PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک نظر کلی و 9 نظر اختصاصی

delfanatash
01-13-2009, 11:43 PM
هو
بنده تا کنون برای 9 سایت هاست و دومین تهیه نمودم و برای هر کدام یه مامبو نصب کردم و تا حدود بسیار کمی با توجه به نیاز و راهنمایی و خواسته سفارش دهندگان در راه اندازی اولیه سایت اونا کمک کردم و این روند برای سایت های بعدی نیز ادامه دارد اما مسائلی هست که نیاز به راهنمایی و کمک تک تک افراد و بازدید کنندگان بخصوص اساتید بزرگوار و مدیران مامبولرن و سایر صاحب نظران دارم که خواهشمندم عنایات خود را شامل حال ما گردانیده و با اظهارات خود یاریمان نمایند با تمام وجود وکمال میل پذیرش هر گونه انتقاد پیشنهاد راهنمایی و گفتار سازنده را داریم من به همه این دوستان گفته ام و ایمان قلبی هم به این موضوع دارم که مامبولرن یک دانشگاه عالی و بی نظیر برای من بوده و هست و همه درخواست کردم در اون عضو بشن و از مزایای اون که عاشقانه بی مزد وثنا و عالمانه و حرفه ای در اختیار همه می گذارند استفاده نمایند اما مسایل و انتظارات:
1- با وجود اینکه هیچگونه مسئولیتی در قبال پشتیبانی از این سایت ها ندارم فقط راه اندازی و نصب اولیه اونا با من بوده ولی نسبت به اونها احساس خاصی دارم و سایرین نیز با دیدن این سایت ها ترغیب می شوند که کار بعدی را هم به من بدهند پس هر چه بهتر و حرفه ای تر باشند به سود ما خواهد بود.
2- من راهنمایی های اولیه را به صاحبان سایت ها می نمایم و در روز از هر نفر بیش از چند تماس و حضور را دارم که مشکلاتشان را برطرف نمایند چون اکثرا در کار پشتیبانی سایت مهارت جندانی ندارند و بنده هم واقعا وقت چندانی ندارم چون قسمس از کار را خودم برطرف می کنم وقسمی را راهنمایی می کنم که خودشان با استفاده از مامبو لرن به انجام برسانند .
3- اسامی تک تک سایت ها را جدا جدا در تایپیک مخصوص خودشان معرفی می نمایم لطفا ایرادها و محاسن آنها را بفرمایید چون هم خودشان می بینند و هم بنده راهنمایی می شوم که بهتر کمک کنم
4- یه راهنمایی کلی و دوستانه هم در رابطه با ادامه این روند و بهبود آن برا ی خود بنده بفرمایید
پایدار وسربلند باشید

سعید
01-14-2009, 09:12 AM
سلام سید
از نظر بنده بهترین کار همینی هست که شما دارید انجام می دهید
اگر وقت این اجازه رو به شما میده ، حتما همین روند رو دنبال کنید

یا علی

delfanatash
01-15-2009, 10:24 AM
هو
این روند حتما در دستور کار قرار دارد ولی برای بهبود کار نیاز به نظرات عزیزان داریم
من با تک تک افراد صاحب سایت های ذکر شده تماس گرفتم و موارد گفته شده و برنامه هایی را که با ارشاد دوستان انجام خواهد شد را به اطلاع رساندم و منتظر اظهارات ارزشمند شما بزرگواران هستیم
با سپاس
پایدار و سربلند باشید