PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز SEO برای SMF

mot.moh
01-22-2009, 07:49 PM
سلام و خسته نباشید.
[hr]
یک سوال اساسی : چطور میشه برای هر صفحه و پست ، description و tag تعریف کرد ؟

آیا بسته ای برای اینکار هست ؟ آیا SMF2 این امکان رو فراهم کرده ؟ آیا در roadmap چنین چیزی هست ؟
[hr]
سوال اساسی دوم : من توی فروم vb میگشتم. نحوه آدرس دهیشون برای هر برد و انجمن و تاپیک خیلی خوب بود. مثلا :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

آیا بسته ای برای اینکار توی SMF هست ؟ آیا SMF2 این امکان رو فراهم کرده ؟ آیا در roadmap چنین چیزی هست ؟
[hr]

به نظر من این دو خیلی مهم هستند. ما به شما میگیم که شما هم به اون بالایی ها برسونید.

نوید
01-23-2009, 06:54 AM
سوال اول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

سوال دوم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

سعید
01-23-2009, 01:32 PM
نوید جان مورد اول که معرفی کردید ، بسته anchor هست که تا جایی که بنده اطلاع دارم ، SMF بدون نیاز به بسته هم از این تگ پشتیبانی می کنه که تست هم کردم و یک لینک رو برای نمونه اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) قرار دادم.

لطفا بررسی کنید شاید اشتباهی شده.

یا علی

javid2005
02-01-2009, 04:52 PM
اولا smf2 امکان تعریف keyword داره ....
بسته هایی هم در سایت اصلی smf برای تغییر meta tag ها وجود داره ... مثل بسته smf seo یا seo4smf

در مورد بسته ای که نوید به عنوان پاسخ دوم معرفی کردند قبلا در همین مامبولرن توضیحاتی دادم که می تونید از اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مطالعه کنید
استفاده از بسته pretty url ترفند های خاصی رو می طلبه که در تاپیک مربوطه ذکر کردم