توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بنر قالب vb
faridnajafy
01-28-2009, 01:40 PM
سلام.
من بنر رو در قالب وی بی بزرگ کردم . اما بنر با قالب همخوانی نداره. مثلا وقتی براوزر رو کوچیک می کنم بنر کوچیک نمیشه و به همون اندازه می مونه.
یه نگا بندازین به سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگه لطف کنید کدهایی که لازمه اضافه کنم یا اغیر بدم رو معرفی کنید.
سلام
مشخصه تصاویر با ریساز سایت تغییر اندازه نمیدن ، با کدهای جاوااسکریپت در قالب می تونید عکس را ریسایزیبل نمایید.
مثلا آیکون های کنار انجمن ها هم تغییر اندازه نمیدن
موفق باشید
faridnajafy
01-28-2009, 06:00 PM
ممنون از راهنمایی و توجهتون به موضوع.
من چیز زیادی بلد نیستم.اگه برای شما مقدوره بگین که چطوری این کار رو انجام بدم؟
faridnajafy
01-29-2009, 05:51 PM
سلام دوستان. کسی نیست که به درخواست ما رسیدگی کنه؟
دوست عزیز بهتره سوالات غیر از smf را مانند کد نویسی و جاوا اسکریپت را در انجمن های برنامه نویسی مطرح نمایید تا شما را راهنمایی نمایند
دوست عزیز بهتره سوالات غیر از smf را مانند کد نویسی و جاوا اسکریپت را در انجمن های برنامه نویسی مطرح نمایید تا شما را راهنمایی نمایند
سلام
داخل پرنتز بگم كه :
( هر گونه سوال برنامه نويسي را ميتوانيد اينجا مطرح كنيد.
انجمن تخصصي دانشجويان كامپيوتر ايران (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>))
اميدوارم به دردتون بخوره O0
يا حق
siana
03-27-2009, 08:29 PM
سلام
داخل پرنتز بگم كه :
( هر گونه سوال برنامه نويسي را ميتوانيد اينجا مطرح كنيد.
انجمن تخصصي دانشجويان كامپيوتر ايران (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>))
اميدوارم به دردتون بخوره O0
يا حق
ای بابا ! این رفیقمونم که دیگه شورشو در آورده !!! حاجی میخوای اینجا تبلیغات کنی با مدیرا صحبت کن قشنگ قانونی تبلیغ کن ! یعنی چه هر جا میرسی میگی نمیدونم آیاپیر فلان ، آیاپیر بهمان !!!
امیدوارم ار من به دل نگیری ولی شخصا اعصابم ریخت به ، چون چند جا دیدم همچین کاریو انجام دادید.
ای بابا ! این رفیقمونم که دیگه شورشو در آورده !!! حاجی میخوای اینجا تبلیغات کنی با مدیرا صحبت کن قشنگ قانونی تبلیغ کن ! یعنی چه هر جا میرسی میگی نمیدونم آیاپیر فلان ، آیاپیر بهمان !!!
امیدوارم ار من به دل نگیری ولی شخصا اعصابم ریخت به ، چون چند جا دیدم همچین کاریو انجام دادید.
!
کلا قالب VB مشکلات زیادی داره که هر کدوم رو رفع کنید، ممکنه بعدا به مشکل جدیدی برخورد کنید و شخخصا این قالب رو توصیه نمی کنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.