ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در گروه كاربري

irist
01-16-2009, 02:40 PM
سلام.
يك مشكل جديد واسه سايت پيش امده.از كساني كه مي دونم لطفا بگن تا اين مشكل هم واسه من و هم واسه ديگران حل بشه.
من پسوورد ادمين سايت رو فراموش كرده بودم.با ترفني كه از ماي اس كيو ال پسوورد رو در مياري استفاده كردم.و يك يوزر رو به user gruop1 تغيي دادم.و تونستم به داخل مديريت برم.
ولي زماني كه به پستهاي قبلي اين يوزري كه گروه1 شده نگاه مي كنم نوشته مهمان؟؟؟؟؟
در حالي كه مدير سايت هستش.و روي يوز كليك نمي شه.لطفا يكي كمك كنه تا به حالت اول برگردونم.
من به گروه قبلي اون برگردوندم ولي باز هم همينطوري بوده.لطفا يك كمك كنه.سريع؟؟؟

سعید
01-16-2009, 04:24 PM
قبل از انجام هر کاری باید پشتیبان تهیه کنید.

و يك يوزر رو به user gruop1 تغيي دادم

این جمله زیاد گویا نیست.
دقیقا کارهایی که انجام دادید رو بنویسید ، تا راهنمایی کنیم.

درضمن استحضار داشته باشید فمون قدر می تونید انتظار داشته باشید که برای جواب به سوالتون وقت بگذارند ، همون قدر هم انتظار هست که برای بیان سوالتون وقت بگذارید.

یا علی.

irist
01-17-2009, 06:30 AM
سلام.
عزيز دلم من پسوورد ادمين رو گم كرده بودم.بعد داخل همين سايت جستجو كردم كه براي پسوورد ادمين چكار بايد انجام بدم.ديدم نوشته بود كه به داخل phpmyadmin بري و در بانك اطلاعاتي مخصوصي smf به قسمت smf_member بريد و بعد يوزر رو پيدا كنيد و پسوورد رو عوض كنيد.من هم اين كارو كردم ديدم پسوورد عوض نشد.مجبور شدم كه يوزر ادمين رو از همونجا پاك كنم و بعد يوزر ديگه خودم رو user group اون رو 1 يعني به صورت ادمين در آوردم.بعد كه كارم تموم شد يك ادمين ساختم و بعد user group و همچنين user id اونو به اولي تغيير دادم و يوزر دوم خودم رو كه ادمين كرده بودم به user group و user id قبلي تبديل كردم.
الان كه مي رم داخل سايت و ميبينم,تمام پستهاي قبلي كه با يوزر دوم داده بودم همگي به صورت مهمان در آمده بود.به اين عكس يك نگاه بندازيد:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در ضمن من يك يوزر ديگه از كاربران رو گروه ماربري رو مثلا به مدير بخش .... تغيير داده بودم.بعد چند مدت دوباره اون رو از اين گروه كاربري تغيير دادم ولي اون هم همينجوري شده بود.
يكي كمك كنه ببينم مشكل از كجاش هستش.
ممنونم.

سعید
01-17-2009, 04:33 PM
من هم اين كارو كردم ديدم پسوورد عوض نشد.مجبور شدم كه يوزر ادمين رو از همونجا پاك كنم

شاید این کار رو به درستی انجام ندادید. اما کاری که بعد انجام دادید ، راه حلش نبوده . بلکه یک اشتباه بزرگ بوده!
اگر همون موقع سوال می کردید که چرا پسورد عوض نشده ، مشکلتون حل میشد.

بعد يوزر ديگه خودم رو user group اون رو 1 يعني به صورت ادمين در آوردم. بعد كه كارم تموم شد يك ادمين ساختم و بعد user group و همچنين user id اونو به اولي تغيير دادم و يوزر دوم خودم رو كه ادمين كرده بودم به user group و user id قبلي تبديل كردم.

ببنید دوست من . بالا هم یادآور شدم که دقیق و بدون ابهام و کژتابی بیان کنید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم.
این قسمت هایی که با رنگ مشخص شده ، اینها رو اصلا نمی تونم متوجه بشم!

همینطور این جمله :

در ضمن من يك يوزر ديگه از كاربران رو گروه ماربري رو مثلا ...

درضمن استحضار داشته باشید فمون قدر می تونید انتظار داشته باشید که برای جواب به سوالتون وقت بگذارند ، همون قدر هم انتظار هست که برای بیان سوالتون وقت بگذارید.

لطفا یکبار جمله خودتون رو با دقت بیشتری بررسی کنید و بعد از رفع ابهامات مطرح کنید.

یا علی