعداد سایت خوب هم که داریم ....
فقط در حد شوخی بود
شوخي هاتون اصلا جالب نبود !
مطمئنا بيشتر بچه هايي كه اينجا هستند قصدشون كمك و راهنمايي كردنه.
و نكته مهمي كه بايد عرض كنم اينه كه : دليلي براي اين وجود نداره كه دوستان بخوان به سايت شما حسادت كنن و اقدام به تخريبش كنند . در خوشبينانه ترين حالت ميشه گفت كه سايت شما يك سايت معموليه !
و اما يك انتقاد :
شما در بعضي از پست هايي كه تو سايتتون ارسال كردين ، عكسهايي با اندازه هايي بسيار بزرگتر از حد معمول ( مثلا 550 در 430 ) قرار دادين كه فكر ميكنم نيازي به اين كار نباشه. ( خب راه حلش هم كه ساده است . قرار دادن عكس كوچكتر و در صورت نياز لينك دادن به عكس بزرگ )
میگن همیشه دوستانت عیوبت رو می گن
سلام دوست گرامی
امیدوارم که خوب و سلامت باشید.
در ابتدا جهت تذکر ، من پاسخ نظرات دوست عزیزمون پسر مهربون رو داده بودم و بیشتر طرف صحبتهام ایشون بود.
مطمئنا بيشتر بچه هايي كه اينجا هستند قصدشون كمك و راهنمايي كردنه. بنده هم غیر از این چیزی عرض نکردم.
دقت بفرمایید : من شک ندارم دوستانی که زحمت می کشند و نظر میدند هدفشون کمک کردن هست و نیت همشون خیر از جمله شما ..
و نكته مهمي : دليلي براي اين وجود نداره كه دوستان بخوان به سايت شما حسادت كنن و اقدام به تخريبش كنند من همچین جسارتی خدمت دوستان نکردم و نخواهم کرد
در خوشبينانه ترين حالت ميشه گفت كه سايت شما يك سايت معموليه ! ممنون از نظر شما
و اما يك انتقاد ...... موافق هستم . بعضی مواقع بنا به بی توجهی تصاویر با ابعاد بزرگتراز حالت استاندارد قرار میگیره.
بسیار از نظرتون ممنون هستم دوست گرامی (مخصوصا انتقادتون)
امیدوارم شاد و سربلند باشید
مهدی.
01-13-2009, 09:22 PM
دوست عزیز من متاسفانه دلایل و استدلالی از بابت اتنقادهای شما ندیدم.
دليلي نميبينم كه براتون توضيح بدم. نيازي نيست، اگر انسان نكته سنجي باشيد خودتون متوجه ميشيد، همه چيز رو كه نبايد توضيح داد!
البته نظر ها متفاوت هست و هر کسی جذابیت رو در چیزی میبینه ( مثلا شما برای من خیلی جذاب هستید چون ... ) ممنون از نظرتون سعی می کنم جذابترش کنم.
شما هم براي من خيلي جذابيد! اگر اينچنين نبود كه براي تاپيك شما ارسالي نميفرستادم
نمیدونم چرا میگید کارامد نیست .(دلیل) مثلا اگه چجوری باشه کارامده ؟ پیشنهادتون چیه ؟
پس حتماً كارآمده ديگه! انشاالله كه كارآمدتر بشه
باز هم متاسفانه دلیلتون رو متوجه نشدم اما فکر کنم همون تصویر هست (اون تصویر در کمتر 2 ساعت تعویض شد.) نمیدونم کجا مدیریت نداشتم.
من اصلاً اون تصوير رو نديدم و از موضوع اطلاعي ندارم، من براي موضوع ديگهاي گفتم. انشاالله كه من اشتباه كرده باشم!
دلیلتون رو از این حرف بفرمایید خوشحال میشم.
يكبار گفتم كه در رابطه با هيچيك از موارد مطرح شده توضيحي نميدم! نيازي نيستش، اين شماييد كه بايد متوجه بشيد.
پس ازشون خط بگير و سعي نكن تقليد كني، اونا هستن ديگه!
فكر ميكنيد سايتهايي مثل سايت شما هيچ وقتي پيشرفت ميكنند؟ : اگر خدا بخواد بله پیشرفت می کنند (چون داره پیشرفت می کنه)
بر منكرش لعنت!
درباره تخریب ، امیدوارم اینطور باشه . آمار یک چیز دیگه میگه ،، البته نظر شما هم ..اینه دیگه .مرسی
بله خوب، هركسي نظري داره. من هم نظرم رو گفتم، ناراحت شدي؟!
باز هم ميگم كه در رابطه با هيچيك از موارد مطرح شده توضيحي نميدم! نيازي نيستش، اين شماييد كه بايد متوجه بشيد.
من معمولا سعی میکنم با انسانهای آگاه و فهمیده مشورت کنم و یقین داشته باشید هیچ وقت مزاحم شما نخواهم شد.در ارتباط با پیشنهادتون بازهم دلیل فرمایشتون رو نفرمودید.
اين انسانهاي آگاه و فهميده رو من خيلي دوست دارم، هميشه تو آيينه ميبينمشون. شما هم سعي نكن با من مشورت كني، چون من به هركسي اطلاعات و توضيح و ... نميدم، وقتم رو حرام نميكنم، ترجيح ميدم براي يك كودك بي سرپرست اين زمان رو صرف كنم!
سایت ما بنا به فرمایشاتتون از دید شما آینده نداره اما به هر حال امیدوارم اگر روزی از دید شما سایت خوبی شد بتونیم در خدمت شما هم باشیم. (یک نظر ) شما سعی نکن با سایتهایی که فکر میکنی خوبن و آینده دار هستند همکاری کنی چون اول تعدادشون زیاده (البته از دید شما فکر کنم 2 یا 3 تا بیشتر نباشه) دوم به یقین اونا زیاد مشتاق همکاری شما نیستند ( نمیدونم گوگل از نظر شما شرایط داره یا نه خوب حتما نداره دیگه!!! ) سوم اون موقع همین تعداد سایت خوب هم که داریم ....
دوست بسيار عزيز، من نگفتم سايت شما آينده نداره! اين برداشت غلط شماست! شك نكن كه اگر در روند خوبي قرار بگيريد من و شما دوستان خوبي خواهيم شد، اكثر دوستان من در ابتدا برخوردي نظير شما رو داشته اند و اكنون بسيار دوستان خوبي براي يكديگر هستيم.
در رابطه با پيشنهادتون هم بايد بگم كه بنده با 80 درصد سايتهايي كه آينده دارن در تماس هستم، شما من رو در اينجا با نام مهربون ميشناسي، ممكنه در جاي ديگه من رو با يك نام ديگه و ادبياتي ديگه بشناسي! پس زود قضاوت نكن، تعدد سايتهايي كه من در تعامل باهاشون هستم هم يكي، دوتا نيست اما زياد هم نيست! مامبولرن هم به عنوان صدر فعاليت بنده هستش، چون مدير باشعوري همچون آقاي فيروزمندان و سيادتي داره، در ضمن در رابطه با مديران مامبولرن نميدونم اينجوري باشه يا نه! اما خيلي از سايتها به دنبال همكاري بنده هستن، كه نميتونم اينجا توضيحي در اين باب بدم، احتياجي نيستش آخه! گوگل يك سايت نيست! يك شركت قدرتمند هست و البته بنده هرگز به دنبال گوگل نيستم!
در رابطه با سخن آخرتون هم اگر واقعاً فكر ميكنيد بنده باعث تخريب سايتها ميشم درست فكر ميكنيد! هميشه اينچنين بوده و بنده اساس فعاليت يك سايت رو تغيير دادم! الان تعجب كردم با اين حرفتون كه چطور انقدر سريع بنده رو شناسايي كرديد!
در آخر هم بايد براتون آرزوي موفقيت كنم و آرزو كنم كه بتونيد به حرفها فكر كنيد و بعد سخن بفرماييد!
اميدوارم كه بتونيد سايت خوبي براي هوطنان عزيز ايجاد كنيد و محيطي قدرتمند داشته باشيد.
در رابطه با شوخي هم بايد خدمتتون عرض كنم كه بنده از شوخي بدم نمياد به شرطي كه ادب و فرهنگ در آن نقش داشته باشه. هرچند ... .
انشاالله كه از من ناراحت نباشيد، بنده فقط خواستم به شما مسائلي رو گوش زد كنم، اما شما به سبك بدي آنرا خوانديد.
موفق و پيروز باشيد.
حامدخان
01-13-2009, 10:19 PM
دوست خوبم نمیدونم با این سایت اشنا هستی یا نه
من تازه اشنا شدم
تمام اشکالاتی که تو سایت هستش رو برات میگه با مشکلش
خیلی نتیجه ای که برام داشت جالب بود
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
3 Errors, 2 warning(s)
میتونی خودت امتحان کنی
ادرس سایتت رو دقیق بده اینطوری <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا نمیدونم چقدر این سایت معتبره,ولی یه برنامه نویس حرفه ای این سایت رو بهم معرفی کردش
یه مقایسه:نمیدونم چقدر درسته اما وقتی سایت مایکروسافت رو میزنیم تعداد خطاهایی که میگیره=206 Errors, 35 warning(s)
در کل زیاد فکر نکنم باید ناامید بشی
خیلی جای پیشرفت داره سایتت
ولی اگه بعضی از حرفای این پسرمهربون نه چندان مهربون رو هم گوش بدی بد نیستش ;D
به شخصه خیلی دوست داشتم دلایل پسرمهربون رو میدونستم.پسرمهربونم اگه تونستی بخاطر من که چیزی بلد نیستم
دلایلت رو بگو حداقل.
حامدخان
01-13-2009, 10:28 PM
اینو یادم رفت بگم
امشب داشتم سایتت رو چک میکردم به نظرم اومدش که سایت یه ذره منسجم تر شده و از اون حالت پراکندگی
تا حدودی(تاکید میکنم تا حدودی)کم شده.همینطوری کم کم پیش بری خوبه
اقایون مهندسین و برنامه نویسان عزیز ببخشید همینطوری الکی نظریه پرتاب میکنم :)
مهدی.
01-13-2009, 10:59 PM
بنده در مدتها پيش در biography خودم در مامبولرن اين متن رو قرار داده بودم : من مهربونم؟! شايدم نباشم!!!
بله بنده بعضي وقتا مهربونم و برخي مواقع نامهربون! هرچيزي زماني داره! وقتي يه نفر داره از بين دوتا طناب، طناب پوسيده رو انتخاب ميكنه و بالا ميره بايد سرش داد بزني تا متوجه بشه كه اون طناب پوسيدست، نه اينكه بري بيسكويت بخري و بگي آفرين برو بالا يه ربع ديگه با كله ميايي پايين و ... .
دلايل رو هم هروقتي مديريت يك سايت رو داشتيد و از ابتدا به درستي مديريت نكرديد و ... متوجه ميشيد كه اين جملاتي كه بالا گفتم براي چي بوده!
صرفاً آمار بازديد ميليوني و ... دليل محبوبيت نيست! خيلي وقتا كاربرا بدون اينكه بدونن دارن كجا ميرن از طريق جستجوگرهاي مختلف وارد سايت ميشن و اين مورد كم نيست! نبايد فكر كنيم كه ... .
در هر صورت اميدوارم كه دوست عزيزمون هميشه موفق باشن.
كامروا باشيد.
حامدخان
01-13-2009, 11:17 PM
كامروا باشيد.
نشون دادید گویا خیلی مهربونید که با این همه خشونتی که در پیش گرفتید برای این دوست عزیز ارزوی موفقیت کردید
به هرحال گویا نمیخواید دلایل خودتون رو بگید
عیب نداره مهندس
خیلی محترمید
موفق باشید دوست عزیز(و یه ذره نامهربون)
iranenaz
01-13-2009, 11:25 PM
دوست خوبم نمیدونم با این سایت اشنا هستی یا نه
من تازه اشنا شدم
تمام اشکالاتی که تو سایت هستش رو برات میگه با مشکلش
خیلی نتیجه ای که برام داشت جالب بود
3 Errors, 2 warning(s)
میتونی خودت امتحان کنی
ادرس سایتت رو دقیق بده اینطوری <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا نمیدونم چقدر این سایت معتبره,ولی یه برنامه نویس حرفه ای این سایت رو بهم معرفی کردش
یه مقایسه:نمیدونم چقدر درسته اما وقتی سایت مایکروسافت رو میزنیم تعداد خطاهایی که میگیره=206 Errors, 35 warning(s)
در کل زیاد فکر نکنم باید ناامید بشی
خیلی جای پیشرفت داره سایتت
ولی اگه بعضی از حرفای این پسرمهربون نه چندان مهربون رو هم گوش بدی بد نیستش ;D
به شخصه خیلی دوست داشتم دلایل پسرمهربون رو میدونستم.پسرمهربونم اگه تونستی بخاطر من که چیزی بلد نیستم
دلایلت رو بگو حداقل.
سلام دوست گرامی
ممنون سایت فوق العاده جالبی بود واسه سایتم 3 Errors, 2 warning(s) گرفت البته نسبت به حجم کم اطلاعاتی که هست ....خوب نیست
گوگل هم توی ابزار Webmaster Tools مشابه این سرویس رو داره ( مشابه ) نمیدونم متوجهش شدید ؟ یه سر بزنید بد نیست . البته فکر کنم به سورس کاری نداره
اینم لینکش :
و به این شکل آمار میده (واسه سایت من )
Errors for URLs in Sitemaps 0 --
HTTP errors 0 --
Not found 1 Details »
URLs not followed 0 --
URLs restricted by robots.txt 0 --
URLs timed out 0 --
Unreachable URLs 0 --
Total: 1
======================
پسر مهربون هم چیزی توی دلش نیست . از پستهایی که داده خیلی استفاده کردم . من هم خیلی زیاد دوست داشتم دلایل شون رو بدونم اما احتمالا .....
شاد و پیروز باشید
iranenaz
01-13-2009, 11:35 PM
اینو یادم رفت بگم
امشب داشتم سایتت رو چک میکردم به نظرم اومدش که سایت یه ذره منسجم تر شده و از اون حالت پراکندگی
تا حدودی(تاکید میکنم تا حدودی)کم شده.همینطوری کم کم پیش بری خوبه
اقایون مهندسین و برنامه نویسان عزیز ببخشید همینطوری الکی نظریه پرتاب میکنم :)
ممنونم از وقتی که گذاشتید.
موفق باشید.
مهدی.
01-13-2009, 11:53 PM
كامروا باشيد.
نشون دادید گویا خیلی مهربونید که با این همه خشونتی که در پیش گرفتید برای این دوست عزیز ارزوی موفقیت کردید
به هرحال گویا نمیخواید دلایل خودتون رو بگید
عیب نداره مهندس
خیلی محترمید
موفق باشید دوست عزیز(و یه ذره نامهربون)
هميشه آرزوي موفقيت براي همه ايرانيا رو كردم و آرزوم اينه. اما ... .
دلايل رو نميشه گفت! اگر قابل بوديم ميگفتيم! اما سر لج افتادم كه نگم!
در ضمن بنده تمايلي به مهندس بودن ندارم.
شما اولين كسي نيستيد كه به بنده لقب نامهربون ميديد. برخي از دوستان بودند كه بي جهت به بنده ناسزا هم گفتن و بنده با سبك خودشون پاسخشون رو دادم، اين تاپيك كه چيزي نيست! و شما هم جز حقيقت چيزي نگفتيد.
شما هم هروقت سايتتون رو معرفي كرديد، اگر لازم بدونم براي شما هم توصيه هايي رو ارسال ميكنم.
پسر مهربون هم چیزی توی دلش نیست . از پستهایی که داده خیلی استفاده کردم . من هم خیلی زیاد دوست داشتم دلایل شون رو بدونم اما احتمالا .....
عزيزم اگه توي دلم چيزي بود كه اينجوري با لطافت پاسخ شما نميدادم! خوشحالم كه حداقل از پستها استفاده كرديد! شما اگر دلايل رو دوست داشتيد بدونيد نميفرمودين :
در هر صورت اين آخرين باري بود كه براي شما توصيه اي عرض كردم! الان هم ناراحتم كه چرا اصلاً براي شما توصيه هايي ميخواستم بكنم.
اميدوارم كه هميشه سربلند و سرافراز باشيد.
iranenaz
01-14-2009, 01:03 AM
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیزم پسر مهربون
دوست عزیز من متاسفانه دلایل و استدلالی از بابت اتنقادهای شما ندیدم.
دليلي نميبينم كه براتون توضيح بدم. نيازي نيست، اگر انسان نكته سنجي باشيد خودتون متوجه ميشيد، همه چيز رو كه نبايد توضيح داد!
بنده از شما توضیح نخواستم دلیل و استلال خواستم شما اگر دلیلی برای حرفتون نداشته باشید اون حرف ...
البته نظر ها متفاوت هست و هر کسی جذابیت رو در چیزی میبینه ( مثلا شما برای من خیلی جذاب هستید چون ... ) ممنون از نظرتون سعی می کنم جذابترش کنم.
شما هم براي من خيلي جذابيد! اگر اينچنين نبود كه براي تاپيك شما ارسالي نميفرستادم
ظاهرا تاپیک جذاب بوده نه من !!!!
نمیدونم چرا میگید کارامد نیست .(دلیل) مثلا اگه چجوری باشه کارامده ؟ پیشنهادتون چیه ؟
پس حتماً كارآمده ديگه! انشاالله كه كارآمدتر بشه
باز هم از آوردن دلیل ...
باز هم متاسفانه دلیلتون رو متوجه نشدم اما فکر کنم همون تصویر هست (اون تصویر در کمتر 2 ساعت تعویض شد.) نمیدونم کجا مدیریت نداشتم.
من اصلاً اون تصوير رو نديدم و از موضوع اطلاعي ندارم، من براي موضوع ديگهاي گفتم. انشاالله كه من اشتباه كرده باشم!
اگر اون موضوع دیگه ای که ذکر کردید رو بفرمایید ما هم بدونیم ممنونتون میشم
دلیلتون رو از این حرف بفرمایید خوشحال میشم.
يكبار گفتم كه در رابطه با هيچيك از موارد مطرح شده توضيحي نميدم! نيازي نيستش، اين شماييد كه بايد متوجه بشيد.
دوست گرامی من دلیل فرمایشتون رو خواستم نه توضیح
پس ازشون خط بگير و سعي نكن تقليد كني، اونا هستن ديگه!
چشم یادم باشه فرمایش شما رو به اطلاع مسولین گوگل برسونم که چرا وقتی یاهو سرویس ایمیل داره اونا این جی میل رو راه انداختن. اصلا باید هات میل و .... اووووووو چه همه ولش کن بزار همچنان در اشتباهشون بمونن. اونا هستن دیگه!
بر منكرش لعنت!
خدا رو شکر به ...
درباره تخریب ، امیدوارم اینطور باشه . آمار یک چیز دیگه میگه ،، البته نظر شما هم ..اینه دیگه .مرسی
بله خوب، هركسي نظري داره. من هم نظرم رو گفتم، ناراحت شدي؟!
من گفته بودم ناراحت شدم ؟؟؟ شما اگر کمی فکر کنید و بتونید جای .. (که بعید می دونم بتونید) کلمه مناسب رو بذاری بهتر متوجه میشید که کی ناراحت شده !!!
باز هم ميگم كه در رابطه با هيچيك از موارد مطرح شده توضيحي نميدم! نيازي نيستش، اين شماييد كه بايد متوجه بشيد.
دلیل نه توضیح.....
من معمولا سعی میکنم با انسانهای آگاه و فهمیده مشورت کنم و یقین داشته باشید هیچ وقت مزاحم شما نخواهم شد.در ارتباط با پیشنهادتون بازهم دلیل فرمایشتون رو نفرمودید.
اين انسانهاي آگاه و فهميده رو من خيلي دوست دارم، هميشه تو آيينه ميبينمشون. شما هم سعي نكن با من مشورت كني، چون من به هركسي اطلاعات و توضيح و ... نميدم، وقتم رو حرام نميكنم، ترجيح ميدم براي يك كودك بي سرپرست اين زمان رو صرف كنم!
دوستش داشته باش دادا (اصلا از خود متشکر نیستید)سعی کنید زیاد به آیینه نگاه کنید شاید ... گفته بودم واسه مشورت مزاحمتون نخواهم شد (ندیدید؟!!) طفلکی کودکان بی سرپرست :'(
سایت ما بنا به فرمایشاتتون از دید شما آینده نداره اما به هر حال امیدوارم اگر روزی از دید شما سایت خوبی شد بتونیم در خدمت شما هم باشیم. (یک نظر ) شما سعی نکن با سایتهایی که فکر میکنی خوبن و آینده دار هستند همکاری کنی چون اول تعدادشون زیاده (البته از دید شما فکر کنم 2 یا 3 تا بیشتر نباشه) دوم به یقین اونا زیاد مشتاق همکاری شما نیستند ( نمیدونم گوگل از نظر شما شرایط داره یا نه خوب حتما نداره دیگه!!! ) سوم اون موقع همین تعداد سایت خوب هم که داریم ....
دوست بسيار عزيز، من نگفتم سايت شما آينده نداره! اين برداشت غلط شماست! شك نكن كه اگر در روند خوبي قرار بگيريد من و شما دوستان خوبي خواهيم شد، اكثر دوستان من در ابتدا برخوردي نظير شما رو داشته اند و اكنون بسيار دوستان خوبي براي يكديگر هستيم./quote]
دوستان برداشت کنند بنا به فرمایشات شما سایت ما آینده داره از دید شما یه نه .
امیدوارم !!! اما ...
[quote]در رابطه با پيشنهادتون هم بايد بگم كه بنده با 80 درصد سايتهايي كه آينده دارن در تماس هستم، شما من رو در اينجا با نام مهربون ميشناسي، ممكنه در جاي ديگه من رو با يك نام ديگه و ادبياتي ديگه بشناسي! پس زود قضاوت نكن، تعدد سايتهايي كه من در تعامل باهاشون هستم هم يكي، دوتا نيست اما زياد هم نيست!
بابا چقدر کم سایت آینده دار داریم ... این امت بیکارن 80 % سایتهای آینده دار شما در ارتباط هستید اونوقت شما الان یک نفر هستید یا شرکتی سازمان بین المللی چیزی .... ببخشید زود قضاوت کردم آخه فکر نمیکردم ایرانی اینهمه پیشرفت کرده .. اِ آخرش یکی دوتا نیست -- زیاد هم نیست -- یا با 80 % سایتهای آینده دار در تماس هستید .. ببخشید من یکم گیج شدم ولش کن دادا
مامبولرن هم به عنوان صدر فعاليت بنده هستش، چون مدير باشعوري همچون آقاي فيروزمندان و سيادتي داره، در ضمن در رابطه با مديران مامبولرن نميدونم اينجوري باشه يا نه! اما خيلي از سايتها به دنبال همكاري بنده هستن، كه نميتونم اينجا توضيحي در اين باب بدم، احتياجي نيستش آخه! گوگل يك سايت نيست! يك شركت قدرتمند هست و البته بنده هرگز به دنبال گوگل نيستم!
در رابطه با سخن آخرتون هم اگر واقعاً فكر ميكنيد بنده باعث تخريب سايتها ميشم درست فكر ميكنيد! هميشه اينچنين بوده و بنده اساس فعاليت يك سايت رو تغيير دادم! الان تعجب كردم با اين حرفتون كه چطور انقدر سريع بنده رو شناسايي كرديد!
بنده هم ارادتمند آقایان فيروزمندان و سيادتي اما متوجه دلیل ذکر نامشون وسط مطلبتون نشدم ؟ !!
باشه اما اون سایتهایی که بدنبال شما هستند رو دلشون رو نشکنید گناه دارن بالاخره ... نه توضیح ندید دوستان متوجه هستند.
عجب گوگل سایت نیست ؟ !!! این مردم دنیا همه بی سواد شدن هی میگن سایت گوگل وبسایت گوگل ...
شما به دنبال گوگل نیستید ؟ البته که گوگل باید تلاشش رو بیشتر کنه تا سعادت حضور ...
بله شما رو خوب شناسایی کردم ( مثلا شما برای من خیلی جذاب هستید چون ... )
در آخر هم بايد براتون آرزوي موفقيت كنم و آرزو كنم كه بتونيد به حرفها فكر كنيد و بعد سخن بفرماييد!
اميدوارم كه بتونيد سايت خوبي براي هوطنان عزيز ايجاد كنيد و محيطي قدرتمند داشته باشيد.
در رابطه با شوخي هم بايد خدمتتون عرض كنم كه بنده از شوخي بدم نمياد به شرطي كه ادب و فرهنگ در آن نقش داشته باشه. هرچند ... .
انشاالله كه از من ناراحت نباشيد، بنده فقط خواستم به شما مسائلي رو گوش زد كنم، اما شما به سبك بدي آنرا خوانديد.
ممنونم -از شما به هیچ عنوان ناراحت نیستم و امیدوارم شما هم از بنده ناراحت نباشید-
================================================== =
دوست گرامی ممنونم که خواستید کمک کنید و من هم کاملا متوجه شدم ، اما متاسفانه از لحت زیبایی استفاده نکردید.
پسر مهربون عزیز واستون آرزو می کنم به آرزوهاتون برسید.
حامدخان
01-14-2009, 09:19 AM
هميشه آرزوي موفقيت براي همه ايرانيا رو كردم و آرزوم اينه. اما ... .
دلايل رو نميشه گفت! اگر قابل بوديم ميگفتيم! اما سر لج افتادم كه نگم!
در ضمن بنده تمايلي به مهندس بودن ندارم.
شما اولين كسي نيستيد كه به بنده لقب نامهربون ميديد. برخي از دوستان بودند كه بي جهت به بنده ناسزا هم گفتن و بنده با سبك خودشون پاسخشون رو دادم، اين تاپيك كه چيزي نيست! و شما هم جز حقيقت چيزي نگفتيد.
شما هم هروقت سايتتون رو معرفي كرديد، اگر لازم بدونم براي شما هم توصيه هايي رو ارسال ميكنم.
عیب نداره پسر مهربون دلیلت رو نگو(دلم شکست :))
لجبازی هم عالمی داره,بعضی وقتا خیلی کیف میده(اما مطمئنم شما بزرگوارتر از این حرفا هستید که بخواید لجبازی کنید,به شخصه بهم ثابت شده,سرورید)
چشم مهندس دیگه بهتون نمیگم مهندس,پس چی بهتون بگم مهندس؟(این شوخی بود,جدی نگیرید لطفا.همون میگم پسرمهربون راحتتره)
من هم اگه بعدا شده ش بهتون سایت هایی که دارم رو معرفی میکنم
مهدی.
01-14-2009, 12:35 PM
دادا یک وقت از من ناراحت نباشید. اگه چیزی گفتم توی ناراحتی بوده.
ممنونتم که زحمت کشیدی و وقت گذاشتید.
اون تاپیک هم درست نیست بیشتر از این ادامه پیدا کنه.
با شما كاملاً موافقم! بهتره ادامه نديم، چون بنده اگر سخناني همچون سخنان شما رو بخوام بيان كنم كمي شخصيت خودم رو پايين ميارم، پس بهتره كه جوابي به شما ندم و فقط براي شما آرزوي سعادتمندي كنم.
بيشتر ادامه نميديم پس
------------------------------------------
حامد جان من چاكرتم هستم، فرقي هم نميكنه بگي مهندس يا بگي حمال! با اسامي كه ديگران ما رو صدا ميكنن ما بالا و يا پايين نميريم، نشانه ادب و فرهنگ هركسي با ادبيات سخن گفتنشه، شما هم هر زماني سايتهايتان را معرفي كردي در صورت نياز مطالبي رو براتون مطرح ميكنم كه اميدوارم همچون دوست آفتابگردونيمون جواب نديد.اما فعلاً ... .
اما چند توضيح در رابطه با ارسالهاي گذشته دوستمون كه براي شما حامدجان مينويسم :
در رابطه با آيينه منظور چهره خودم نبود! متأسفانه كج متوجه شدند!
همچنين از نام بردن آقايان سيادتي و فيروزمندان اگر دوباره جمله رو بخونيد متوجه ميشيد كه منظورم چي بوده!
احتمالاً كار در گوگل باعث شده زبانشون ضعيف بشه!
گوگل و ياهو دو شركت هستند كه با يكديگر رقابت ميكنند، نه تقليد!
كامروا باشيد.
حامدخان
01-14-2009, 01:17 PM
حامد جان من چاكرتم هستم،
تاج سری,سروری عزیزم
فرقي هم نميكنه بگي مهندس يا بگي حمال!
این چه فرمایشی هست که میفرمایید,100% فرق داره
با اسامي كه ديگران ما رو صدا ميكنن ما بالا و يا پايين نميريم، نشانه ادب و فرهنگ هركسي با ادبيات سخن گفتنشه
بعضی وقتا این نوع صدا کردنا میتونه یه نفر رو به عرش ببره(اینو جدی گفتم)ولی حرف شما متینه عزیزم.قبول دارم حرفتو
شما هم هر زماني سايتهايتان را معرفي كردي در صورت نياز مطالبي رو براتون مطرح ميكنم كه اميدوارم همچون دوست آفتابگردونيمون جواب نديد.
در خدمتتون هستم عزیز,چشم.معرفی میکنم.
ولی حالا زوده
در رابطه با آيينه منظور چهره خودم نبود! متأسفانه كج متوجه شدند!
خب من هروقت میرم جلو ایینه فقط خودمو میبینم شما احتمالا وقتی میرید جلو ایینه یکی بغلتون هست.مشکلش چیه.حتما با کس دیگه جلو ایینه ظاهر میشید
خب من که اینطوری برداشت کردم(100% شما اینقدر مغرور نیستید که منظورتون خودتون باشید)
همچنين از نام بردن آقايان سيادتي و فيروزمندان اگر دوباره جمله رو بخونيد متوجه ميشيد كه منظورم چي بوده!
منم فهمیدم منظورتون رو
چیز بدی نبودش اصلا
شاید دوست افتابیمون فکر کرده شما دارید چاپلوسی میکنید ولی من که اصلا همچین فکر نمیکنم
چون من هم ذکر این برادران رو زیاد شنیدم
منم جای شما بودم همینو میگفتم
بازم فکر میکنم دوست افتابیمون همچین فکر کردی به احتمال زیاد اشتباه میکنم
احتمالاً كار در گوگل باعث شده زبانشون ضعيف بشه!
ببخشید شما به من میگید دوست افتابیمون بشنوه؟(ضرب المثل:به در میگه که دیوار بشنوه)قصد جسارت یا بی ادبی نداشتم
گوگل و ياهو دو شركت هستند كه با يكديگر رقابت ميكنند، نه تقليد!
به اطلاعاتم افزوده شد,ولی من که این مطلبی رو که گفتید میدونستم.درضمن مگه من چی گفتم که اینو گفتید؟؟؟؟؟
(اوکی,ضرب المثل رو بخونم دوباره)
كامروا باشيد.
پاینده و پرانرژی باشید پسر مهربون خودم(مهندس!!!!!!؟؟؟؟؟؟)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.