توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل تاریخ وساعت
ali.s
02-04-2009, 03:59 PM
سلام بر دوستان دوباره مزاحمتون شدم ببخشید یه سوال داشتم:
تاریخ و ساعت هر پست یا .. را بعد از دو روز D Y F H I S ازین چیزا نشون میده.
مشکل کجاست؟
شما بسته تقویم فارسی نصب کردید ؟
یا قبلا نصب نکرده بودید ؟
قالبتون چیه ؟ ببینید با قلب پیش فرض هم همین مشکل رو دارید ؟
ali.s
02-04-2009, 04:39 PM
شما بسته تقویم فارسی نصب کردید ؟ بله فکر کنم
یا قبلا نصب نکرده بودید ؟ _
قالبتون چیه ؟ ببینید با قلب پیش فرض هم همین مشکل رو دارید ؟ قالبم: bluex dual نمیتونم قالب رو تغییر بدم دوبار مشکل ساز میشه برام.
شما بسته تقویم فارسی نصب کردید ؟ بله فکر کنم
یا قبلا نصب نکرده بودید ؟ _
قالبتون چیه ؟ ببینید با قلب پیش فرض هم همین مشکل رو دارید ؟ قالبم: bluex dual نمیتونم قالب رو تغییر بدم دوبار مشکل ساز میشه برام.
دوست عزیز نیاز نیست برای همیشه تغییر دهید ، فقط موقت تغییر بدید ببینیم مشکل حل میشه یا خیر
ali.s
02-05-2009, 01:00 PM
بله همین مشکل رو قالب پیش فرضم هست
بعد از نصب بسته ارتقا دادید ؟
یا مجدد SMF رو نصب کردید ؟
ali.s
02-07-2009, 08:15 AM
بعد از نصب بسته ارتقا دادید ؟
یا مجدد SMF رو نصب کردید ؟
اصلا ارتقا ندادم.
از کدوم بسته تاریخ استفاده کردید ؟
میشه آدرس سایت رو بدید ؟
boglado
02-09-2009, 07:36 AM
سلام
انجمن من هم تو نشون دادن روز و ساعت مشکل داره یعنی بجای نشون دادن روز علامت ؟؟؟؟؟ نشون داده میشه در صورتیکه من بسته تقویم جلالی رو هم نصب کردم ولی مشکل همچنان سرجاشه لطفا راهنمایی کنید
ali.s
02-10-2009, 06:14 AM
از کدوم بسته تاریخ استفاده کردید ؟
میشه آدرس سایت رو بدید ؟
بفرماييد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
car20
02-26-2009, 07:21 PM
سلام دوستان
من فرومم 1.1.6 بود که به 1.1.8 ارتقاش دادم , حالا تاریخ های فروم به صورت d F Y,ساعت H:i:s نمایش داده می شه , فایل جلالی را هم آپلود کردم اما اجازه ی نصب نمی ده - ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند .
برای ارتقا هم به این روش عمل کردم که froum رو تغییر نام دادم به froum_old بعد اس ام اف 1.1.8 را نصب کردم و سپس دیتا بیسش رو به دیتا بیس فروم قدیمی ام تغییر دادم .
نکنه به این خاطر اینجوری شده یا مشکل از ناهماهنگی ورژن جلالی با 1.1.8 است ؟
car20
02-26-2009, 08:52 PM
سلام دوباره
گویا مشکل از نحوه ی آپگریدم بود , فروم رو با بکاپم برگردوندم بعد از 1.1.6 به 1.1.7 رفتم و بعد از 1.1.7 به 1.1.8 ارتقا دادم الان هم تاریخ هام درست شدند .
از اونجایی که آپگرید از طریق پنل مدیریت با ارور Not Acceptable ( یه همچین چیزی ) مواجه می شد , پچ ارتقا از 1.1.6 به 1.1.7 را از لینک زیر دانلود و نصب کردم بعد هم به همین ترتیب پچ 1.1.7 به 1.1.8 را دانلود و نصب کردم به همین سادگی :D
1.1.6 to 1.1.7
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
1.1.7 to 1.1.8
با سپاس از دوستان
fesharak
07-24-2009, 05:29 PM
من هم الان همین مشکل رو دارم
قبلا بسته جلالی رو نصب کرده بودم
بعد سیستم رو پاک کردم و یه smf جدید نصب کردم. این smf رو به 1.1.10 ارتقا دادم
بعد روی سیستم جدید هم دوباره تقویم جلالی رو نصب کردم
اما هم تاریخ شمسی نشده و هم این که تاریخ رو بصورت d F Y,ساعت H:i:s نشون میده
firoozmandan
07-26-2009, 06:54 AM
سلام
قبل از ارتقا باید بسته ها رو حذف کنید
ارتقا بدید
مجددا بسته هارو نصب کنید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.