PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجمن مي دانلوديم

shahrokh036
01-24-2009, 02:31 PM
بالاخره بعد از كلي خرابكاري من هم به جمع استفاده كننده از smf پيوستم.
انجمن ما موضوعات مختلفي داره و سعي ميكنيم كه باب ميل دوستان بخش ها را اضافه و يا حذف كنيم.
از مود تشكر كه به صورت دستي نصب شده استفاده ميكنم.
به همراه مود پروفايل و تبليغات كه از هم 3 مود هم راضي هستم.
از دوستان خواهشمنديم كه گوشه چشمي مرحمت كنند و با نظرات كارسازشون مارو ياري كنند.
و همچنين دوستاني كه مايل به همكاري هستن ميتونن با ايدي زير تماس بگيرند.
shahrokh036@yahoo.com
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با تشكر O0

delfanatash
01-24-2009, 02:41 PM
هو
انجمن خوبیه انشاالله که پر بار و پر بیننده هم بشه و موضوعاتش تکمیل بشن
فقط زیر همه انجمن ها اسم مدیر که تکراری هم هست نوشته شده به نظر شما نیازی هست ؟!
به نظر میاد زمانی که برای هر انجمن مدیری غیر مدیر سایت انتخاب فرمودید اسمش را اضافه فرمایید بهتر باشه .
پایدار و سربلند باشید

relax191
01-24-2009, 05:00 PM
من با نظر دوست خوبمون دلفان جان کاملا موافقم
اما دونکته دیکم هست:
1- لوگوی انجمنت خیلی تابلو هست که اون کلمه Outline رو با فتوشاب و بدون هیچگونه ظریف کاری پاک کردی و اسم خودت رو نوشتی
پیشنهاد می کنم برای این کار از فایل آماده لوگوی خودتون که در فایل قالبتون با پسوند psd هست استفاده کنید.
2- تقویم انجمنتون رو به شمسی تغییر بدید ( اینو من به همه میگم! ;) )

موفق باشید...

shahrokh036
01-28-2009, 08:47 AM
سلام
دست شما درد نكنه از بابت نظرات خوبتون.
در مورد قالب اره حق با شماست چون عجله داشتم و سرمخييييييييلي شلوغ بود روش كار نكردم.فعلا هم منتظرم مدير بگيرم تا كم كم يه كم سرم خلوت شد كلا عوضش كنم.
در مورد مدير.من كاريش نداشتم يعني من اسمم رو عمدا نزدم ولي خود سيستم نوشته.كه بعدا كه مدير گرفتم اين هم درست ميشه.
در مورد تقويم هم من دوبار نصبش كردم هم به صورت دستي هم به صورت سريع ولي هر دوبار به مشكل خوردم.شايدم از ناشي بودن من بوده.كه اين رو هم حتما درست ميكنم چون ما ايراني هستيم پس بايد از فرهنگ ايراني استفاده كنيم.
باز هم تشكر ميكنم از همتون.