piroozman
02-12-2009, 05:50 AM
باسلام
من در قسمت گوگل وب مستر این ارور را دارم:
URLs not followed
When we tested a sample of URLs from your Sitemap, we found that some URLs redirect to other locations. We recommend that your Sitemap contain URLs that point to the final destination (the redirect target) instead of redirecting to another URL
HTTP Error:
URL:
URL:
URL:
URL:
Problem detected on: 302 (Moved temporarily) Help
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d=12
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> =7
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d=12
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> =7
Feb 11, 2009
مشکل چیه؟
من که دومینی رو ریدایرکت نکردم
لطفا نظرات خود را بفرمایید
ممنون
من در قسمت گوگل وب مستر این ارور را دارم:
URLs not followed
When we tested a sample of URLs from your Sitemap, we found that some URLs redirect to other locations. We recommend that your Sitemap contain URLs that point to the final destination (the redirect target) instead of redirecting to another URL
HTTP Error:
URL:
URL:
URL:
URL:
Problem detected on: 302 (Moved temporarily) Help
Feb 11, 2009
مشکل چیه؟
من که دومینی رو ریدایرکت نکردم
لطفا نظرات خود را بفرمایید
ممنون