توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا امکان است که بازدید کننده مهمان بدون ثبت نام تاپیک
lovenew
01-27-2009, 10:33 AM
سلام
لطفا بگید که آیا امکان دارد بازدید کننده مهمان بدون ثبت نام کردن تاپیک جدید بزند در یک کتگوری خاص ؟
مثلا چند تا کتگوری دارد انجمن سایت ولی میخواهیم یکی از این کتگوری ها برای همه آزاد باشد پست زدن در آن آیا امکان پذیر است ؟
ممنون
خداحافظ
relax191
01-27-2009, 11:15 AM
سلام
امکانش هست وقتی شما دارید یک انجمن جدید تعریف می کنید همانجا می تونید تعریف کنید سطح دسترسی به انجمن چگونه باشد و چه گروه کاربرانی اجلزه دسترسی داشته باشند
درضمن باید تغییراتی در سطح دسترسی کاربران مهمان ایجاد کنید.
موفق و پیروز باشید...
lovenew
01-27-2009, 12:06 PM
سلام
آقا میشود بیشتر توضیح دهید چون از قسمت سطح دسترسی ها کاربران میهمان گذاشتم که بتوانند تاپیک جدید بزنند اما در همه کتگوری ها میتوانند پستی ارسال کنند لطفا بطور ساده بگید چکار کنم
خیلی ممنون
خداحافظ
relax191
01-27-2009, 06:03 PM
بله
من هم منظورم این بود که اینطوری می شود.
فکر کنم تو تاپیک قبل من بد توضیح دادم.
شما وقتی سطح دسترسی یک کاربر مهمان را تغییر می دهید این اتفاق روی همه انجمن هاتون میوفته
اما اگر بخواهید فقط تو یک انجمن این اتفاق بیافتد باید عرض کنم تا انجایی که من می دونم با خود تنظیمات smf نمیشه.
اما یه پیشنهاد
اگر مایلید توی یک انجمن خاص کاربران مهمان فقط فعالیت کنند این کار ممکن است و شما می تونید موقع ایجاد انجمن این تنظیمات را انجام دهید.
موفق و پیروز باشید...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.