PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در انجمن مامبو لرن!

relax191
01-25-2009, 09:33 PM
سلام
تا چند دقیقه پیش درست بود!
اما الان دیگه تو انجمنتون نمی تونم پیام خصوصی بفرستم!
وقتی می خوام یه پیام جدید ایجاد کنم می نویسه خطا
فقط همین
و یه دکمه بازگشت بیشتر نداره
به کمک خودتون بشتابید! ;)

مهدی.
01-25-2009, 09:47 PM
دوست عزيز محدوديت ارسال براي ارسالهاي خصوصي در نظر گرفته شده.
در ميان بازه زماني 2 دقيقه نميشه ارسال كرد. يعني بين هر دو ارسال بايد 2 دقيقه فاصله بندازيد.
در هر ساعت سه ارسال ميتوانيد داشته باشيد.
ممكنه كه صندوق ارسال شده هاي شما پر شده باشه.
و .... .

ارسال خصوصي مشكلي نداره. همين الان به خود شما يك ارسال خصوصي ميزنم.

يا حق

relax191
01-25-2009, 09:51 PM
بله
شما می تونید ارسال خصوصی بزنید من نمی تونم.
فکر می کنم بنده مشمول خط سوم توضیحات شما شدم.
چرا این محدودیت هارو گذاشتید؟
خیلی ترافیک ایجاد میشه؟

مهدی.
01-25-2009, 10:15 PM
اين سوال رو بايد آقاي فيروزمندان كه مديريت انجمن بر دوششان هست جواب بدن.
ولي يادم مياد يكسري كاربر از اين امكان سوءاستفاده ميكردند و ارسالهاي خصوصي براي اعضاي انجمن ارسال ميكردند كه تبليغات هاستهاي تقلبي و ... بود و براي مامبولرن مشكلاتي رو بوجود آوردن.
از نظر ترافيك هم بله، عده اي متأسفانه هستند كه هرچقدر پيام دريافت ميكنن حذف نميكنن! اين باعث ميشه ديتابيس خيلي سنگين بشه و ... .
البته بد نيست كه بدونيد هرچقدر درجه كاربري شما بالاتر بره محدوديت تعداد پيام هاي صندوقتان بيشتر ميشه، اما هرگر نا محدود نميشه. مگر براي اعضاي درجه اول سايت.

البته باز هم تكرار ميكنم كه اين حرفاي من ممكنه كه صحت نداشته باشه و دلايل ديگري براي اينكار داشته باشند كه اگر فكر ميكنيد خيلي مهمه از آقاي فيروزمندان شخصاً سوال كنيد.

يا حق

mhadaily
01-26-2009, 03:16 PM
تعداد دریافت و ارسال پیغام های خصوصی برای کاربران محدود شده است

در صورتی که فرد مورد نظر که در حال ارسال باشید صندوق او به حد محدودیت رسیده باشد پر در نظر گرفته میشود و نمی توانید برای او ارسال کنید

پس لطفا از این به بعد صندوق های ارسالی و دریافتی خود را اگر نیاز نیست خالی کنید

یاعلی

relax191
01-26-2009, 03:42 PM
ممنون از توضیحات کاملتون.
امیدوارم انجمن مامبولرن به راه خود در مسیر پیشرفت و رسیدن به سطح تعالی همچنان با سرعتی چشمگیر ادامه دهد.
و امیدوارم هر روز بیشتر به این شعار نزدیک بشویم: هر روز بهتر از دیروز دینگ دینگ
به آرزوی آن روز :)

javid2005
02-01-2009, 04:42 PM
این اعمال محدودیت کاملا منطقی است ...
این کار برای جلوگیری از اسپم و پیغام های تبلیغاتی که توسط افراد ناشناس که در مامبولرن عضو می شوند بسیار موثر است

موفق و موید باشید