ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برخورد با سرورهای متقلب

adinehzadeh
01-29-2009, 08:21 PM
سلام دوستان
دوست من از یه شرکتی هاست گرفته بود . حالا 3 سال از اون زمان میگذره . پس از سه سال کلا سرور شرکت دچار مشکل میشه و بعد از چند روز دوباره فعالیتشو از سر میگیره . جالب اینجاست که این سایت دوست بیچاره منو بالا نمی یاره. بک آپشو میخواد بهش نمیده. حالا زحمات چندین سالش بر باد هوا رفته . سوال من اینکه ایشون الان میخواد شکایت بکنه باید از چه طریقی اقدام بکنه ؟

delfanatash
01-29-2009, 08:40 PM
هو
این بلا سر منم اومده اگه راهی هست تا ماهم اقدام کنیم تمام زحمات سه و نیم سالم برباد رفت .

piroozman
01-29-2009, 08:40 PM
سلام
البته شکایت فایده ای نداره ولی اگر شرکت دارای ثبت نبوده می تونه به خاطر کلاه برداری و جرایم اینترنتی به شعب دادسراهایی که به جرایم اینترنتی هم رسیدگی می کنند مراجعه کنه ولی فکر می کنم فقط به خاطر نداشتن ثبت بتونه شکایت کنه چون معمولا شرکت ها در قراردادشون تضمینی به بازگردانی بک آپ نمی کنند و همچنین تضمینی در رابطه با عدم هک و به هم ریختگی سرور و ... ندارند و مدارک دادگاه پسند نمی تونید جور کنید
کلا فایده نداره ولی به خاطر عدم ثبت می تونید شکایت کنید
موفق باشید

adinehzadeh
01-29-2009, 08:49 PM
الان باهش در تماس بودم ، شرکتش ثبت شده است و تا اونجایی که من ردشو گرفتم سر چند سایت دیگه هم این بلا رو اورد. اگه مدیر محترم مامبولرن اجازه بدن اسم سایتشو اینجا اعلام کنم تا دیگران دچار این مشکل نشن .

delfanatash
01-29-2009, 08:52 PM
هو
آخه بعد محکوم شدن چه حکمی صادر می کنن ؟ ما باید از شهرستان پاشیم پی گیری کنیم طرف رو گیر بندازیم و ....
ارزششو داره
در ضمن ما که هیچ گونه قرار دادی نداریم .
همش از طریق اینترنت و ایمیل بوده .
در یکی از موارد من اصلا دفتر دستکشون جمع کردن .

piroozman
01-29-2009, 09:07 PM
سلام
پس اقدام نکن هیچ فایده ای نداره شما خودتون باید بک آپ می گرفتید این وظیفه شرکت نیست هیچ شرکتی را تاحالا ندیدم در بازگردانی بک آپ تضمین کنه
دستتون به هیچ جا بند نیست
در ضمن شرکت رو معرفی نکن چون در این صورت اونها می تونند از شما و از این سایت شکایت کنند البته اگر دارای ثبت هستند
تقریبا تمامی شرکت ها در قرارداد اینترنتیشون می نویسند "متن این قرار داد توسط شرکت قابل تغییر است و شرکت اجازه هر گونه تغییر در متن این قرار داد دارد"
در این صورت اگر شما این شرکت را معرفی کنید از نظر قانون شما مجرم شناخته می شوید نه آنها
بهترین کار این بود که لااقل از دیتا بیس بک آپ می گرفتید
تجربه می شود برای آینده
اشکالی ندارد
موفق باشیبد

مهدی.
01-29-2009, 10:38 PM
سلام دوستان
دوست من از یه شرکتی هاست گرفته بود . حالا 3 سال از اون زمان میگذره . پس از سه سال کلا سرور شرکت دچار مشکل میشه و بعد از چند روز دوباره فعالیتشو از سر میگیره . جالب اینجاست که این سایت دوست بیچاره منو بالا نمی یاره. بک آپشو میخواد بهش نمیده. حالا زحمات چندین سالش بر باد هوا رفته . سوال من اینکه ایشون الان میخواد شکایت بکنه باید از چه طریقی اقدام بکنه ؟

سلام
اگر حالشو داشته باشه و وكيل بتونه بگيره و سايت معتبر بوده باشه و ثبت شده باشه و اونا هم رسميت داشته باشن! ميتونه يه كارايي بكنه. شكايت ميكنه و حقش رو نميتونه بگيره! جالب بود نه!؟

البته شركتهايي كه در هنگام فروش بكاپ روزانه رو ذكر ميكنن پاشون گيره!
ولي اين وظيفه مدير وبسايت هستش كه بكاپ بگيره، سرورها يه جور پشتيبان براي اينكار هستن و به نوعي تبليغ!

بطور مثال من از يكي از مشهورترين هاستهاي ايران و خاورميانه كه اسمشون بارها در اين انجمن اومده هاست خريداري كرده بودم و براي وبسايت دولتي بود (يه جورايي خصوصي، ولي وابسته به دولت) سايت رو مديريت شب اون هاستينگ خراب كرد! صبح بلند شديم و رفتيم شكايت - ما پيروز شديم، ولي جز پرداخت خسارت اندكي، چيزي دست و بال ما رو نگرفت! (شايد پول ويكلش هم نشد!)
البته خودشون مشكلات رو برطرف كردند و اون نهاد نيمه خصوصي فقط به خاطر اينكه سايت براي مدت كوتاهي از كار افتاده بود خسارت گرفت.

شما بايد شرايط خودتون رو و شرايط و قوانين و برگه قرارداد و بندهايش را خوب بسنجيد و بعد اقدام كنيد، همينجوري به هركسي حقش رو نميدن.

اميدوارم وقتتون بيخود هدر نديد!

يا حق

piroozman
01-30-2009, 07:54 AM
شكايت ميكنه و حقش رو نميتونه بگيره! جالب بود نه!؟

بک آپ گیری بصورت روزانه و هفتگی می باشد یک BackUp کامل از کلیه سایتها گرفته می شود ولي در خصوص درستی و کامل بودن این BackUp هیچگونه تضمینی وجود ندارد. BackUp گیری فقط در جهت نگهداری سرورها انجام می گردد .گرفتن BackUp از اطلاعات سایتها ، وظیفه خود مشترک است.
شرکت ... می تواند هر زمان که صلاح بداند هر گونه تغییری در متن این قرار داد اعمال نماید در صورتی که مورد پذیرش مشترک نباشد می تواند تقاضای قطع سرویس نماید

اگر یک همچین چیزهایی در متن قرار داد نوشته شده باشه اصلا نمی تونید کاری بکنید

بطور مثال من از يكي از مشهورترين هاستهاي ايران و خاورميانه كه اسمشون بارها در اين انجمن اومده هاست خريداري كرده بودم و براي وبسايت دولتي بود (يه جورايي خصوصي، ولي وابسته به دولت) سايت رو مديريت شب اون هاستينگ خراب كرد! صبح بلند شديم و رفتيم شكايت - ما پيروز شديم، ولي جز پرداخت خسارت اندكي، چيزي دست و بال ما رو نگرفت! (شايد پول ويكلش هم نشد!)
اون شرکت اگر معتبر بوده دیده ارزش پیگیری نداره و خسارت رو داده تا خیال خودش رو راحت کنه و گرنه هیچ شرکتی آپتایم صد در صد نمی کنه آپتایم 99 درصد هم تقریبی است پس باز هم از لحاظ قانون شما نمی تونستید کاری کنید اگر اعتراض می زدند تبرئه می شدند
تمامی صحبت های بالا را بنده ماه ها از کارشناسان حقوقی سوال کردم
موفق باشید

delfanatash
01-30-2009, 08:25 AM
هو
با توجه به گفته های همه عزیزان و به شهادت زمین وزمان همیشه ما محکوم و بازنده ایم طبق قانون کنونی قرارداد ها و قوانین مدنی ایران بازنده بودیم و محکوم به باخت و پرداخت خسارات که دادیم ولی امیدوارم در آینده بهبود پیدا کنه
در هر صورت همیشه دنبال یه جای مطوئن و خوب بگردید از اول پایه را محکم کنید با خیال راحت و آسوده حرکت کنید بهترین راه حل پیشگیریه
پایدار و سر بلند باشید

مهدی.
01-30-2009, 08:51 AM
پيروز جان مشكل اينجاست كه آپتايم مشكلي نداشت! مشكل اين بود كه سايت رو براي يك روز و نيم خراب كرده بودند و تمامي ثبت نامهاي سايت در روزهاي قبل از خرابي پريده بود و ... . (در واقع ميشه گفتش بد موقعي اينكار رو كرده بودند، چون فراخوان داده بودند كه ... و عده بسياري نزديك به 1500 نفر فرم رو پر كرده بودند كه متأسفنه ... .
اين هاستينگ مواردي رو در قرارداد كتبي خودش براي ما ارسال كرده بود كه ما تونستيم ازشون استفاده كنيم.
جالب اينجاست كه بدونيد اين شركت بعد از اون بلايي كه سرشون آوورديم تمام قراردادهاشون رو تغيير دادند و محدود كردن كه ديگه اينجوري كسي نتونه شكايت كنه! و باعث شد تعداد بسيار زيادي سايت دولتي براي خودشون سرور راه انداري كنن و ... .
البته يك بار ديگه هم تا دم شكايت برديمشون و چيزي كه ميخواستيم رو گرفتيم. جديداً دوباره بايد گوشماليشون بديم!
شما هم حتماً خيلي دنبال اين چنين مشكلاتي بوديد، ولي بهتره بدونيد كه اگر يك وكيل خوب داشته باشيد ميتونيد هر كاري بكنيد.

ولي چيزي كه من ميدونم رو به همه منتقل ميكنم، هيچ وقتي به هيچ شخص حقيقي اعتماد نكنيد، چه برسه به شخص حقوقي. هيچ سروري هم هيچوقتي 100 درصد امن و خوب نيست. ولي بايد بدونيد كه شما چاره اي جز احتياط نداريد.

يا حق