توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدیریت صفحه اصلی
adineh
01-23-2009, 09:45 AM
سلام دوستان
یه سوالی داشتم (که نمی دونم تو سایت چی سرچ کنم) من می خوام هم زمان تو صفحه اصلی از دو یا سه مجموعه محتوا استفاده کنم که برای هر کدا از آنها مدیریت خاص خودش را داشته باشه. یعنی محتوای صفحه اصلی به سه بجش جداگانه با مدیریت جداگانه تبدیل بشه.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mhadaily
01-23-2009, 09:52 AM
منوی اصلی -> صفحه اصلی -- در پارامتر ها تعداد ستون ها رو بیشتر کنید !
adineh
01-23-2009, 09:59 AM
یه سوال دیگه هم داشتم
چطوری می شه زیر تمای محتوای سایت در صفحه اصلی به جای لینک های بقیه مطالب، آنهارا به شکل زیر در آورد؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
متوجه منظور من نشدید
اگه میتونید یه سایت معرفی کنید تا یه عکس براتون بزارم سایتایی که من میدونم فیلتر شده اند!!!
** پست های شما یکی شد !!
مهدی.
01-23-2009, 10:57 AM
سلام
دوست عزيز، لطفاً از زدن اسپم جداً خودداري نماييد.
قبل از ارسال از كليد پيش نمايش استفاده كنيد تا مشكلي در ارسال نداشته باشيد.
سوال جديد خودتون رو در يك تاپيك جديد مطرح كنيد.
يا حق
adineh
01-23-2009, 08:51 PM
سلام: چشم پسر مهربون
اینم عکس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>] (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[/img]
من می خوام تمامی مطالبی که در صفحه اصلی میزارم به دو بخش تقسیم بشن که هر کدام از آنها به صورت جداگانه مدریت بشه مثلا مدیریت جداگانه برای تعداد ستونها که همونطور که آقا مجید گفتند از مدیریت منو میشه این کار را برای تمامی محتوای صفحه اول کرد. اما من می خوام همه این مدریت ها جداگانه برای یک بخش عمل کند و بخش دیگه آن مدیریت جداگانه ای داشته باشه؟ آیا این کار امکان دارد؟
مهدی.
01-23-2009, 11:20 PM
دوست عزيز بايد كامپوننت محتوا (com_content) رو هك كنيد و كدها رو تغيير بديد، قبلاً در انجمن كمي در اينرابطه صحبت شده و دوستان خودشون توانستند انجام بدن.
يا حق
مهدی.
01-23-2009, 11:32 PM
آخ كه اشتباه شد. :دي (نصفه شب جواب دادن همينه ديگه!)
دوست من، من اشتباه متوجه منظور شما شدم، بعد كه دوباره خوندم متوجه منظورتون شدم!
براي اينكار بايد خيلي قسمتها تغيير كنه و اصلاً يك كامپوننت براتون نوشته بشه كه ميتونيد در اينرابطه با دوست خوبم مجيد خصوصي در تماس باشيد.
باز هم به خاطر بي دقتي در ارسال قبلي پوزش ميطلبم، لطفاً ارسالها در اولين فرصت ويرايش شوند.
يا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.