PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت تماس با ما کار نمیکنه

moh0917
02-06-2009, 02:14 PM
سلام
من خواستم توی منو بالا کامپوننت تماس با ما رو کپی کنم ، کپی هم کردم(برای ارسال خبر توی یه سایت خبری)؛ اما نمی دونم چرا کادری که باید بازدید کننده توش خبر و یا متن بنویسه نمایش داده نمیشه!
اصولا این کامپوننت 3 قسمت برای
نام
میل
متن پیام کاربر
داره که هیچ کدوم نمایش داده نمیشن
همه تنظیماتش رو هم زیر و رو کردم
لطفا راهنماییم کنید.

مهدی.
02-06-2009, 02:18 PM
سلام

اولاً چرا از تماس با ما استفاده ميكنيد؟! براي اينكار راه هاي بهتري هم هست.
----------------------------------------------------------------
تنظيمات رو درست انجام دادي؟ SMTP رو ست كردي؟

يا حق

moh0917
02-06-2009, 02:22 PM
منظورم همین کامپوننت تماس با ما هست
کادری که باید بازدید کننده توش خبر و یا متن بنویسه نمایش داده نمیشه!
یعنی محلی برای نوشتن متن وجود نداره
نه برای متن و نه برای دو تا قسمت دیگش که معمولا توی اون کاربر نام و میلش رو مینویسه
چه جوری باید درستش کنم
تنظیمات smtp رو هم درست کردم کار نمیکنه

مهدی.
02-06-2009, 02:29 PM
خوب به نظر من شما اصلاً راه اشتباه رو براي اينكار پي گرفتيد!
اصلاً شما براي اينكه كاربرانتون مطلب ارسال كنن نيازي به تماس با ما نداريد!
مامبو يك امكاني داره كه كاربر پس از عضويت قادر هستش كه مطالب براي سايت شما ارسال كنه و شما پس از تأييد منتشر كنيد! اگر همين كار رو ميخواهيد بكنيد بفرماييد تا بهتون بگم بايد چيكار كنيد!
موضوع تماس با ما هم بعداً اگر نياز شد در يك تاپيك جداگانه بحث كنيد، تا ياد بگيريد چگونه صفحه تماس با ما بايد بسازيد!

يا حق

moh0917
02-06-2009, 03:39 PM
برای یه سایت خبریه
فکر کنم شما منظور من رو متوجه نشدید!
من مشابه لینک زیر رو میگم:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1&amp;Itemid=30
خراب شده
توی سایت ما تو صفحه نشون داده نمیشه !
چه جوری باید درستش کنم؟
اگه می فرمایید هم یه تاپیک جدید بزنم

atoofy
02-06-2009, 05:36 PM
سلام.
من که دیدم تماس با مای شما مشکلی نداشت! اینم عکسش :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

اما همونطور که مهدی هم گفت

اصلاً شما براي اينكه كاربرانتون مطلب ارسال كنن نيازي به تماس با ما نداريد!
مامبو يك امكاني داره كه كاربر پس از عضويت قادر هستش كه مطالب براي سايت شما ارسال كنه و شما پس از تأييد منتشر كنيد! اگر همين كار رو ميخواهيد بكنيد بفرماييد تا بهتون بگم بايد چيكار كنيد!

اعضای سایت با درجه کاربری Author به بالا می تونن در سایت مطلب درج کنند.(از طریق لینک ارسال مطلب در منوی کاربری)

یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی

moh0917
02-06-2009, 06:06 PM
سلام
دوستان ، من اون رو به عنوان نمونه گذاشتم شما منظورم رو از ارتباط با ما بفهمید!!
خدمتتون عرض کردم که اون یه سایت خبریه؛ برای یه سایت خبری اگه بخواهم طبق فرموده شما عمل کنم باید 1000000 تا عضویت تعریف کنم!!!!
من منظورم اینه که بازدید کنندگان بتونند برای سایت یه مطلبی رو ارسال کنند.
این قابلیت رو خود مامبو داره ، اما توی سایت ما خراب شده و صفحه جایی برای نوشتن مطلب و اسم نداره!؟
از طرفی ماژول آکوکامنت هم برای نظر دادن زیر اخبار استفاده میشه
همونطور که گفتم اونو برای نمونه گذاشتم سایت ما اون نیست
لطفا راهنماییم کنید.......
تمام انجمن رو حلاجی کردم!! چیزی دستمو هنوز نگرفته
مجددا تشکر میکنم

moh0917
02-06-2009, 08:10 PM
سلام
الطاف دوستان کارساز نشد
حلش کردم!
از لطفتون سپاسگذارم
تشکر کمترین کاریه که می تونستم بکنم..
ممنون
یا علی

مهدی.
02-06-2009, 11:30 PM
دوست عزيز، هنوز هم نظر بنده اين هست كه شما در رابطه با موضوعي كه مطرح كردم دقت نكرديد و ... . اصلاً نيازي به تماس با ما نيست!
در هر صورت خوشحالم كه خودتون مشكلي كه اصلاً ما متوجه نشديم رو حل كرديد! ميفرماييد مشكلتون چي بود و چگونه حل كرديد؟ شايد به درد كاربران بعدي خورد!

يا حق

moh0917
02-07-2009, 06:28 AM
سلام
دومین فیلد این قسمت یعنی مدیریت تماسها، علاوه بر تنظیمات کلی سایت باید email توش وارد بشه...
مثل عکس زیر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>