توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از دو زبان در یک وب سایت
yasan
01-25-2009, 06:40 PM
سلام دوستان
من میخوام یک سایت ایجاد کنم هم انگلیسی باشه و هم فارسی یعنی دو زبانه باشه
میخواستم ببینم که میشه این کار رو از طریق مامیو انجام داد و میشه که با انجام تغیرات در فارسی ، سایت انگلیسی اتوماتیک آپ دیت بشه و مطالب جدید اضافه شه و ترجمه شه؟؟؟
ممنون از راهنمائیتون
mhadaily
01-25-2009, 07:33 PM
ترجمه همه متون ؟!؟؟؟
خوب خیلی راحت تر می تونید از گوگل برای ترجمه استفاده کنید البته فکر نکنم هنوز زبان فارسی رو ساپورت بکنه
به هر حال اینکه اتوماتیک خودش آپ دیت بشه ...
اما میشه خودتون دستی سایت رو دو زبانه کنید یعنی هر مطلب که زدید به فارسی انگلیسی همون رو دقیقا برای همون مطلب با کامپوننت دو زبانه که موجود هست انجام بدید و ...
یاعلی
yasan
01-26-2009, 07:13 AM
ترجمه همه متون ؟!؟؟؟
خوب خیلی راحت تر می تونید از گوگل برای ترجمه استفاده کنید البته فکر نکنم هنوز زبان فارسی رو ساپورت بکنه
به هر حال اینکه اتوماتیک خودش آپ دیت بشه ...
اما میشه خودتون دستی سایت رو دو زبانه کنید یعنی هر مطلب که زدید به فارسی انگلیسی همون رو دقیقا برای همون مطلب با کامپوننت دو زبانه که موجود هست انجام بدید و ...
یاعلی
خوب عزیزم من اگه میخواستم دستی انجام بدم که میدادم دیگه سوال نمی پرسیدم
میخواستم که کارم زیاد نشه
یعنی با یک بار مطلب گذاشتن در سایت فارسی ، سایت انگلیسی هم خودکار آپ بشه
مجید جان در اخر هم گفتند که می تونید از کامپوننت 2 زبانه استفاده نمایید
اینم لینک دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
yasan
01-26-2009, 06:12 PM
سلام آقا نوید ممنون از راهنمائیتون
امکان داره که طریقه دانلود و نصبش رو هم توضیح بدید یعنی بگید کدوم کامپیوننت رو باید دانلود کدام و چطور فعال کنم؟؟؟؟؟
مهدی.
01-27-2009, 08:48 AM
سلام
همين نام رو در انجمن جستجو كنيد! nokkaew
در رابطه با اين كامپوننت مفصلاً توضيح داده شده و البته بحثهاي زيادي شده.
يا حق
atoofy
01-27-2009, 08:24 PM
سلام.تاپیک زیر هم می تونه خیلی کمک کنه :
چند زبانه کردن multilanguage content manager - Nokkeaw (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــلی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.