ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مراح کار برای تازه کارها

tehranboys
02-12-2009, 11:05 PM
با سلام
من تازه یک دامین خریدم و هاست هنوز نگرفتم می خواهم ار مامبو استفاده کنم ولی این انجمن پر از مطالب است و کسی مثل من گیج میشه
در صورت امکان مراحل کار و یا ترتیب خواندن پست هارو این جا بگید
من مامبو گرفتم نمیدونم در فضا پارس اسپیس میشه یا نه و اینکه نصب بروی هاست در زمینه دیتابیس توضیح نداده
اگه میشه مراحل خوندن بگید که گیج نشیم و مراحل کار انجمن توپی هست
من میخوام یک سایت در زمینه ارائه نرم افزار درست کنم و ساده باشه نه خیلی پیچیده در حد ساده ممنونم

مهدی.
02-12-2009, 11:23 PM
سلام - به انجمن خوش آمديد

دوست عزيز من با هاستهاي پارس اسپيس آشنايي ندارم و نميدونم ميتونيد يا نه.

ولي بهترين هاست براي استفاده از مامبو، لينوكسي هست كه از cpanel بهره‌مند باشه (مثل mamboserver.biz)

پيشنهاد ميكنم شما يه نگاهي به آموزشهاي سايت مامبولرن بندازي و از wiki.mambolearn.com ديدن كنيد (البته ويكي هنوز كامل نشده)

شما ابتدا آموزش نصب مامبو رو مطالعه كنيد و مامبو رو بر روي سيستم خود اجرا كنيد و با آن آشنا شويد.
طريقه آشنايي هم مطالعه مقاله مامبو چيست است كه در آموزشهاي سايت موجود هست.
پس از آمادگي ذهني كه مقاله به شما داد بايد خودتون زحمت اصلي رو بكشيد و زمان صرف كنيد و ... .

انجمن براي حل مشكلات در خدمت شماست. هرگونه مشكلي داشتيد ابتدا بگرديد و در صورت عدم پاسخ تاپيك جديد باز كنيد تا به شما در كوتاه ترين زمان پاسخ داده شود.

در ضمن اگر آموزشهاي سايت و ويكي ناقص هستند لطفاً خصوصي به من اطلاع دهيد تا در صورت لزوم در اولين فرصت در آموزشهاي سايت قرار بگيرد.

يا حق