PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ناپایداری مامبو یا سرور؟!

myparsa
01-29-2009, 06:22 PM
سلام

مدتیه پس از اعمال تغییرات در مدیریت مامبو به شکل رندم سایت از دسترس خارج می شه و ارور 500 یا عدم یافتن صفحه تحویل می ده! و پس از چند دقیقه مجددن فعال می شه!

به نظرم رسید که این اشکال از ناپایداری سرور میزبان باشه به همین خاطر اشکل رو به مدیر سرور گزارش کردم که اولین پاسخ ایشون این بود:

شما سایتتون در واقع داره به تعداد بالایی پروسس همزمان باز می کنه که سرور شروع می کنه به مقابله کردن با این موضوع معمولا زمانی که برنامه نویسی سایت عیبی داشته باشه که پروسس های زامبی زیادی بسازه این مسئله بیشتر رخ می ده اما در کل اگر هم اشکال از برنامه نویسی و ساختن پروسس های زامبی نباشه برمیگردیم باز به تعداد بالای پروسس های شما که یا ناشی از دیداس شدن سایت هست یا ناشی از مصرف منابع بالا. من باز هم سعی می کنم با تغییراتی این مشکل رو کم کنم ولی در نهایت باید تعداد پروسس های سایتتون به ده یا پانزده تا در یک لحظه محدود باشه وگرنه مصرف منابع به حدی می رسه که باید یک سرور فرضا براش گرفت.

باز من سعی می کنم بررسی بیشتری بکنم.

پاسخ بنده این بود:

بعید است که این مشکل از برنامه نویسی و یا... مربوط به نرم افزار سایت باشه چرا این اولین باری است که بنده با چنین مشکلی روبه رو می شم و تا بحال هم همچین اشکالی در مامبو گزارش نشده است
از سوی دیگر هم اگر اشکال از برنامه نویسی و امثالهم بود چرا تاکنون بروز نکرده؟ و این در صورتی است که اخیرن هیچ تغییری در هسته یا الحاقیات اون بوجود نیاوردم و اشکال مذکور بی دلیل و یکباره بروز کرده است
باید دلیل این مشکل رو در ناسازگاری سرور با نرافزار سایت دنبال کرد که به تازگی بوجود آمده است

البته تصور اولیه ی بنده این بود که ممکن است اشکال از ساب پی اچ پی باشه که پرمیشن ها رو به ناگهان متغییر و ناخوانا می کنه و به همین دلیل سایت از دسترس خارج میشه چرا که این اشکال در محتوای استاتیک هاست همچون عکس ها و اچ تی ام ال ها و... وجود نداره! که این حدس از سوی مدیر سرور رد شد.

حالا شکم به سی ام اس مامبو رفته! به نظر شما اشکال از کجاست؟ :o

piroozman
01-29-2009, 06:42 PM
سلام
تا اون جایی که بنده می دونم اشکال از خود سرور هست
اگر از شرکت معتبری هاست نگرفتید توصیه می کنم هاستتون رو عوض کنید چون معمولا بهانه میارن به جای اینکه مشکل رو بر طرف کنند
مامبو هیچ مشکلی نداره بنده سال دومم هست که دارم از این برنامه مدیریت محتوا استفاده می کنم
موفق باشید

مهدی.
01-29-2009, 10:10 PM
سلام
دوست عزيز، از نوع صحبت كردن اين مدير سرور كاملاً مشخص هستش كه خواسته دقت شما رو به حاي ديگه اي پرت كنه.
هرچند كه خطاي 500 هم مشكل از سرور رو ميتونه اعلام كنه و هم اسكريپت، ولي يادتون باشه كه الان سايتهاي بسياري از مامبو استفاده ميكنند و چنين مشكلي ندارند! اين طريق صحبتها رو مديران سرور بايد بلد باشن، وگرنه موفق نميشن.
اگر مشكل از مامبو بود شك نكنيد كه خوده آقاي فيروزمندان اين مشكل رو برطرف ميكرد چون مامبو سرور ضربه ميخورد! پس نتيجتاً مشكلي در هسته مامبو نيست كه مامبو سرور مشكلي نداره! و البته خيلي از سرور هاي ديگه!
اميدوارم متوجه شده باشيد. (البته همچنان من نميگم كه سرور شما بد هستش، شايد فايلهاي هسته شما با يك فايل مخرب بهم خورده باشه كه نشانه از هك هست ويا ... .
نميخوام بترسونمتون، ولي بهتره كه خودتون يه بازنگري در فايلهاي هسته مامبوتون بكنيد تا ببينيد تفاوتي نكرده باشند.

يا حق

myparsa
01-29-2009, 10:35 PM
سلام پسر مهربون
در خصوص هک شدن تقریبن مطمعن هستم که این اتفاق بوجود نیومده چرا که مسیر های این کار رو بصورت کلی بستم ، حداقل این مشکل نمی تونه در فولدر ادمین صورت گرفته باشه
در مورد فرار مدیر سرور هم تقریبن دیگه دارم مطمعن می شم چرا که اونها دان شدن های مکرر سرورشون رو هم نمی پذیرن که از نظر من و مونیتورینگ قطعیه و من در این مورد اطمینان دارم که پایداری سرورشون با مشکل رو به رو هست...
اما تلاش بنده این بود که هر گونه اشکالی از طرف هسته ی مامبو و یا اشکالاتی که ممکنه براش بوجود اومده باشه مطمعن بشم و با این اطمینان تصمیم گیری کنم ، البته ذکر این نکته ضروریه که بنده در روزهای اخیر تغییری جدی در هسته یا الحاقات مامبو بوجود نیاوردم که این مشکل آبشخور از اون باشه و شک بیشتری به اشکال سرور دارم.
از سوی دیگر بواسطه ی اینکه ممکنه اشکال ظاهری باشه و اساسن آی اس پی مورد استفاده ی من با آی پی سرورم مشکل داشته باشه ، در روزهای آتی از آی اس پی هم سوالاتی رو خواهم داشت تا از این مهم هم مطمعن بشم.
در کل خواسته ام این هست که در مورد اشکالات احتمالی مامبو مطمعن بشم

سلام
دوست عزيز، از نوع صحبت كردن اين مدير سرور كاملاً مشخص هستش كه خواسته دقت شما رو به حاي ديگه اي پرت كنه.
هرچند كه خطاي 500 هم مشكل از سرور رو ميتونه اعلام كنه و هم اسكريپت، ولي يادتون باشه كه الان سايتهاي بسياري از مامبو استفاده ميكنند و چنين مشكلي ندارند! اين طريق صحبتها رو مديران سرور بايد بلد باشن، وگرنه موفق نميشن.
اگر مشكل از مامبو بود شك نكنيد كه خوده آقاي فيروزمندان اين مشكل رو برطرف ميكرد چون مامبو سرور ضربه ميخورد! پس نتيجتاً مشكلي در هسته مامبو نيست كه مامبو سرور مشكلي نداره! و البته خيلي از سرور هاي ديگه!
اميدوارم متوجه شده باشيد. (البته همچنان من نميگم كه سرور شما بد هستش، شايد فايلهاي هسته شما با يك فايل مخرب بهم خورده باشه كه نشانه از هك هست ويا ... .
نميخوام بترسونمتون، ولي بهتره كه خودتون يه بازنگري در فايلهاي هسته مامبوتون بكنيد تا ببينيد تفاوتي نكرده باشند.

يا حق

مهدی.
01-29-2009, 10:41 PM
احتمال اينكه مشكل از سرويس دهنده اينترنت شما باشه خيلي كمه!
ولي حتماً امتحان كنيد، هيچ چيز مطلق نيست.

يا حق

سعید
01-31-2009, 09:13 PM
با توجه به مشکل خطای بازگشتی مشکل از طرف سرویس دهنده اینترنت محل شما نیست.

مشکل شما اگر فایل های مامبو دستکاری نشده باشه ، احتمالا از سمت سرور هست.

در مورد هک هم همه راه ها دست شما نیست. برخی راه ها از طریق سرور ... ;)

یا علی

atoofy
02-01-2009, 10:02 AM
البته تصور اولیه ی بنده این بود که ممکن است اشکال از ساب پی اچ پی باشه که پرمیشن ها رو به ناگهان متغییر و ناخوانا می کنه و به همین دلیل سایت از دسترس خارج میشه چرا که این اشکال در محتوای استاتیک هاست همچون عکس ها و اچ تی ام ال ها و... وجود نداره! که این حدس از سوی مدیر سرور رد شد.

سلام. البته این مورد هم جای تأمل داره. البته مطمئن نیستم اما باید بررسی بیشتری بشه به نظر من.

یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلی