PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاستینگ معتبری که سرورش در ایران باشه کسی سراغ داره؟

totti
01-28-2009, 06:32 PM
سلام دوستان . من دنبال هاست معتبر هستم که سرورش در ایران باشه . چون برخی از دوستانم که سرور سایتشون در آمریکا بود ، تحریم شدن و البته برخی هاست های خیلی خوب و ارزون هم هست که سرورشون در کانادا و اروپا هست و فعلا خطر تحریم ندارن و یا اینکه با واسطه در دبی و کانادا و ... خریداری میکنند ولی من احتمال میدم دور بعد تحریم ها شامل این هاست ها هم بشه برای این میخوام سایتم رو در یک سرور ایرانی منتقل کنم و یا هاست جدید از سرور ایرانی تهیه کنم .

کسی اطلاعاتی داره یا سایتی رو در این زمینه میشناسه به من معرفی کنه ؟

مهدی.
01-28-2009, 06:54 PM
سلام
مامبو سرور مشكلي نخواهد داشت، تمامي ثبتها در دوبي صورت ميگيره و سرور كاملاً ايراني هست.
اون هاستهايي هم كه تحريم كردند احتمالاً cpanel اونا رو بسته، cpanel ايران رو تحريم كرده و دليلش هم اينه كه ايراني ها ... .

در هر صورت هيچ چيزي 100% نيست، اما فكر نميكنم با مامبوسرور براي شما مشكلي پيش بياد. (سرورهاي ديگه اي هم هستن كه نبايد در انجمن معرفي كنيم)

قبلاً در رابطه با تحريم cpanel بحث شده و ميتونيد اون بحث رو كامل مطالعه كنيد تا دستگيرتون بشه كه موضوع چيه.

يا حق

نوید
01-28-2009, 07:19 PM
میهن نیک خودش مرکز داده و در ایران هاست میده

mhadaily
01-28-2009, 08:45 PM
در صورتی که هاست داخل ایران میخواهید

مامبو سرور نیز هاست های داخل ایران خود را با قیمت های مناسب ارائه میکند به زودی جزئیات را منتشر خواهیم کرد

سرور های داخل ایران مامبو سرور در پارس آنلاین هستن و هموار در دسترس جزئیات بیشتر را با من تماس بگیرید

یاعلی