PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت جواد عزیزی

delfanatash
01-13-2009, 11:56 PM
هو
با درود بیکران لطفا قبل از پاسخگویی
این تاپیک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
را مطالعه فرمایید و با توجه به موارد خاص همکاری لازم را ابراز فرموده و ما را یاری نمایید:

سایت جواد عزیزی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

همچنانکه در نوشته زندگی نامه مشاهده می فرمایید سایت اختصاصی یک هنرمند است به نظر شما چه مشکلات کمی و کاستی هایی دارد و برای بهبود آن چکار کند هر جمله ی یاری رسان شما دری است گرانبها که ما برای تک تک حروف آن ارزش خواص قائلیم لطفا ما را بی بهره نفرمایید
پایدار و سر افراز باشید

delfanatash
01-15-2009, 10:20 AM
هو
یه نظر لطف و عنایتی هم به این بنمایید

majd66
01-15-2009, 04:27 PM
سلام
1- عکس بالا خیلی سنگینه 142 کیلوبایت
2- بهتره قالب عوض بشه یک چیزی هم خون با موسیقی مثلا قالب persia_art یا مشابه اون

یا حق

delfanatash
01-15-2009, 04:44 PM
هو
سپاسگزارم از نظرات شما حتما تغییرات انجام خواهد شد اون قالب را هم می بینند چنانچه توافق نمایند حتما تغییر خواهد کرد

مهدی.
01-15-2009, 10:32 PM
سلام
keywords سايت رو تعيين كنيد تا بهتر جستجو بشه، بهتره sef خوده مامبو رو هم فعال كنيد تا آدرسها ثابت بشه و هم بهتر.

كامروا باشيد.

delfanatash
01-15-2009, 10:48 PM
سلام
2- بهتره قالب عوض بشه یک چیزی هم خون با موسیقی مثلا قالب persia_art یا مشابه اون

یا حق

سلام
keywords سايت رو تعيين كنيد تا بهتر جستجو بشه، بهتره sef خوده مامبو رو هم فعال كنيد تا آدرسها ثابت بشه و هم بهتر.

كامروا باشيد.

با سپاس از دوستان
این تغییرات مد نظر قرار گرفتن و منتظر سایر بزرگواران هم می شیم که یکجا با هماهنگی صاحب سایت اعمال بشن

delfanatash
01-17-2009, 05:12 PM
سلام

یا حق

من این قالب persia_art را پیدا نکردم کسی از دوستان مس تونه کمک کنه یه آدرس لینکی به ما بده
با سپاس

majd66
01-20-2009, 07:44 AM
لینک

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> rsianarttemplates-&amp;catid=5:templates
فقط این نیست خودتون هم بگردید چیز های خوبی پیدا می کنید

delfanatash
01-20-2009, 10:07 AM
هو
بسیار سپاسگزارم
البته تعداد زیادی قالب را دریافت کردم و به طبع به عزیزانی که نیاز دارند نشان می دم ولی این یکی را ندیده بودم که با عنایات شما دریافت گردید

piroozman
01-20-2009, 04:10 PM
سلام
امیدوارم این سایت یک سایت مرجع و پربازدید شود و طرفداران زیادی پیدا کند من واقعا لذت می برم
ممنون از برپایی یک همچین سایتی