ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب فروهر !

merkousha
01-28-2009, 12:41 AM
هو ...

با سلام خدمت تمام دوستان ، با توجه به پایان فصل امتحانات .. و طبق قول قبلی که در بحث <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> داده بودم . میخوام شروع به ساخت و ترجمه و انتشار قالب های رایگان مامبو بزنم . برای اولین مرحله ساخت یه قالب با ژانر وطن پرستی مد نظرم هست ، دوستانی که مایلند ، تا فردا ساعت 5 بعد از ظهر ایده هاشون رو برای طرح کلی قالب بدن ، تا به خواست خدا شروع به کار کنیم ، درضمن منظور از ایده ، عکس هایی رو که فکر میکنید برای هیدر جالب خواهد بود یا اگر استایل خاصی را در وب دیده اید ، لطفا اینجا لینک بزارید تا با هم بهترین رو انتخاب کنیم !

منتظر پیشنهادات همه ی دوستان هستیم ! O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0

مهدی.
01-28-2009, 01:23 AM
سلام
خيلي خوبه كه بالاخره انجمن داره از افرادي پر توان پر ميشه تا استفاده كنيم. خيلي وقت بود كه خبري نبود! كه نميدونم چرا !
در هر صورت مسعود جان به نظر من توي طرحي كه ميزني سعي كن از خليج فارس حتماً استفاده كنيو توي بك گراند صفحه هم از حاله تخت جمشيد، تا فضارو كمي لطيف كني.
راستي قالب رو بر اساس css ميسازي يا html ؟ به نظرم html بساز كه همه بتونن به سادگي ويرايشش كنن (حكايت موس رو منظورمه ها :دي)
راستي اگر برات مقدوره قالب رو در رنگهاي مختلف ايجاد كن تا يه كار جديدي رو انجام بدي.

اگر هم اجازه ميدي، بقيه ايده ها بمونه براي خودم كه زياد حرف نزنم تا نگيري بكشيم!

منتظر قالب طراحي شده شما هستم، اميدوارم موفق باشي.

بد از ايجاد قالب هم لطفاً در فعاليت كاربران قالب رو معرفي كن تا در مامبو ديگ منتشر بشه.

يا حق

merkousha
01-28-2009, 01:56 AM
O0 ممنون . حتما اعمال میشه ...

متشکرم که به این جا سر زی .. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ehsanparty
01-28-2009, 10:51 AM
ht tp://w ww.joomlaos.de/index.php?set_albumName=album03&amp;id=real_estate_ope n&amp;option=com_gallery&amp;Itemid=37&amp;include=view_photo. php

htt p://w ww.joomlaos.de/index.php?set_albumName=album03&amp;id=simplify_black&amp; option=com_gallery&amp;Itemid=37&amp;include=view_photo.ph p

ht tp://ww w.joomlaos.de/index.php?set_albumName=album01&amp;id=ytw_minimalist&amp; option=com_gallery&amp;Itemid=37&amp;include=view_photo.ph p

h ttp://w ww.joomlaos.de/index.php?set_albumName=album03&amp;id=bizportal&amp;optio n=com_gallery&amp;Itemid=37&amp;include=view_photo.php

ht tp://w ww.joomlaos.de/index.php?set_albumName=album03&amp;id=vertical&amp;option =com_gallery&amp;Itemid=37&amp;include=view_photo.php

این چند تا قالب جالب رو هم روش کار کنید بد نیست