توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایتی دیگه
سلام
سایت جدیدم نیمه اماده است.البته به صورت آزمایشی روی یک هاست و دومین اپلود کردم.با نظراتتون کاملش کنید!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
piroozman
02-04-2009, 03:38 PM
سلام
واقعا تبریک می گم باور نکردنی است
خیلی جالب زدی
برای مامبو آبرو خریدی
واقعا تبریک می گم خیلی کیف کردم خیلی جالب زدی پیشنهای می کنم همه کاربران این سایت را مشاهده کنند و از گرافیک و نظم این سایت لذت ببرند
موفق باشید
مهدی.
02-04-2009, 03:58 PM
سايتي فوق العاده ساده با طرح و برنامه ريزي خارج از معمول مامبو و ايده جديد كه نشون ميده قالب رو خودتون مخصوص اين سايت طرح زديد.
شما نشون داديد كه تمامي افرادي كه از مامبو ايراد ميگيرن، در واقع دارن از خودشون ايراد ميگيرن!
حالا يه چنتا پيشنهاد : ايميلتون رو در قالب با يك عكس قرار بديد تا مورد توجه اسمپمرها قرار نگيره!
با استفاده از css در قالب براي منويي كه صفحه لينك شده اش نمايش داده ميشود كاري بكنيد كه منو و بخش content به هم بچسبند. مثلاً براي اين دو قسمت يك رنگ خاص قرار بديد. (البته ميتونيد قالبهايي با رنگهاي مختلف ايجاد كنيد و رنگهاي مختلف رو اختصاصي كنيد براي منوهاي مختلف كه باعث جذابيت بيشتر هم ميشود)
كمي css رو در بخش محتوا تغيير بديد و براي اين قسمت جدول كشي كنيد تا سايت نماي زيباتري به خودش بگيره.
در كل ميشه گفت سايت سبك و خوبي ساختيد، بهتون تبريك ميگم.
يا حق
نکات امنیتی هم رعایت بفرمایید تا دچار مشکلات امنیتی نشوید.
خصوصا پسورد پوشه مدیریت.
آرزوی موفقیت می کنم.
BlackStar
02-05-2009, 08:19 AM
سایت زیبایی دارید ;)
تبریک میگم......
یا علی
از اظهار نظر دوستان و ابراز لطفشون ممنونم.البته این کار وقت زیادی برد و سعی دارم با نظرات مفید دوستان کاملترش بکنم.همینجا جا داره از پشتیبانی بی نظیر مامبو لرنیهای عزیز تشکر کنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.