PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در مديريت

shahrokh036
01-10-2009, 04:28 PM
با سلام.
من هر بسته اي روي انجمن نصب ميكنم قبلش يك بك اپ ميگيرم و بعد از نصب كردن دونه دونه همه قسمت ها رو امتحان ميكنم كه مشكلي نداشته باشه.ولي وقتي قشنگ كه كارم تموم شد و خارج ميشم و 2 ساعت بعد كه برميگردم وقتي ميخوام وارد بعضي قسمت ها در مديريت بشم بيرون ميفتم مثلا ميخوام برم توي تنظيمات عمومي انجمن ها بيرون ميفتم و ميام صفخه اول انجمن.
مشكل از كجاست؟

relax191
01-10-2009, 08:42 PM
من هر بسته اي روي انجمن نصب ميكنم قبلش يك بك اپ ميگيرم و بعد از نصب كردن دونه دونه همه قسمت ها رو امتحان ميكنم كه مشكلي نداشته باشه.

چقدر اس ام افتو لوس میکنی!

ولي وقتي قشنگ كه كارم تموم شد و خارج ميشم و 2 ساعت بعد كه برميگردم وقتي ميخوام وارد بعضي قسمت ها در مديريت بشم بيرون ميفتم مثلا ميخوام برم توي تنظيمات عمومي انجمن ها بيرون ميفتم و ميام صفخه اول انجمن.
مشكل از كجاست؟

آیا شما وقتی که از انجمن خارج میشید و 2ساعت بعد میاید قصد دارید از همون صفحه که مرورگرتون قبلا در مدیریت بوده استفاده کنید؟
اگر اینطور است شما باید دوباره وارد شوید به 2 علت
1- IP شما عوض می شود
2- مدت زمان حضور شما در انجمن به پایان رسیده
که در هردو این موارد به خاطر مسائل امنیتی این اتفاق می افتد.

موفق باشید...

shahrokh036
01-10-2009, 08:57 PM
نه.منظورم رو يا من بد گفتم يا شما بد گرفتين.
ببينيد من يه بسته مثلا مد تشكر نصب ميكنم بعد همه قسمت هاي مديريتي رو چك ميكنم كه مشكل نداشته باشه.بعد لوگ اوت ميكنم سيستم رو خاموش ميكنم و ميرم.بعد از يه مدتي وارد انجمن و مديريت ميشم ولي وقتي ميخوام تو بعضي قسمت ها برم به جاي رفتن به اون قسمت خود به خود ميرم به صفحه اول يعني فهرست انجمن.اين مشكل فقط در بعضي قسمت ها رخ ميده.