توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در قالب
arman66
01-16-2009, 07:44 PM
اینو چی کار کنم ؟؟؟/
h tt p://w ww.irsmile.com/forum/index.php?topic=532.msg4151
از اینجا دانلود کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
merkousha
01-16-2009, 07:48 PM
این قالب مربوط به مامبولرن و اس ام اف لرن نیست .. و من دلیلی برای رفع اشکال نمی بینم ..
پیشنهاد میکنم که یا از قالب های مامبولرن استفاده کنید . و یا اینکه در همون سایت ارائه دهنده مشکلتون رو مطرح کنید . O0
arman66
01-16-2009, 08:02 PM
خیلی منطقی بود!!!!!!!
merkousha
01-16-2009, 11:14 PM
>:D توی اون صفحه که شما دانلود فرمودید ...
ملت 3 صفحه پیغام گذاشتن که درست نصب نمیشه ...
خوب ..
یا این آقا توانایی رفع اشکال نداره >:D یا اینکه ...
به هر حال مطمئنا اگه بچه های مامبولرن لازم میدونستن .. تا حالا برای تبدیلش اقدام میکردن . ;) ;) ;) ;)
relax191
01-16-2009, 11:28 PM
اینو چی کار کنم ؟؟؟/
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
از اینجا دانلود کردم
سلام
به نظر من اول از همه کپی رایت SMF رو برگردون سر جاش تا اون ارور گنده از بین بره!!!
اینطوری مدیران محترم حداقل با رقبت بیشتری به سوالت جواب می دهند!
اول قوانین رو رعایت کنید تا به سوالاتتون جواب داده شود.
موفق باشید...
arman66
01-17-2009, 11:14 AM
1- کاملا درسته توانایی نداشته که درستش کنه حتما ! اما بی شک قالب خوبیه !!! ما که میتونید بد نیست روش کار کنید !!!! واقعا قالبی خارج از یکنواختی های همیشگیه SMF هستش
2- مرد حسابی مشکل همینه !!!!! من نمیدونم چطوری اون کپی رایت و برگردونم !
relax191
01-17-2009, 01:04 PM
من مشکلتون رو اشتباهی متوجه شدم
شما کپی رایتو برداشتی و سیستم ارور میده به اون بدبختی که تم رو فارسی کرده چه ربطی داره؟؟؟؟
از کار اون الکی ایراد نگیرید
به هر حال از اینجا می تونید کپی رایت رو برگردونید:
Themes\default\languages
فایل index.persian را باز کن
شما خط 414 تا 417 رو دست کاری کردید.
این کدها رو بگذارید جای خطوط 414 تا 417
دیگه هم به کپی رایت و حاصل زحمات دیگران تجاوز نکنید! ;) O0
$forum_copyright = '<a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> title="Simple Machines Forum" target="_blank">Powered by ' . $forum_version . '</a> |
<a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> title="Free Forum Software" target="_blank">SMF &copy; 2001-2006, Lewis Media</a>
| Persian Language Pack by <a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> target="_blank">Mambolearn Team</a>';
arman66
01-17-2009, 01:09 PM
به خدا من دست بهش نزدم !!!! بعد از 3 سال کار با فروم اس ام اف میدونم این ارور زیبا ظاهر میشه اگه بردارمش اما نمیدونم کجا هست جاش ! 3 سال پیش یه بار پیداش کردم دیدیم ارور میده ول کردم !!! حالا هم مرسی :*
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.