PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کد امنیتی

kent
01-11-2009, 05:19 PM
سلام
یک مشکل در کد امنیتی به وجود آمده که عکس کد امنیتی رو نشان نمیده چاره کاره چیه ؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لطفا دوستان راهنمایی کنند
متشکرم

نوید
01-12-2009, 04:12 AM
1- چک کنید کتابخانه gd فعال باشه
2- اگر فعال بود فایل های قلب را به صورت iso ذخیره کنید تا درست بشه
موفق باشید

kent
01-12-2009, 10:51 AM
نوید جان gd فعال هستش اما به چه شکل فایلهای قالب رو به iso تبدیل کنم ؟ نوید جان منظور شما اینه که فیلهای قالب رو به فرمت
ANSI as UTF-8 تبدیل کنم ؟

سعید
01-12-2009, 12:29 PM
UTF-8 Without BOM

یا علی

kent
01-12-2009, 01:12 PM
نه با این کار هم درست نشد

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سعید
01-12-2009, 01:38 PM
شما احتمالا خودتون تغییراتی در قالب انجام دادید.

فایل قالب اصلی رو دارید ؟

از کجا قالب رو آوردید ؟

ببینید خود فایل شما نباید UTF باشه. بلکه کدهای یونید رو باید به فرمت iso ذخیره کنید. بعدا در سایت به درستی نمایش داده میشه.

مثلا این کد، معادل iso حروف یونیکد برای کلمه &quot;مامبولرن&quot; هست:

مامبولرن

البته با تغییر به این کد مشکل شما حل نمی شه. چون شما الآن فایلتون uft هست. اگر از اول اینطور عمل می کردید، مشکلی پیش نمی یومد.

اما اگر فایل قالب رو دارید ، به طوری که فایل اصلی درست باشه ، این کار رو انجام بدید، مشکلتون حل میشه.

یا علی

kent
01-12-2009, 02:17 PM
سعید جان من قالب رو از خود سایت simplemachines.org دانلود کردم . من تست هم کردم فایل قالب اصلی هم این مشکل رو داره قبل از ایجاد تغییرات .
فایلهای یونیکد هم به درستی در سایت قابل نمایش هستش .
کدام یک از فایلهای قالب وظیفه نمایش این کد امنیتی رو داره صدد مشکل از همون فایل هستش ؟

سعید
01-12-2009, 02:49 PM
لینک صفحه دانلود قالب ( لینک دانلود نه ! لینک صفحه ای که از اونجا قالب رو گرفتید) رو لطف کنید ، تست و در صورت نیاز تعمیر میشه

یا علی