توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كمك كنيد به من لطفاً
errooor
02-11-2009, 06:04 PM
سلام من چرا هر چي موضوعات درست ميكنم و لينك ميكنم فردا كه دوباره چك ميكنم ميبينم از اون تعداد بعضي ها از هالت لينك منو خارج شدن و در بعضي موارد بعضي از موضوعات خود به خود ساخته شدن . البته مطمئن هستم كسي پسورد منو نداره :-[ :'(
delfanatash
02-11-2009, 06:25 PM
هو
با مامبو لرن خوش آمدید امیدوارم از مطالب سایت حد اکثر استفاده را نموده و مشکلات شماحل شوند
یه عنایت بفرمایید قوانین سایت را مطالعه فرمایید<<از عنوان درست برای تایپیک خود استفاده فرمایید >>
اگه مطمکئن هستید که هک نشده اید
یه سئوال هم داشتم پاسخ بفرمایید مطالب جدید با چه موضوعاتی هستند ؟
آیا از مطالب پیش فرض نیستند ؟
errooor
02-11-2009, 06:47 PM
هك نشدم چون نه سيستمم الودست و هم بار ها پسورد خودم رو عوض كردم.
من مثلا يك بخشي به نام مد و فشن دارم و در بخش مد و فشن يه مجموعه دارم به نام مد زنانه من اين رو لينك ميكنم به مد و فشن اما اگه 1 ساعت بعد برم وارد سايتم شم و روي لينك مد زنانه كليك كنم تو منوي مد و فشن ميبينم آخرين مطالب سايت رو مياره و اين ديگه براي من غير تحمل شده به طوري كه تا الان 9 ساعت مداوم هست در حال بررسي اين مشكل هستم .
اگر فرض بر هك هم باشه چه دليل داره مهاجم بياد موضوعات خراب كنه ميومد مطالب رو پاك ميكرد و يا ميرفت قسمت كاربري و پس عوض ميكرد و يا مطلبي ارسال ميكرد براي خودنمايي
خواهشا استادان عزيز راهنمايي كنند :(
errooor
02-11-2009, 06:50 PM
آيا روشي هست كه تمام موضوعات رو قفل كنيم تا هيچ گونه تغييري صورت نگيره ؟
آيا امكان داره مشكل از هاست باشه ( هرچند اين را اساسا موافق نميدونم )
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.