توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال جدی در ورود کابر
myparsa
02-13-2009, 10:51 AM
سلام
این ماجرای ورود کابر دیگه داره تبدیل به تابو می شه!
راستش خیلی وقت بود که خودم ورود کار بر از بخش کابری رو تست نکرده بودم و به تازگی متوجه ی ایراد در این بخش شدم!
مشکل از این قراره که به هیچ عنوان پس از لاگین کاربر 1- منوی کاربری ظاهر نمی شه! 2- ماژول ورود خروج به حالت کاربری تغییر شکل نمی ده! این مشکل در تمام بروزر ها وجود داره و البته در محیط ادمین کابر وارد شده نمایش داده می شه!
قابل ذکر هست که:
1- اشکال از کوکی ها و کش بروزر نیست! (ریمو شد)
2- اشکال از کش مامبو نیست! (ریمو شد)
3- اشکال از فایل های مربوط به ماژول ورود و خروج نیست! (با فایل های مامبوی سالم تعویض شد)
4- روی این سرور چند مامبو نصب هست که همگی سالم هستند و تنها در این مامبو اشکال وجود دارد!
5- به نظر می رسد این اشکال پس از بروز آوری ار 6.2 به 6.5 بوجود اومده باشه!
چند ساعتی هم در انجمن سرچ کردم و نزدیک ترین پاسخی که بافتم این بود:
بالاخره بعد از حدود 13 ساعت کار کردن روی سایت مشکل من حل شد. ایرادی که داشت رو اینجا می نویسم شاید مشکل دیگران هم حل بشه.
مشل خیلی ساده بود! Encoding!!!! بله دقیقا فایل index.php روی root سایت با utf-8 انکود شده بود که با save کردن او با western و جاگزین کردن با فایل ایدکس قبلی مشکل حل شد!
نه ایراد از هاست بود نه از کامپیوتر نه از سیستم عامل نه مرور گرد و نه هیچ چیز دیگه.
در مورد صحت این ماجرا با وجود نزدیکیش به مشکل من مطمعن نیستم و از سوی دیگه فایل ایندکس مامبوی من اصلن utf-8 نیست!
آقای نوید هم چیزی در مورد session و قابل نوشتن بودن اون گفته بود که من سر در نمی آورم اگر ممکنه در این مورد راهنمائی کنید...
در کل راه دیگری برای امتحان ندارم! چه باید کرد؟!
ممنونم
mhadaily
02-13-2009, 11:18 AM
user pass admin رو بفرستید برام خصوصی البته
mhadaily
02-14-2009, 01:25 PM
چک کردم
Server API CGI
و ...
یک user pass از کنترل پنل هاستتون هم بدید
mhadaily
02-15-2009, 10:27 AM
باید درست شده باشه الان ببرسی کردم
myparsa
02-15-2009, 10:39 AM
بله! همینطوره...
بسیار ممنون از لطف شما
اگر ممکنه بفرمائید اشکال از کجا بود و برای رفع اون چه کردید؟
سپاس مجدد
myparsa
02-15-2009, 10:52 AM
آقا مجید عزیز
کاربر واد می شود اما هنگام استفاده از لینک های منو و یا جدا شدن از صفحه ی اصلی ، خود به خود خارج می شود! انگار مامبو آن را ناشناس تلقی کرده و بیرونش می کند!
چه باید کرد؟
ممنون
mhadaily
02-16-2009, 08:11 AM
مشکل از هاست و تنظیمات شماست
کار دیگه ای نمیشه کرد البته اگر درست بگم چون چند تا هاست رو بررسی کردم دیروز
myparsa
02-16-2009, 01:26 PM
آقا مجید عزیز ، البته تا همین جا هم بسیار لطف داشتید و ممنونم
اما دو مامبوی دیگر با همین ورژن بر روی همین هاست سرور وجود دارد که در حال کار کردن هستند! و مشکلی هم به لحاظ ورود به محیط کاربری و تداوم آن ندارند...
لینک مامبو ها:
w ww.fes.artparsa.ir
و
w ww.aartparsa.ir/fa
در  کل از لطف شما صمیمنانه ممنونم...
myparsa
02-16-2009, 01:44 PM
آقا مجید عزیز ، البته تا همین جا هم بسیار لطف داشتید و ممنونم
اما دو مامبوی دیگر با همین ورژن بر روی همین هاست سرور وجود دارد که در حال کار کردن هستند! و مشکلی هم به لحاظ ورود به محیط کاربری و تداوم آن ندارند...
لینک مامبو ها:
w w w.fes.artparsa.ir
و
w ww.aartparsa.ir/fa
در  کل از لطف شما صمیمنانه ممنونم...
با سلام مجدد
تصورم درست بود!  ماژول ورود و خروج تنها در صفحه ی اصلی منتشر شده بود و با این حساب هنگام جدا شدن کاربر از صفحه ی اصلی ،  مامبو مجوزی برای لاگین بودن در صفحات دیگر را نمی یافت و طبعن رای به خروج کاربر می داد و یکطرفه اون رو اوت می کرد!
با انتشار ماژول ورود و خروج در همه ی صفحات مشکل به کلی رفع شد و کاربران برای ورود هیچ مشکلی ندارند!
ممنون از آقای مجید به خاطر پیگیری ها و لطفشون به من...
یا علی
atoofy
02-16-2009, 06:03 PM
سلام. و ممنون از شما که علت مشکل را بازگو کردید ;)
یــــــــــــــاعــــــــ ـــــــلی
myparsa
02-22-2009, 12:57 AM
سلام آقا مجید
ممنون می شم اگر بفرمائید برای اصلاح مشکل ورود کابر ، در سی پنل چه کار کردید؟
atoofy
02-22-2009, 04:39 PM
با سلام مجدد
تصورم درست بود! ماژول ورود و خروج تنها در صفحه ی اصلی منتشر شده بود و با این حساب هنگام جدا شدن کاربر از صفحه ی اصلی ، مامبو مجوزی برای لاگین بودن در صفحات دیگر را نمی یافت و طبعن رای به خروج کاربر می داد و یکطرفه اون رو اوت می کرد!
با انتشار ماژول ورود و خروج در همه ی صفحات مشکل به کلی رفع شد و کاربران برای ورود هیچ مشکلی ندارند!
یا علی
سلام. البته من تست کردم این طور نبودا O0 یعنی لازم نبود ماژول ورود و خروج در تمام صفحات منتشر شده باشه. :)
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
myparsa
02-22-2009, 07:10 PM
با سلام مجدد
تصورم درست بود! ماژول ورود و خروج تنها در صفحه ی اصلی منتشر شده بود و با این حساب هنگام جدا شدن کاربر از صفحه ی اصلی ، مامبو مجوزی برای لاگین بودن در صفحات دیگر را نمی یافت و طبعن رای به خروج کاربر می داد و یکطرفه اون رو اوت می کرد!
یا علی
سلام. البته من تست کردم این طور نبودا O0 یعنی لازم نبود ماژول ورود و خروج در تمام صفحات منتشر شده باشه. :)
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
والا آقای کاظم زاده ، ما که کلافه شدیم از بابت مشکل ورود کاربر! بعد از فرایندی که شرح اون در این تاپیک داده شده مشکل تقریبن حل شده بود یعنی فقط در IE و در فایرفاکس مشکل همچنان وجود داشت اما بعد از گذشت دو سه روز بازهم ورود کاربر در تمام بروزر ها با مشکل رو به رو هست!
بعد از لاگین وقتی لینکی از سایت رو انتخاب می کنی خود به خود لاگ اوت می شه! و پیغام شما مجاز به دیدن این صفحه نیستید به وجود میاد!
این اشکال از هاست نیست چرا که دو مامبوی دیگه با همین ورژن در همین هاست به خوبی و بدون اشکال مشابه کار می کنند!
ما که موندیم چه کنیم!؟؟
اگر کسی کمی کنه ، الهی یک در دنیا ، صد در آخرت نصیبش بشه!
mhadaily
02-23-2009, 11:43 AM
اون مامبویی که دارید میگید کار میکنه رو کپی کنید ازش روی سرورتون و ازش استفاده کنید
این که دیگه اشکالی نیست
دست به دیتابیس هم نزنید فقط فایل ها رو کپی کنید
myparsa
02-23-2009, 07:03 PM
اون مامبویی که دارید میگید کار میکنه رو کپی کنید ازش روی سرورتون و ازش استفاده کنید
این که دیگه اشکالی نیست
آقا مجید
سلام
یک بار پیش از این همین کار رو کردم! متاسفانه نشد که نشد ، یعنی اور رایت صورت گرفت اما اشکال ورود کاربر رفع نشد! خودم هم متعجبم! ولی دوباره بار این کار رو با اون یکی مامبو هم انجام می دم...
ممنونم
atoofy
02-23-2009, 07:11 PM
سلام. قبل از اوورایت کردن از پزمیشن فایل ها و فولدرها اطمینان حاصل کنید که قابل ویرایش باشند و در این صورت مطمئن بشید که اوورای کاملا انجام پذیرفته. در غیر این صورت ممکنه بعضی از فایل ها جایگزین نشن :)
این در مورد اوورایت. اما در مورد مطلبی که مجید جان فرمودند فکر نمی کنم منظورشون اوورایت بوده باشه. منظورشون این بوده که کل مامبوی سالم ( که شما الان می خواین برای اوورایت ازش استفاده کنید) را ازش یه کپی بگیرید و بعد برید و در تنظیماتش متصلش کنید به دیتابیس مامبوی فعلی. اگر کامپوننتی چیزی هم بوده که نصب کرده باشید باید فایل هاشون را در این مامبوی جدید هم بزارید.
البته قبل از هرکاری بک آپ فراموش نشه.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــلی
myparsa
02-23-2009, 07:36 PM
سلام. قبل از اوورایت کردن از پزمیشن فایل ها و فولدرها اطمینان حاصل کنید که قابل ویرایش باشند و در این صورت مطمئن بشید که اوورای کاملا انجام پذیرفته. در غیر این صورت ممکنه بعضی از فایل ها جایگزین نشن :)
این در مورد اوورایت. اما در مورد مطلبی که مجید جان فرمودند فکر نمی کنم منظورشون اوورایت بوده باشه. منظورشون این بوده که کل مامبوی سالم ( که شما الان می خواین برای اوورایت ازش استفاده کنید) را ازش یه کپی بگیرید و بعد برید و در تنظیماتش متصلش کنید به دیتابیس مامبوی فعلی. اگر کامپوننتی چیزی هم بوده که نصب کرده باشید باید فایل هاشون را در این مامبوی جدید هم بزارید.
جناب کاظم زاده
اتفاقن بنده هم همین کارو کردم! منظورم از اور ورایت فایل های مربوط به کامپوننت ها ، قالب ها و عکس ها بود!
حدسی می زنم! ممکنه این اشکال از یکی از کاموننت هایی باشه که نصب شده! چرا که تنها فایل هایی که از مامبوی قبلی منتقل می شوند همین کامپوننت ها هستند! راستی آیا کامپوننت ها بجز پوشه ی اصلی کامپوننت مامبو در جای دیگری هم فایل اضافه می کنند!؟
atoofy
02-23-2009, 11:38 PM
سلام. یعنی شما دقیقا این کار را می کنید : مامبوی جدیدی در هاستتون ایججاد می کنید و به دیتابیس مامبوی مشکل دارتون متصل می کنید. بعد هم فایل های کامپوننت ها و ماژول ها را از مامبوی مشکل دار قبلی به این مامبوی جدید اضافه می کنید. درسته؟
حدسی می زنم! ممکنه این اشکال از یکی از کاموننت هایی باشه که نصب شده! چرا که تنها فایل هایی که از مامبوی قبلی منتقل می شوند همین کامپوننت ها هستند!
مامبوی جدیدتون را بدون کامپوننت های مذکور هم تست کنید. ببینید بازهم این مشکلات وجود داره یا خیر.
راستی آیا کامپوننت ها بجز پوشه ی اصلی کامپوننت مامبو در جای دیگری هم فایل اضافه می کنند!؟
ضمنا کامپوننت ها معمولا فایل هاشون در دو قسمت components و administrator/components قرار می گیرند.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی
myparsa
02-23-2009, 11:54 PM
سلام. یعنی شما دقیقا این کار را می کنید : مامبوی جدیدی در هاستتون ایججاد می کنید و به دیتابیس مامبوی مشکل دارتون متصل می کنید. بعد هم فایل های کامپوننت ها و ماژول ها را از مامبوی مشکل دار قبلی به این مامبوی جدید اضافه می کنید. درسته؟
حدسی می زنم! ممکنه این اشکال از یکی از کاموننت هایی باشه که نصب شده! چرا که تنها فایل هایی که از مامبوی قبلی منتقل می شوند همین کامپوننت ها هستند!
مامبوی جدیدتون را بدون کامپوننت های مذکور هم تست کنید. ببینید بازهم این مشکلات وجود داره یا خیر.
راستی آیا کامپوننت ها بجز پوشه ی اصلی کامپوننت مامبو در جای دیگری هم فایل اضافه می کنند!؟
ضمنا کامپوننت ها معمولا فایل هاشون در دو قسمت components و administrator/components قرار می گیرند.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی
بله مشکل از کامپوننت هاست! وقتی کامپوننت های بخش ادمین رو هم جایگزین کردم مشکل مربوط به ورود کاربر برگشت!
چطور میتونم بدن حذف اطلاعات دیتابیس کامپوننت رو عوض کنم؟ از طریق جایگزین فایل ها؟
atoofy
02-24-2009, 01:38 AM
سلام. اصولا اگر بخواهید کاری به دیتابیس کامپوننت نداشته باشید باید فایل های اون را جایگزین کنید.(با فایل های fresh و تازه)
اما برخی کامپوننت ها مثل فسیل فرم و یا shs404 امکان بک آپ گرفتن از طریق قسمت ادمین خود کامپوننت را دارن که شما می تونید بک آپ را بگیرید و کامپوننت را کاملا حذف کنید و پس از نصب کامپوننت اطلاعات را از قسمت مدیریت همون کامپوننت برگردونید.
راه دیگه ای هم داره که باید یه کم ساختار جداول کامپوننت مربوطه آشنا باشید و از اطلاعات اون جداول از طریق phpmyadmin بک آپ بگیرید و سپس برید از قسمت مدیریت مامبو کامپوننت را حذف کنید و دوباره کامپوننت تازه را نصب کنید و سپس اطلاعات موجود به جدول یا جدول های کامپوننت را در phpmyadmin با استفاده از بک آپی که داشتید برگردونید. این در واقع همون راه دومی هست منتهی برای کامپوننت هایی که خودشون امکان بک آپ گیری از قسمت مدیریت را فراهم نکردن.
اما در مجموع بهتره اول همون راه جایگزین کردن فایل ها را امتحان کنید.منتهی قبل از هر کاری بک آپ گیری فراموش نشه :)
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلی
parsiansystem.net
03-22-2009, 10:55 AM
این که دیگه اشکالی نیست
سلام به دوستان گرامی (عیدتان مبارک)
خسته نباشید
بنده هم چنین مشکلی دارم من بعد از انتقال پایگاه داده از لوکال به هاست این مشکل رو پیدا کردم طبق راهنمایی های دوستان همه ی کارها رو انجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم ...
بنده همه ی فایل ها و پوشه های اصل مامبو رو با فایل ها و پوشه های مامبوی سرور جایگزین کردم ولی کاربر نمی تواند لوگین کند؟؟؟؟؟ و بعد از اینکه گزینه ی "ورود" را میزند به صفحه ی اصلی باز میگردد :-\
فکر میکنید مشکل از کجاست ؟؟؟؟
atoofy
03-22-2009, 11:11 AM
سلام. یعنی شما وقتی یه مامبوی جدید هم نصب می کنید همین مشکل را دارید؟
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی
parsiansystem.net
03-22-2009, 11:53 AM
سلام. یعنی شما وقتی یه مامبوی جدید هم نصب می کنید همین مشکل را دارید؟
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی
خیر آقای کاظم زاده مامبو هیچ مشکلی نداره (4.6.5) چون مدت هاست دارم ازش استفاده میکنم یعنی فایل اصلیش رو دارم و هیچ تغییری هم در مامبوی اصل ندادم
من الان همه ی فایل های مامبو رو از سرور حذف کردم و مامبوی جدید نصب کردم و به پایگاه داده قبلی اتصالش دادم ولی مشکلم حل نشد (شاید بلد نیستم اتصالش بدم؟؟)من وقتی نام پایگاه داده رو در نصب ازم خواست نام دیتابیس قبلی رو بهش دادم ..هیچکدوم از مطالب و ... نیست ... حالا اینا رو بی ...
چرا هنوز کاربر جدید که عضو میشه نمیتونه منوی کاربریش رو ببینه ؟؟؟یعنی نمیتونه لوگین کنه
من فکر میکنم مشکل فقط و فقط از دیتابیسه چون فقط اونه که تغییری نکرده؟
دیتا رو پاک کنم ؟
atoofy
03-22-2009, 12:00 PM
سلام. اگر مشکلی برای ایجاد محتوای داخل دیتابیس نداریدپاک کنید و دوباره از نو یه دیتابیس جدید بسازید و با یه مامبوی جدید روی هاستتون استفاده کنید. اگر مطالبش مورد نیازتون بود میشه فقط از جدول مطالب دیتابیس قبلی بک آپ گرفت و در دیتابیس جدید وارد کرد.(در صورتی که مطالب خیلی هس و وارد کردن مجدد در مدیریت مامبو براتون مشکل ساز هست)
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــلی
parsiansystem.net
03-22-2009, 03:06 PM
سلام. اگر مشکلی برای ایجاد محتوای داخل دیتابیس نداریدپاک کنید و دوباره از نو یه دیتابیس جدید بسازید و با یه مامبوی جدید روی هاستتون استفاده کنید. اگر مطالبش مورد نیازتون بود میشه فقط از جدول مطالب دیتابیس قبلی بک آپ گرفت و در دیتابیس جدید وارد کرد.(در صورتی که مطالب خیلی هس و وارد کردن مجدد در مدیریت مامبو براتون مشکل ساز هست)
سلام خسته نباشید
آقای کاظم زاده ارجمند بنده مامبو رو دوبارهنصبش کردم و همه ی جزئیات درون پایگاه داده رو پاک کردم و بک آپی رو که توسط ebackup گرفته ام (بدلیل اینکه میزبان پلسک قبلی بنده مشکل دارند و ...نمیتوانم از خود phpmyadmin پلسک بک آپ بگیرم و مجبورم از کامپوننت ebackup استفاده کنم) را Import کردم ولی هنوز مشکل دارم و اصلاً کاربران عضو لوگین نمیشوند و به صفحه ی اول باز میگردند ... حتی کاربر جدید هم ساختم ولی آن هم جواب نمیدهد؟؟؟خواهشاً دوستانی که با این مشکل مواجه شده بودند کمک کنند. :'(
myparsa
03-22-2009, 03:33 PM
سلام خسته نباشید
آقای کاظم زاده ارجمند بنده مامبو رو دوبارهنصبش کردم و همه ی جزئیات درون پایگاه داده رو پاک کردم و بک آپی رو که توسط ebackup گرفته ام (بدلیل اینکه میزبان پلسک قبلی بنده مشکل دارند و ...نمیتوانم از خود phpmyadmin پلسک بک آپ بگیرم و مجبورم از کامپوننت ebackup استفاده کنم) را Import کردم ولی هنوز مشکل دارم و اصلاً کاربران عضو لوگین نمیشوند و به صفحه ی اول باز میگردند ... حتی کاربر جدید هم ساختم ولی آن هم جواب نمیدهد؟؟؟خواهشاً دوستانی که با این مشکل مواجه شده بودند کمک کنند. :'(
سلام دوست عزیز
1- کش و کوکی های مرورگر خود را یک بار حذف کنید.
2- به مامبو اجازه ی کش کردن ندهید.
3-اگر بر روی مامبوی شما کامپوننت com_akocomment وجود دارد آن را پاک کنید + جدوال دیتابیس رو چک کرده و 2جدول مربوط به این کامپوننت را حذف کنید(البته اگر به یاد داشت های ثبت شده نیازی ندارید)
4- یک بار لاگین را در قالب پبش فرض مامبو انجام دهید اگر نشد مراحل بالا را ادامه دهید.
البته این مراحل را از آخر به اول انجام دهید!
موفق باشید
parsiansystem.net
03-22-2009, 03:41 PM
سلام دوست عزیز
3-اگر بر روی مامبوی شما کامپوننت com_akocomment وجود دارد آن را پاک کنید + جدوال دیتابیس رو چک کرده و 2جدول مربوط به این کامپوننت را حذف کنید(البته اگر به یاد داشت های ثبت شده نیازی ندارید)
4- یک بار لاگین را در قالب پبش فرض مامبو انجام دهید اگر نشد مراحل بالا را ادامه دهید.
موفق باشید
همه ی مراحل از آخر به اول چک شد.... :) .... مورد 3 رو که روش خط قرمز کشیدم و بقیه رو هم که انجام دادم ...شماره دوم هم که غیرفعاله بعد از نصب مجدد
...
مشکل حل نشد (ممنونم سید جان)
myparsa
03-22-2009, 03:56 PM
سلام دوست عزیز
موفق باشید
همه ی مراحل از آخر به اول چک شد.... :) .... مورد 3 رو که روش خط قرمز کشیدم و بقیه رو هم که انجام دادم ...شماره دوم هم که غیرفعاله بعد از نصب مجدد
...
مشکل حل نشد (ممنونم سید جان)
اشکال به احتمال بسیار زیاد از همون مورد سومه! اگر چنین کامپوننتی داری حتمن بهش شک کن! من دقیقن چنین مشکلی داشتم!! می تونی قبلش از این جداول بکاپ بگیری... جهت اطمینان.
parsiansystem.net
03-22-2009, 04:12 PM
اشکال به احتمال بسیار زیاد از همون مورد سومه! اگر چنین کامپوننتی داری حتمن بهش شک کن! من دقیقن چنین مشکلی داشتم!! می تونی قبلش از این جداول بکاپ بگیری... جهت اطمینان.
مدیران ارجمند ببخشند بنده درست توضیح ندادم.
منظور از خط قرمز.... اینه که اصلاً ندارمش و نصبش نکردم .
ولی اگه هم داشتم فکر نمیکنم که مشکلی داشته باشه چون مامبو دیگ همینجوری کامپوننت های جدید رو انتشار نمیده دوستان زحمت های زیادی کشیده اند واسش منم قبلاً یه بار نصبش کرده بودم...مشکلی نداشت...حالا اصلاً مشکلمون این نیست که بخواهیم سر دفتر مهمان بحث کنیم ...
سپاسگذارم
myparsa
03-22-2009, 04:17 PM
مدیران ارجمند ببخشند بنده درست توضیح ندادم.
منظور از خط قرمز.... اینه که اصلاً ندارمش و نصبش نکردم .
ولی اگه هم داشتم فکر نمیکنم که مشکلی داشته باشه چون مامبو دیگ همینجوری کامپوننت های جدید رو انتشار نمیده دوستان زحمت های زیادی کشیده اند واسش منم قبلاً یه بار نصبش کرده بودم...مشکلی نداشت...حالا اصلاً مشکلمون این نیست که بخواهیم سر دفتر مهمان بحث کنیم ...
سپاسگذارم
عزیز دلم بنده هم نگفتم کامپوننت اشکال پایه ای داره! بنده هم در تمام مامبوهام این کامپوننت رو دارم که ماشالله مثل بنز داره کار می کنه! در باب این کامپوننت چند باری دچار مشکل مشابه شدم و با حذف اون و نصب دوباره حل شد! ، حالا اگر شما چنین کامپوننتی ندارید که خب دنبال اشکال دیگری بگردید.
موفق باشید
atoofy
03-22-2009, 04:29 PM
سلام. این طور که توضیحات معلومه واضحه که اشکال از دیتابیستون هست. یک راه حل مشکل هم همین هست که خدمتتون عرض کردم در پست قبلیم.یک مامبوی جدید نصب کنید با دیتابیس جدید و اگر مطالب به قدری زیاد هست که نمی تونید دستی وارد کنید می شه از جدول مطالب به تنهایی در دیتابیس بک آپ گرفت و در دیتابیس مامبوی جدید وارد کرد. هر کامپوننت یا ماژول یا .... هم که خواستید نصب کنید روی مامبو. فقط بعد از نصب هر کدام و پس از هر مرحله ورود و خروج کاربر را تست کنید تا اگر مشکل از مورد خاصی بود متوجه بشید.
یا اینکه جداول اکستنشن های اضافی از توی دیتابیس سایتتون (دیتابیسی که با وجود اون مشکل ورود و خروج یوزر ها هست) حذف کنید به طوری که فقط جداول پیشفرض مامبو بمونه توی دیتابیس و ببینید باز هم مشکل دارید یا نه.بعد از این کار هم می تونید دونه دونه به نصب اکستنشن های مورد نظرتون بپردازید و بعد از نصب هر کدام تست کنید ببنید مشکل ورود و خروج کاربران به وجود اومده یا نه.
قبل از هر کاری بک آپ از دیتابیس فراموش نشه
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــــلی
parsiansystem.net
03-23-2009, 09:53 AM
سلام. این طور که توضیحات معلومه واضحه که اشکال از دیتابیستون هست. یک راه حل مشکل هم همین هست که خدمتتون عرض کردم در پست قبلیم.یک مامبوی جدید نصب کنید با دیتابیس جدید و اگر مطالب به قدری زیاد هست که نمی تونید دستی وارد کنید می شه از جدول مطالب به تنهایی در دیتابیس بک آپ گرفت و در دیتابیس مامبوی جدید وارد کرد. هر کامپوننت یا ماژول یا .... هم که خواستید نصب کنید روی مامبو. فقط بعد از نصب هر کدام و پس از هر مرحله ورود و خروج کاربر را تست کنید تا اگر مشکل از مورد خاصی بود متوجه بشید.
یا اینکه جداول اکستنشن های اضافی از توی دیتابیس سایتتون (دیتابیسی که با وجود اون مشکل ورود و خروج یوزر ها هست) حذف کنید به طوری که فقط جداول پیشفرض مامبو بمونه توی دیتابیس و ببینید باز هم مشکل دارید یا نه.بعد از این کار هم می تونید دونه دونه به نصب اکستنشن های مورد نظرتون بپردازید و بعد از نصب هر کدام تست کنید ببنید مشکل ورود و خروج کاربران به وجود اومده یا نه.
قبل از هر کاری بک آپ از دیتابیس فراموش نشه
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــــلی
سلام آقای کاظم زاده عزیز و رامی خسته نباشید
همه ی اوامر شما انجام شد بنده کل دیتابیس رو پاک کردم با کاربر ، همچنین کل مامبو رو و از سایت مامبو دیگ مامبوی اصل رو دریافت کردم و در هاست آپلود کردم و نصب کردم با پایگاه داده ی جدید هیچی هم نصب نکردم پایگاه داده رو هم اصلاً دستش نزدم .... :'(
ولی مثل اینکه مشکل اصلاً از مامبو و پایگاه داده هم نیست و مشکل هاست بنده است ! البته قبلاً جواب می داد نمیدونم چرا الان نمی ده
حالا اگه مشکل از هاست باشه که هست بای به پشتیبانی چی بگم ؟ و آیا مشکل از جای دیگه ای است ؟(فکر نمیکنم)
atoofy
03-23-2009, 09:59 AM
سلام. باید save sessiion path قالب ویرایش باشه .
parsiansystem.net
03-23-2009, 11:29 AM
سلام. باید save sessiion path قالب ویرایش باشه .
حواسم بهش بود روی 777 قابل ویرایشه (پوشه ی temp) دیگه علی جان ؟
parsiansystem.net
03-23-2009, 05:05 PM
دوستان عزیز کسی نیست کمک کنه ؟
p30p30
04-09-2009, 07:30 PM
با سلام
من هم دقیقا همین مشکل را دارم . در بعضی سیستمها کاربران وارد میشن و در برخی دیگر ، ظاهرا وارد شده ولی منوی کاربری نمیاد !
چند تا تاپیک ایجاد کردم در این تالار ولی نتیجه ای نگرفتم .
ضمنا سایتم از کش استفاده میکند . حتما بایستی پاکش کنم ؟
p30one
05-07-2009, 09:30 AM
با سلام
من هم دقیقا همین مشکل را دارم . در بعضی سیستمها کاربران وارد میشن و در برخی دیگر ، ظاهرا وارد شده ولی منوی کاربری نمیاد !
چند تا تاپیک ایجاد کردم در این تالار ولی نتیجه ای نگرفتم .
ضمنا سایتم از کش استفاده میکند . حتما بایستی پاکش کنم ؟
سلام
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم . بعلاوه تو سیستمای دیگه اصلا نمیتونم لینک بدم با html رو ویرایش کنم ؟
ماژول لاگین رو عوض کردم و مشکل لاگین تا حدی حل شده ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.