PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت اوقات شرعی

yaser1
08-15-2006, 06:27 PM
کی سراغ داره؟

???

Siamak
08-15-2006, 07:08 PM
همچنین کامپوننتی وجود نداره، مگر اینکه خودتون بسازید.
البته به صورت دستی و ابتکاری میتونید این کار رو انجام بدید.

۱- یک بخش و مجموعه بسازید به اسم اوقات شرعی
۲- یک ماژول توی سایت قرار بدید مثل Latest News که مطالب اون مجموعه رو در قسمتی از سایت نشون بده.
۳- توی اون مجموعه اوقات شرعی رو به صورت دستی بسازید و تاریخ و ساعت انتشار اون رو درست وارد کنید.

حالا در هنگام فرا رسیدن اوقات شرعی ، به صورت اتوماتیک منتشرمیشن و در اون ماژول نمایش پیدا میکنن.

Siamak
08-15-2006, 07:16 PM
البته میتونید از این کامپوننت هم استفاده کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ولی اول به صورت آزمایشی امتحان کنید ببینید روی مامبو کار میکنه با نه.(من امتحان نکردم)

yaser1
08-16-2006, 04:31 AM
ممنون!

amirb55
08-16-2006, 05:12 AM
سلام
کامپوننت و ماژول براي اين کار هست
اسم کامپوننت اين است com_prayerrequests1[1].2.zip
اين هم ماژول هست PrayerTimes_mod_v2[1].1.zip
تو اينترنت بگردي پيداشون ميکني (اينجا گزينه فايل اتچ نداشتم وگرنه اتچ ميکردم) باز اگر پيدا نکردي بگو برات بفرستم
البته يه مشکلاتي داشت و من هر کاري نکردم نتونستم دقيق مال تهران رو در بيارم چند دقيقه خطا داشت و يه مشکل ديگش اين بود که يه ساعتهايي داره که ما نداريم ! مثل وقت نماز عص و عشا و ... !
حالا باز خودت ببيني بهتره
موفق باشي

Siamak
08-16-2006, 06:57 AM
جالبه
من تا به حال اين كامپوننت رو نديده بودم.
متشكرم آقاي حاتمي.
اگر مشكلي با فارسي و ... نداره لطفا براي ما ارسال كنيد تا پس از بررسي جزو فايلها قرار بگيره.

yaser1
08-16-2006, 10:05 PM
علی الظاهر باید برای اعلام اوقات شرعی باشه(کامپوننت معرفی شده) ولیکن اینطوری نیست. فقط یه دکمه با عنوان Submit a Prayer Request داره که در اون شما می تونید نام و تقاضایتان را نوشته و ارسال نمایید.

یه چیزی تو مایه های التماس دعای خودمان! ;)

ولی ماژول معرفی شده، جواب داد. البته با یکساعت اختلاف که اونهم بدلیل عدم تغییر ساعت رسمی کشور از ابتدای امسال، می باشد!

poopey
04-12-2007, 12:19 PM
سلام
می خواستم بدونم ماژول اوقات شرعی که در این سایت هست را از کجا می تونم گیر بیارم؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

developer
04-12-2007, 01:27 PM

hossein.shokrzadeh
04-12-2007, 08:39 PM
تو سايت اوقات شرعي كه بريد يه فايل html ميده بهتون
اگه اون رو به صورت ماژول در بياريد ما هم استفاده ميكنيم