PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رنک سایتم زیاد نمیشه

p30p30
02-15-2009, 06:55 AM
با سلام
من اکثر مقالات سایت را مطالعه کرده ام و راههای مختلفی رو برای افزایش رنک سایت استفاده کردم . از جمله SiteMap و SEF که البته نصب کردم ولی نتونستم باهاش کار کنم ، لینک دادن به این و اون ، تنظیم کردن سایت بر اساس گزارشات Hello engines  ، معرفی به 150 موتور جستجو ، تبلیغات در سایتهای دیگر و . . .
ضمن اینکه سعی کردم محتوای سایتم را تا حدممکن غنی کنم . ولی با همه این کارها هنوز رنکم صفر است . :o
این درحالیست که وبلاگ یکی از دوستانم Sobhantalabe.blogfa.com دارای رنک 2 شده و ظاهرا هم کار خاصی نکرده حتی معرفی به موتورهای جستجویش رو هم من براش انجام دادم !!! :o
اسم سایت بنده p30p30.com هست .
البته باید این نکته را بگم که  سایتم رو در آدرس  ww w.p30p30.com/Home قرار دادم و در واقع از p30p30.com به p30p30.com/home  ریدایرکت میشه . ( شاید علت همین باشه)
لطفا راهنمایی بفرمایید .
ضمنا جستجو هم کردم و از مطالب سایت هم استفاده کردم . ( محض اطمینان ) :-\
با تشکر

emad_67
02-15-2009, 08:45 AM
از جمله SiteMap و SEF که البته نصب کردم ولی نتونستم باهاش کار کنم
sef خود مامبو رو فعال کن، یا از sh404sef که توی سایت هست استفاده کن.

معرفی به 150 موتور جستجو
این سایت هایی که ادعا می کنند سایت شما رو در n تا موتور جستجو ثبت می کنن در اصلاح سایت شما رو توی ffa ها ثبت می کنن:

FFA یا Free For All صفحاتی هستند که هر شخصی می تواند لینک سایت خود را در آن اضافه کند و اغلب افراد با این ایده لینک خود را در این صفحات وارد می کنند که یک backlink از آن صفحه به سایت خود ایجاد نمایند و در نهایت باعث بالا رفتن رنک و ترافیک سایت خود شوند. اما موتور های جستجو هیچ اهمیتی به این صفحات نمی دهند و در نهایت هیچ تاثیری بر روی وضعیت سایت شما نخواهد داشت. از لیست سایت ها و ایمیل های افرادی که در FFA ها ثبت شده است صرفا جهت فرستادن  spam استفاده می شود. پس اگر روزی تصمیم گرفتید چنین کاری را انجام دهید، روزانه منتظر دریافت تعداد زیادی spam در ایمیل و سایت خود باشید.

البته باید این نکته را بگم که  سایتم رو در آدرس  w ww.p30p30.com/Home قرار دادم و در واقع از p30p30.com به p30p30.com/home  ریدایرکت میشه . ( شاید علت همین باشه)
ریدایرکت مشکلی ایجاد نمیکنه.

تگ keyword و description سایت شما در تمام صفخات یکی هست که در اصل باید بر هر صفحه keyword های مربوط به اون صفحه وجود داشته باشه.
بهترین راه برای بالا رفتن رنک سایت تبادل لینک هست و همچنین بهینه کردن صفخات سایت هست.
استفاده از این روش هم کاملا بیخوده  :D
ht tp://ww w.p30p30.com/home/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemi d=9
منظورم کلمات کلیدی گفته شده هست.

p30p30
02-15-2009, 11:08 AM
رتگ keyword و description سایت شما در تمام صفخات یکی هست که در اصل باید بر هر صفحه keyword های مربوط به اون صفحه وجود داشته باشه.
بهترین راه برای بالا رفتن رنک سایت تبادل لینک هست و همچنین بهینه کردن صفخات سایت هست.
استفاده از این روش هم کاملا بیخوده :D
ht tp://ww w.p30p30.com/home/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemi d=9
منظورم کلمات کلیدی گفته شده هست.

1- چطوري در هر صفحه kEYWORD مربوط بذارم ، منظورتون هر مطلبي كه در سايت ميذارم بايد كلمات كليدي داشته باشه ! يا منظورتون چيز ديگريست ؟ لطفا توضيح دهيد .
2- منظورتون از بهينه كردن صفحات چيه ؟ من تا اونجا كه تونستم چيزهاي اضافي رو از صفحات برداشتم . ( با توجه به گزارشات hELLO ENGINES)
3- استفاده از كدوم روش بيخوده ؟
4- از sef نتونستم درست استفاده كنم . اين فايلي كه شما گفتيد من قبلا نصب كرده بودم و بدرستي هم نصب شد ( در ماژولها ) ولي در داخل اين برنامه نتونستم لينك اضافه كنم .

متشكر از راهنماييتون . منتظر نظراتتون هستم .

emad_67
02-15-2009, 08:02 PM
1- چطوري در هر صفحه kEYWORD مربوط بذارم ، منظورتون هر مطلبي كه در سايت ميذارم بايد كلمات كليدي داشته باشه ! يا منظورتون چيز ديگريست ؟ لطفا توضيح دهيد .
بله هر مطلبی که میزاری باید کلمات کلیدی خودش رو داشته باشه. برای هر مطلب که مینویسی در تنظیمات اون در تب اطلاعات خاص میتونی keyword ها رو وارد کنی.

2- منظورتون از بهينه كردن صفحات چيه ؟ من تا اونجا كه تونستم چيزهاي اضافي رو از صفحات برداشتم . ( با توجه به گزارشات hELLO ENGINES)
برای بهینه کردن که کار خاصی روی مامبو از دست شما بر نمیاد، تنها کاری که میتونید بکنید sef رو باید فعال کنید.

4- از sef نتونستم درست استفاده كنم . اين فايلي كه شما گفتيد من قبلا نصب كرده بودم و بدرستي هم نصب شد ( در ماژولها ) ولي در داخل اين برنامه نتونستم لينك اضافه كنم .
اگه نمیتونی از sh404sef استفاده کنی، خود sef مامبو رو فعال کن. sh404sef یک کامپوننت هست نه ماژول.

3- استفاده از كدوم روش بيخوده ؟
همون روشی که توی اون لینک سایتتون که دادم گفته شده بود. در مورد اضافه کردن یک مشت کلمه برای بالا رفتن رتبه!!!

p30p30
02-16-2009, 04:31 AM
متشكر از وقتي كه گذاشتيد .
تقريبا 50 درصد پاسخ رو گرفتم .
چون sh404sef انگليسي است ، با توجه به اينكه درست نصب شده ، كار كردن باهاش برام مشكله . ولي در قسمت Home page meta tag مطالبي رو ثبت كردم . كه اميدوارم حداقل تاثير رو داشته باشه (‌در صفحه اصلي )
در Sh404sef هر آدرس جديدي كه ثبت ميكنم و ذخيره مي كنم ، در ليست custom redirect مياد و در sef url چيزي نمياد ، و عملا هيچ تاثيري در سايت نداره .
ضمن اينكه SEF خود مامبو رو نتونستم پيدا كنم . لطفا آدرسش رو بفرماييد .
در مورد اون روش يعني اضافه كردن كلمات كليدي در يك تاپيك هم شما درست مي فرماييد و اگر باعث كم شدن رنك سايت ميشه برش دارم ؟
نكته ديگه اينه كه من از داخل سايتم به 4350 سايت ديگه لينك دادم در مطالب مختلف ،‌ مخصوصا در چند تا مطلب آدرس سايتهاي زيبا و مهم را لينك كردم ،‌ به نظر شما اون تاثيري در افزايش يا كاهش رنك سايت داره ؟
نكته ديگه سايت مپ هست . به نظر شما اين مشكلات همه ميتونه از سايت مپ باشه ؟ آخه توي گوگل وقتي سايت مپ ايجاد كردم به همه لينكها ارور ميده !
براي من سوال شده اگر من همه اين راهها رو اشتباه رفته باشم ، ولي ميبايست حداقل يك كم وضعيت رنكم توي گوگل بهتر از اين حرفها مي بود .

منتظر پاسخ شما هستم .
با تشكر

نوید
02-16-2009, 06:54 AM
چند سایت به شما لینک دادن؟

emad_67
02-16-2009, 08:22 AM
چون sh404sef انگليسي است ، با توجه به اينكه درست نصب شده ، كار كردن باهاش برام مشكله . ولي در قسمت Home page meta tag مطالبي رو ثبت كردم . كه اميدوارم حداقل تاثير رو داشته باشه (‌در صفحه اصلي )
hemoe page meta tag کجای sh404sef هست؟ من که ندیدم همچین چیزی.

در Sh404sef هر آدرس جديدي كه ثبت ميكنم و ذخيره مي كنم ، در ليست custom redirect مياد و در sef url چيزي نمياد ، و عملا هيچ تاثيري در سايت نداره .
شما نباید آدرسی رو ثبت کنید اصلا، این کار رو خود کامپوننت انجام میشده. اگر میخوای آدرس مطالب انگلیسی باشه در قسمت نام مستعار هر مطلب عنوانت رو اضافه کن با در آدرس قرار بگیره. اگر هم نخواستی که این کامپوننت اتوماتیک بر اساس title مطالب لینک رو می سازه.
برای آشنایی بیشتر و رفع مشکلات احتمالی در sh404sef ، تاپیک توی بخش کامپوننت ها رو یه نگاهی بکن.

در مورد اون روش يعني اضافه كردن كلمات كليدي در يك تاپيك هم شما درست مي فرماييد و اگر باعث كم شدن رنك سايت ميشه برش دارم ؟
بهتره که برش دارین، حتی اگرم باعث افت رنک نشه بازم کار بچه گانه ای به نظرم.

نكته ديگه اينه كه من از داخل سايتم به 4350 سايت ديگه لينك دادم در مطالب مختلف ،‌ مخصوصا در چند تا مطلب آدرس سايتهاي زيبا و مهم را لينك كردم ،‌ به نظر شما اون تاثيري در افزايش يا كاهش رنك سايت داره ؟
تاثیری روی سایت شما نداره، آیا این 4350 سایت هم شما رو لینک کردن؟ اگر فقط شما لینک کردی تاثیر مثبت روی سایت اونا داره نه سایت شما. تبادل لینک شما انجام بدید نه اینکه یک طرفه باشه. تبادیل لینک هم با سایت های مرتبط تاثیر بیشتری داره تا اینکه شما بیای 500 تا سایت غیر مرتبط با موضوع سایتت رو لینک کنی.

نكته ديگه سايت مپ هست . به نظر شما اين مشكلات همه ميتونه از سايت مپ باشه ؟ آخه توي گوگل وقتي سايت مپ ايجاد كردم به همه لينكها ارور ميده !
لینک سایت مپ سایتت رو بزار تا ببینم.

براي من سوال شده اگر من همه اين راهها رو اشتباه رفته باشم ، ولي ميبايست حداقل يك كم وضعيت رنكم توي گوگل بهتر از اين حرفها مي بود .
page rank یم سایت بیشتر از هر عاملی از روی تعداد لینک هایی که به یک سایت داده میشه، مشخص میشه. سایت شما هم رنک صفر رو گرفته ( سایت تازه تاسیس رنک اون صفر هم نیست) ولی بعد از اون دیگه وضعیت سایت به گونه ای نبوده که گوگل رنک رو بالا ببره.

p30p30
02-16-2009, 11:52 AM
چند سایت به شما لینک دادن؟

به 20 سايت نمي رسه . ضمن اينكه در سايتهاي تبليغاتي علي الخصوص تبليغات رايگان ، آدرس سايتم رو گذاشتم و نيمي از مراجعات سايتم از طريق همين سايتهاست .
نكته اي كه بايد بگم اينه كه من تقريبا هر روز بطور ميانگين 3 مطلب جديد ميذارم . همچنين اگر ديده باشيد روزانه بين 10 تا 20 نفر ( ip) بازديد كننده دارم كه بدليل اينكه سايت رو كنكاش مي كنند آمار تعداد 100 به بالا نشون ميده .

به نظر شما لينكهاي يك طرفه رو بردارم ؟
محتويات سايت مپ ، ايرادي نداره كه اينجا باشه ؟
در  SHSEF404  يك پيغام اومده كه تنظيماتSEO در مامبو رو تنظيم كنيد . من همSEF رو در تنظيمات اصلي خود مامبو ،‌ فعال كردم و ديگه هيچ صفحه اي ظاهر نشد  و مجبور شدم sef مامبو رو غير فعال كنم .

home page meta  در صفحه اصلي قرار نداره . ابتدا بايد وارد View/Edit SEF Urls  شد و بعد در بالا كنار Cancel  اين آيكون وجود داره

سايت مپي كه در وبمستر گوگل ايجاد كردم و ارور داده به اينصورته :‌
index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1 0&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1 2&Itemid=9 -- 18 hours ago Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1 4&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1 5&Itemid=9 -- Feb 15, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1 6&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1 7&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1 8&Itemid=9 -- Feb 15, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1 9&Itemid=9 -- 14 hours ago Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection&id=2 &Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection&id=3 &Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection&id=4 &Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection&id=5 &Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_content&task=blogsection&id=8 &Itemid=9 -- Feb 15, 2009 Errors -- Details
index.php?option=com_datsogallery&Itemid=45 -- 22 hours ago Errors -- Details
index.php?option=com_virtuemart&Itemid=43&vmcchk=1 &Itemid=42 -- 10 hours ago Errors -- Details
index.php?option=com_weblinks&catid=2&Itemid=23 -- 17 hours ago Errors -- Details

سوال : من فايل رو دانلود كردم و داخل سايتم گذاشتم ،‌ ايرادي كه نداره ؟

امروز دوباره وارد وب مستر گوگل شدم و ديدم دوباره سايتم احتياج به verify داره!
در صورتي كه چند روز پيش درست بود و مشكلي نداشت .
همچنين فايل robot.txt كه در سايت گذاشتم به اين صورته :
User-Agent: *
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1 7&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1 5&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection&id=8 &Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1 6&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1 8&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection&id=5 &Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1 2&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1 0&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1 4&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1 9&Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection&id=5 &Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection&id=4 &Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection&id=2 &Itemid=9
Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection&id=3 &Itemid=9
Allow: /shop
Allow: /forum
Allow: /home
Allow: /index.php?option=com_datsogallery&Itemid=45
Allow: /index.php
Allow: /index.php?option=com_virtuemart&Itemid=43&vmcchk=1 &Itemid=42
Disallow: /administrator
Disallow: /home/administrator/
Disallow: /cpanel

** 3 پست یکی شد

emad_67
02-16-2009, 02:18 PM
به نظر شما لينكهاي يك طرفه رو بردارم ؟
حذف نکنی هم ضرری برای سایت تو نداره. فقط یک بک لینک برای سایت اونا به حساب میاد.

محتويات سايت مپ ، ايرادي نداره كه اينجا باشه ؟
لینکش رو بده، کلشو نزار اینجا.

در SHSEF404 يك پيغام اومده كه تنظيماتSEO در مامبو رو تنظيم كنيد . من همSEF رو در تنظيمات اصلي خود مامبو ،‌ فعال كردم و ديگه هيچ صفحه اي ظاهر نشد و مجبور شدم sef مامبو رو غير فعال كنم .
sef رو که غعال کردی فایل htaccess.txt روی هاست رو به htaccess. تغییر نام بده(نقطه در ابتدا باید باشه) بعد sh404sef رو فعال کن.

home page meta در صفحه اصلي قرار نداره . ابتدا بايد وارد View/Edit SEF Urls شد و بعد در بالا كنار Cancel اين آيكون وجود داره
من خودم از این گزینه استفاده نکردم. نمیدونم درست کار میکنه یا نه. اما نیازی نیست برای صفحه اصلی سایت این کار رو بکنی. میتونی توی تنظیمات کلی در قسمت اطلاعات خاص keyword ها رو بدی.

سوال : من فايل رو دانلود كردم و داخل سايتم گذاشتم ،‌ ايرادي كه نداره ؟
منظورت رو متوجه نشدم، کدوم فایل رو دانلود کردی؟
شما لینک سایت مپ سایتت رو بده. نه ارور هایی که گوگل داده.

امروز دوباره وارد وب مستر گوگل شدم و ديدم دوباره سايتم احتياج به verify داره!
مشکلی نیست، جدیدا سیستم گوگل مثل اینکه تغییر کرده برای منم همین پیام رو داده بود که verify کنم.

همچنين فايل robot.txt كه در سايت گذاشتم به اين صورته :
توی فایل robots.txt مواردی رو که نمیخوای crawl بشه به وسیله Disallow مشخص کن. بقیه موارد همگی Allow در نظر گرفته میشن.
فایل robots.txt پیشفرض مامبو به این شکل هست:

User-agent: *
Disallow: /administrator/
Disallow: /cache/
Disallow: /components/
Disallow: /editor/
Disallow: /help/
Disallow: /images/
Disallow: /includes/
Disallow: /language/
Disallow: /mambots/
Disallow: /media/
Disallow: /modules/
Disallow: /templates/
Disallow: /installation/

بهتره تغییری درش ندی مگر اینکه قسمت خاصی رو بخوای Disallow کنی که فقط اون قسمت رو اضافه کن بهش.

p30p30
02-16-2009, 05:34 PM
ضمن اينكه نميخوام از بحث اصلي يعني افزايش رنك سايت خارج بشم ولي لازمه كه اين توضيحات رو خدمتتون ارائه كنم .

اين سوال برام مطرحه  كه  چرا توي وبلاگ بدون اينكه كاري انجام بديم و شاخ غول بشكنيم و اين همه كار ( سايت مپ ، روبوت و . . . ) انجام بشه ، رنك سايت به راحتي بالا ميره ولي براي يك سايت مامبويي بايد اين همه كار انجام داد. ( اگه يكي از اين كارها درست انجام نشه خيلي موثره در كاهش رنك سايت )
من براي اينكه سايتم رو دائم چك كنم و مطمئن بشم كه ايرادات كمي داره ، از hello engines استفاده مي كنم كه در حال حاضر home page رو با عدد 15 (از 100)نشون ميده و اين هم براي سايت من عدد نسبتا خوبيه . در اين برنامه خيلي از موارد گنجونده شده تا بشه يك سايت رو بهينه كرد . البته فقط آناليز ميكنه .  اميدوارم شما هم از اين برنامه استفاده كنيد و ايرادات كار بنده را از اين طريق هم بفرماييد. 

و اما بعد :
در مامبوي من ، سايت مپ وجود نداشت و خودم در گوگل ايجادش كردم و به سايت آپلود كردم  كه محتوياتش رو شما ديديد . دو فايل Sitemap.php و sitemap. xsl رو آپلود كردم كه محتوياتش رو در پست قبلي براتون گذاشتم .
البته همه رو دستي تايپ كردم و نميدونم كه خودش اتوماتيك اينها رو بايد درست كنه و يا اينكه من خودم بايد سايت مپ را  آپديت كرده و  وارد كنم ؟

3 فايلي كه شما گفته بوديد رو در آدرس ذيل آپلود كردم .
htt p:/ /w ww. uplod.ir/download.php?file=354431
باز هم از راهنماييتون متشكرم .

ضمنا فايلي از آناليز نرم افزار Hello engines گذاشتم . اميدوارم توي راهنمايي شما بدرد بخوره
آدرسش اينه :
htt p:// ww w. uplod.ir/download.php?file=844177

**3 پست یکی شد

emad_67
02-16-2009, 08:57 PM
اين سوال برام مطرحه  كه  چرا توي وبلاگ بدون اينكه كاري انجام بديم و شاخ غول بشكنيم و اين همه كار ( سايت مپ ، روبوت و . . . ) انجام بشه ، رنك سايت به راحتي بالا ميره ولي براي يك سايت مامبويي بايد اين همه كار انجام داد. ( اگه يكي از اين كارها درست انجام نشه خيلي موثره در كاهش رنك سايت )
در وبلاگ ها بهینه سازی ها توسط برنامه نویس سیستم اون وبلاگ انجام شده هست و لازم نیست کاربر کاری انجام بده.

البته همه رو دستي تايپ كردم و نميدونم كه خودش اتوماتيك اينها رو بايد درست كنه و يا اينكه من خودم بايد سايت مپ را  آپديت كرده و  وارد كنم ؟
این سایت مپ اتوماتیک آپدیت میشه.
آدرس اونم اینه:
ht tp ://w ww .p30p30.com/home/sitemap.php
در مورد ارور ها هم چک کن ببین گوگل به چه موردی گیر داده.

p30p30
02-17-2009, 08:43 AM
متشکر
حالا با این سایت مپ چیکار کنم ( ببخشید که مبتدیانه است)
ضمنا اگه مطلبی رو درفایلی که توسط آنالیز سایت (Helloengines) براتون گذاشتم ، مفید دونستید ، برام توضیح بدید

emad_67
02-17-2009, 10:15 AM
متشکر
حالا با این سایت مپ چیکار کنم ( ببخشید که مبتدیانه است)
ضمنا اگه مطلبی رو درفایلی که توسط آنالیز سایت (Helloengines) براتون گذاشتم ، مفید دونستید ، برام توضیح بدید

برای سایت مپ که ارور هایی رو که گوگل داده ببین در چه موردی هست و علتش رو چی گفته.
در مورد hello engine هم چیز خاصی نداره که بخوام بهت بگم. همچین آمار هایی رو میشه از طریق سایت ها هم بدست اورد مثل:
htt p:/ / checkpagerank.ws/

شما sef رو فعال کن روی سایتت و سعی کن تبادل لینک کنی با سایت های دیگران، به خصوص سایت هایی که رنک اونا بیشتر از سایت خودت هست. کیفیت مطالب سایتت هم هر چقدر بیشتر باشه، یعنی مواردی باشه که بیشتر در اینترنت جستجو بشه، مسلما در رنک شما هم بی تاثیر نخواهد بود.
اینجا هم من قبلا یه سری نکات کلی رو نوشتم. شاید به کارت اومد:
htt p://ww w. irpcn.com/internet/seo-points.html

hossein.shokrzadeh
02-17-2009, 10:21 AM
سلام
اگر میخوای رنک سایتت خیلی بیاد بالا میتونی با تیم صحبت کنی برات این کار رو انجام بدن :) موفق باشی

یا علی علیه السلام

p30p30
02-17-2009, 11:43 AM
سلام
اگر میخوای رنک سایتت خیلی بیاد بالا میتونی با تیم صحبت کنی برات این کار رو انجام بدن :) موفق باشی
یا علی علیه السلام

يعني فقط با صحبت مسئله حل ميشه !!!
چطوري و با كي بايد صحبت كنم ؟
هر چند پيشنهاد شما وسوسه كننده است و بنده نيز ابراز علاقه ميكنم ولي بيشتر دوست دارم به سوالم در اين انجمن هم پاسخ داده بشه و الان بحمد الله داريم خوب پيش ميريم. ( البته با همت دوستان )

mhadaily
02-17-2009, 11:46 AM
تیم با پرداخت هزینه برای شما این کار رو انجام میده

در حال حاضر نیز تیم کاری رو قبول نمیکنه

در صورتی که نیاز به انجام هر نوع کاری دارید با خود من خصوصی تماس بگیرید تا قیمت ها و سایر موارد رو با هم چک کنیم

پیروز باشید

p30p30
02-17-2009, 02:19 PM
تیم با پرداخت هزینه برای شما این کار رو انجام میده
در حال حاضر نیز تیم کاری رو قبول نمیکنه
در صورتی که نیاز به انجام هر نوع کاری دارید با خود من خصوصی تماس بگیرید تا قیمت ها و سایر موارد رو با هم چک کنیم

با تشكر از پيشنهادتون

به هر حال هر كي خربزه ميخوره بايد پا لرزش هم بشينه !‌
ولي همانطور كه عرض كردم علاقه دارم از دانش دوستان در همين قسمت استفاده كنم و ترجيحا رايگان (‌ در واقع رايگان نيست چون دوستان وقت پر ارزششون را براي اين پست گذاشته و ميگذارند ) باشه .

به هر حال تا الان 2 مورد توسط دوست عزيز emad67 حل شده و دارم مورد سوم يعني ارور ها رو پيگيري مي كنم .
مطمئنم كه به نتيجه خيلي خوبي مي رسيم .

منتظر راهنماييتون هستم .

سعید
02-17-2009, 04:50 PM
البته باید این نکته را بگم که سایتم رو در آدرس w ww.p30p30.com/Home قرار دادم و در واقع از p30p30.com به p30p30.com/home ریدایرکت میشه . ( شاید علت همین باشه)

ریدایرکت مشکلی ایجاد نمیکنه.

سایت شما هم رنک صفر رو گرفته ( سایت تازه تاسیس رنک اون صفر هم نیست) ولی بعد از اون دیگه وضعیت سایت به گونه ای نبوده که گوگل رنک رو بالا ببره.

شما Temprary اگر ریدایرکت کنید ، مشکل ایجاد میشه ، اون هم از نوع بد جوری !

حذف نکنی هم ضرری برای سایت تو نداره. فقط یک بک لینک برای سایت اونا به حساب میاد.

رتبه صفحه با مضربی بین لینک ها تقسیم میشه. بهتر هست که حذف کنید تا تمرکز بر روی لینک های داخلی بیشتر بشه.

اين سوال برام مطرحه كه چرا توي وبلاگ بدون اينكه كاري انجام بديم و شاخ غول بشكنيم و اين همه كار ( سايت مپ ، روبوت و . . . ) انجام بشه ، رنك سايت به راحتي بالا ميره ولي براي يك سايت مامبويي بايد اين همه كار انجام داد. ( اگه يكي از اين كارها درست انجام نشه خيلي موثره در كاهش رنك سايت )

یک سری موارد داخلی که مربوط به نحوه طراحی هست توسط برنامه نویس انجام میشه ، یک سری موارد خارجی هم انجام میشه و شما در جریانش تیستید.
در ضمن ، به علت اینکه صفحات سوریس هایی مثل بلاگفا رتبه بالایی یدارند ، وجود لینک شما در فهرست وبلاگ ها و صفحه اول باعاث افزایش رتبه میشه.

در ضمن شما چند مدت هست که سایت رو راه اندازی کردید ؟

ارتقای rank نیاز به زمان داره ...

یا علی

p30p30
02-17-2009, 05:00 PM
متشكر
جالب بود  .  نكته جديدي رو اشاره كرديد .
من مدت 5 ماهي هست كه راه اندازيش كردم ولي از همون ابتدا مطلب توي سايت گذاشتم .
منظورتون رو از Temprary  ريداركت متوجه نشدم .
ضمنا توي گوگل سايتم verify نميشه ( چند روزه )  و هر چي تلاش ميكنم اين پيغام ها رو ميده : 
Verification status: NOT VERIFIED
We've detected that your 404 (file not found) error page returns a status of 200 (Success) in the header.
---------------
This site is located in a subdirectory. If you verify this site, you can see crawl errors for this subdirectory and any subdirectories below it. If you have ownership of the root domain (ht tp ://ww w.p30p30.com/), add it to your account and verify it. This will allow you to see the full range of stats and errors available.
همچنين آدرسي رو كه دوستمون اشاره كردن براي دريافت سايت مپ  (ht tp : //w ww.p30p30.com/home/sitemap.php)  وارد شدم و سايت مپ رو ديدم .
به نظر شما اشكالي نداره اين آدرس ها رو در  My Sitemaps گوگل اضافه كنم ؟
منتظر راهنماييتون هستم .

p30p30
02-17-2009, 05:07 PM
يه مطلب ديگه كه شايد بي علت نباشه به پايين بودن رنك سايت :‌
به وبلاگ اصلي ام كه سايت به اون لينك داده و برعكس ، پيغام زير مياد :‌
Warning: Visiting this site may harm your computer!
The website at <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> contains elements from the site web.bonyanalam.ir, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer.
For detailed information about the problems with these elements, visit the Google Safe Browsing diagnostic page for web.bonyanalam.ir.
Learn more about how to protect yourself from harmful software online.
I understand that visiting this site may harm my computer.

سعید
02-17-2009, 08:13 PM
بعید نیست

p30p30
02-17-2009, 08:24 PM
توي وبلاگم رفتم و Bonyade alam و اسكريپتهاش رو پاك كردم و ظاهرا كه وبلاگ درست شده و بالا مياد .

مطلب بعد آدرسهايي رو كه در سايت مپ گوگل اضافه كردم ، همشون رو ارور داد و محتويات ارور به اينصورت است :
Unsupported file format
Your Sitemap does not appear to be in a supported format. Please ensure it meets our Sitemap guidelines and resubmit.

ضمن اينكه همانطور كه توي گوگل توضيح داده بود ، ابتدا يك فايل HTML با همون نامي كه گفته بود از قبل درست كرده بودم و مجددا هم اون رو ايجاد كردم ولي هيچ تغيير در ارور ايجاد نشد و براي همه لينكها همين اروري كه نوشتم رو گذاشته بود .

emad_67
02-17-2009, 09:39 PM
منظورتون رو از Temprary ريداركت متوجه نشدم .
مشکل شما از این بابت نیست چون آدرس رو من تست کردم. اگر خواستی میتونی جهت آشنایی در مورد 301 و 302 ریدایرکت جستجو کنی.

ضمنا توي گوگل سايتم verify نميشه ( چند روزه ) و هر چي تلاش ميكنم اين پيغام ها رو ميده :
از اون روشی که یک فایل html در روت هاست ایجاد میکردی استفاده نکن. ظاهرا قبول نمیکنه گوگل اونو. یه روش دیگه هم خود گوگل پیشنهاد میکنه که یه کدی رو بهت میده که باید بزاری توی تگ head. از این راه برو حل میشه.

مطلب بعد آدرسهايي رو كه در سايت مپ گوگل اضافه كردم ، همشون رو ارور داد و محتويات ارور به اينصورت است :
مشکل از فرمت فایل xml هست. فایل sitemap.xsl رو حذف کن و بگو تا چک کنم ببینم چه جوری شده.
همچنین میتونی از سایت مپ هایی که توی انجم هست استفاده کنی، مثل joomap و xmap

piroozman
02-18-2009, 03:46 AM
سلام دوست عزیز
بنده پس از سه سال وبلاگ نویسی و پس از آن راه اندازی وب سایت به این نتیجه رسیدم که شما هیچ کار خاصی نباید برای موتورهای جستجو انجام بدید،منظور اینه که نباید دائما به فکر اعمال خاصی باشید شما باید سایتتان را برای مخاطبان و انسان ها بهینه کنید و مطالب را برای آنها قرار دهید اگر خوب عمل کنید موتورهای جستجو به شما رنک می دن من اومدم پس از یک سال که از راه اندازی سایتم می گذشت و رنکم به 4 رسیده بود و روزی 2000 بازدید داشتم اعمالی را برروی سایتم انجام دادم که رتبه ام در گوگل بالا بره ولی امارم به روزی 100 بازدید رسید وچوبش رو خوردم و اکنون از صفر شروع کردم تا بتوانم مانند سابق آمار خود را داشته باشم
در ضمن از زمان تاسیس سایت شما چه مدت می گذرد؟
اگر شما مسایل مربوط به seo را رعایت کرده باشید تا 6 ماه بعد می تونید نتایج خوبی به دست آورید زیاد عجله نکنید
موفق باشید

p30p30
02-18-2009, 04:35 AM
ببخشید ولی چطوری میتونم توی تگ هد این کدرو قرار بدم ؟ من نحوه دسترسی به کد سایت رو بلد نیستم .

سلام دوست عزیز
بنده پس از سه سال وبلاگ نویسی و پس از آن راه اندازی وب سایت به این نتیجه رسیدم که شما هیچ کار خاصی نباید برای موتورهای جستجو انجام بدید،منظور اینه که نباید دائما به فکر اعمال خاصی باشید شما باید سایتتان را برای مخاطبان و انسان ها بهینه کنید و مطالب را برای آنها قرار دهید اگر خوب عمل کنید موتورهای جستجو به شما رنک می دن من اومدم پس از یک سال که از راه اندازی سایتم می گذشت و رنکم به 4 رسیده بود و روزی 2000 بازدید داشتم اعمالی را برروی سایتم انجام دادم که رتبه ام در گوگل بالا بره ولی امارم به روزی 100 بازدید رسید وچوبش رو خوردم و اکنون از صفر شروع کردم تا بتوانم مانند سابق آمار خود را داشته باشم
در ضمن از زمان تاسیس سایت شما چه مدت می گذرد؟
اگر شما مسایل مربوط به seo را رعایت کرده باشید تا 6 ماه بعد می تونید نتایج خوبی به دست آورید زیاد عجله نکنید
موفق باشید

متشکر
حدود 4 ماهی هست که شروع کردم و مطلب میذارم . بنده هم هدفم اینه که SEO رو رعایت کنم و البته اگه شد از راههای میان بر استفاده کنم . ضمنا شما چیکار کردید که از 4000 بازدید به 100 بازدید در روز رسیدید !!! بگید که ما این کار رو نکنیم .

** 2 پست شما یکی شد

piroozman
02-18-2009, 06:50 AM
سلام
اصلا از راههای میان بر استفاده نکنید خیلی پشیمون می شید یک سری قواعد تعریف شده را به کار بگیرید بگذارید تا یک بازه زمانی طی شود مطمئن باشید راه میان بر جز ضرر چیز دیگری ندارد همان قواعد seo که خوانده اید را کاملا رعایت کنید از خودتان چیزی به آن اضافه نکنید
من sef را فعال کردم که آمارم داغون شد شما یا باید از همان اول sef را فعال کنید یا اینکه تا آخر به آن دست نزنید وگرنه مطمئن باشید رنکتون میاد پایین
موفق باشید

p30p30
02-18-2009, 07:04 AM
من sef را فعال کردم که آمارم داغون شد شما یا باید از همان اول sef را فعال کنید یا اینکه تا آخر به آن دست نزنید وگرنه مطمئن باشید رنکتون میاد پایین

واقعا تجربیات جالبی دارید .&#160; به نظر شما SEf رو فعال کنم ؟ با توجه به اینکه سایت مپ درست و حسابی ندارم و از شروع کارم 4 ماهی گذشته ؟
ضمنا دو جور SEF وجود داره ، اگر درست گفته باشم ، یکیش در تنظیمات کلی مامبو ، تب آخر هست و دیگری برنامه SH404SEF .
از برنامه دومی نتونستم استفاده کنم و مجبور بودم لینک ها رو دستی وارد کنم که پشیمون شدم .
درباره برنامه اولی که توی تنظیمات مامبو هست ، زمانی که فعالش میکنم ( فایل htaccess رو هم تغییر دادم ) ، قسمت فروشگاه و گالری عکس و برخی صفحاتم اصلا وارد نمیشند ، نمیدونم مشکل از کجاست .

منتظر استفاده از نظراتتون هستم .

بعنوان نمونه : زمانیکه درمامبو SEF رو درتنظیمات کلی قسمت (قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو:) فعال کردم ، همه لینکها منتهی به صفحه اصلی میشند .
بعنوان نمونه آدرس لینک از ht tp://ww w .p30p30.com/home/index.php?option=com_virtuemart&amp;Itemid=43&amp;vmcchk=1 &amp;Itemid=42 به
ht tp:/ /p30p30.com/home/component/option,com_virtuemart/Itemid,43/ تغییر پیدا کرد ولی وارد فروشگاه نشد و به صفحه اصلی منتهی شد .
آیا واقعا SEF اینقدر در افزایش رنک سایت تاثیر داره ؟ در صورتی که خیلی هم آدرسش کوتاه نیست .

** 2 پست شما یکی شد

emad_67
02-18-2009, 07:49 AM
ببخشید ولی چطوری میتونم توی تگ هد این کدرو قرار بدم ؟ من نحوه دسترسی به کد سایت رو بلد نیستم .
در فولدر template ها فایل index.php قالب سایتت رو باز کن و کد رو بزار توی تگ هد.

البته اگه شد از راههای میان بر استفاده کنم
همونطور که جناب piroozman هم گفتن استفاده از این تکنیک های میانبر در بعضی موارد باعث میشه که علاوه بر اینکه رنک سایتتون از دست میره، سایت شما هم در blacklist گوگل قرار بگیره.

خوب طبیعیه دیگه، وقتی تمام آدرس ها ایندکس شده باشه و بعد با فعال کردن sef تمام آدرس ها عوض بشه، تمام کاربرایی که طبق لینک های قبلی میان تو سایت شما همه به 404 بر مخورن و گوگل هم بعد از چند وقت ....
اما راه حل این مشکل ریدایرکت کردن به صورت 301 هست. مشکل sef مامبو اینه که آدرس های قبلی رو ریدایرت نمیکنه به آدرس های جدید و تمام رنک طرف نابود میشه. اما sh404sef تمام آدرس های قبلی رو ریدارکت میکنه و هیچ مشکلی به وجود نمیاد و رنک ها عینا منتقل میشه به آدرس های جدید.
من قبل از sh404sef خودم در بعضی موارد خیلی از ادرس ها رو با htaccess ریدایرکت میکردم و مشکلی هم نداشتم.

واقعا تجربیات جالبی دارید .&#160; به نظر شما SEf رو فعال کنم ؟ با توجه به اینکه سایت مپ درست و حسابی ندارم و از شروع کارم 4 ماهی گذشته ؟
من همچنان پیشنهادم sh404sef هست. چون با فعال کردن sef خود مامبو شما هم به مشکل این دوستمون بر میخوری و هرچی لینک تا الان ایندکس شده میپره.
با سایت مپ هم ربطی نداره، حتی اگر سایت مپ هم نداشته باشید ربات های گوگل شما رو شناسایی میکنن. سایت مپ فقط جهت معرفی لینک ها و کمک به ربات های گوگل جهت سریع تر شناسایی کردن و ایندکس اونا هست.

از برنامه دومی نتونستم استفاده کنم و مجبور بودم لینک ها رو دستی وارد کنم که پشیمون شدم .
sh404sef کاملا خودکار عمل میکنه و هیچ کاری با شما نداره. اون مواردی که شما دستی وارد میکنی یهش میگن custom redirect که برای موارد خاصی هست که شما بخواید یک آدرس رو دستی ریدایرکت کنید.

بعنوان نمونه : زمانیکه درمامبو&#160; SEF رو درتنظیمات کلی قسمت&#160; &#160; (قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو:) فعال کردم ، همه لینکها منتهی به صفحه اصلی میشند .
با فروشگاه کار نکردم ولی شاید با sef مامبو مشکل داشته باشه(نمیدونم). اما sh404sef برای این فروشگاهم پلاگینی داره که مطمئنا مشکل شما رو حل میکنه.

آیا واقعا SEF اینقدر در افزایش رنک سایت تاثیر داره ؟ در صورتی که&#160; خیلی هم آدرسش کوتاه نیست .
بستگی داره منظورت از اینقدر، چقدر باشه؟&#160; :D&#160; اما بی تاثیر نیست. هدف از sef صرفا کوتاه کردن آدرس ها نیست. بلکه قابل فهم کردن آدرس ها برای موتور های جستجو هست. و همچنین از ایجاد صفحات تکراری ای که ممکنه برای یک مطلب به وجود بیاد جلوگیری میشه.
به طور مثال این 2 تا آدرس رو ببین:
htt p://ww w. p30p30.com/home/index.php?option=com_frontpage&amp;Itemid=1
h ttp://w ww. p30p30.com/home/

هر دوتاش به صفحه اصلی سایتت ختم میشه که باعث به وجود اومدن 2 صفحه یکسان در موتور جستجو میشه. وجود صفحات یکسان ولی آدرس های متفاوت به این شکل اصلا بعید نیست و مطمئن باش برای همه مطالبت حداقل 1 دونه صفحه مشابه وجود داره. حتی با sef خود مامبو هم این مشکل حل نمیشه و شما باید دست به دامان ریدایرکت بشید.
اما sh404sef تمام این مشکلات رو هم حل میکنه. برای همینه تاکید میکنم از این کامپوننت استفاده کنید.

piroozman
02-18-2009, 10:52 AM
سلام
من sef خود مامبو را فعال کرده بودم ریدایکرت هم نکردم با کمک آقا عماد که واقعا من را همراهی کردند و کاربرها با ارور 404 مواجه نشدند ولی آدرس قبلی از ایندکس گوگل حذف شد و آدرس جدید جایگزین شد و آدرس جدید مثل آدرس قدیم در صدر گوگل نبود که همین باعث خسارت سایتم شد که نتیجه گرفتم یا از همان اول sef فعال شود و یا تا آخر به همان روش عمل کنم
در مورد تکنیک های خاص هم اکیدا توصیه نمی شود که استفاده شود گوگل از من و شما خیلی زرنگ تره مطمئن باشید
موفق باشید

emad_67
02-18-2009, 01:00 PM
من sef خود مامبو را فعال کرده بودم ریدایکرت هم نکردم با کمک آقا عماد که واقعا من را همراهی کردند و کاربرها با ارور 404 مواجه نشدند ولی آدرس قبلی از ایندکس گوگل حذف شد و آدرس جدید جایگزین شد و آدرس جدید مثل آدرس قدیم در صدر گوگل نبود که همین باعث خسارت سایتم شد که نتیجه گرفتم یا از همان اول sef فعال شود و یا تا آخر به همان روش عمل کنم
فکر میکنم وقتی تازه ریدایرکت کنی لینک ها رو یه مقدار گوگل بازدید کننده کمتری میفرسته یعنی SERP ئه لینک ها میاد پایین( البته بازم نمیتونم قطعی بگم)، چون منم وقتی sh404sef رو نصب کردم یه دفعه کل لینک های سایت تغییر کرد و بعدش احساس کردم بازدید سایتم اومده پایین. اون اوایل حتی بعضی موقع ها پشیمون می شدم و می خواستم قید sh404sef رو هم بزنم به خاطر همین کم شدن بازدید ها، اما بعدش از چند وقت مشکل حل شد و هیچ افت پیج رنکی هم برام پیش نیومد.

پ ن: ما نفهمیدیم چرا تو مامبولرن مدیران میشینن همه لینک ها رو از hyperlink در میارن :D خوب یه بک لینکم از این سایت به سایت دیگه باشه، مگه چی میشه؟&#160; :D

*** پ ن مدیر : شاید اگر در موردSEF تحقیق و بررسی بیشتری میکردید و همه احتمالات را در نظر میگرفتید این حرف را نمیزدید . لینکهای شکسته در یک سایت از پیج رنک میکاهد ! پس بهتره برای جلوگیری از این مشکل لینکها از هایپر در بیاد !

p30p30
02-18-2009, 02:37 PM
در فولدر template ها فایل index.php قالب سایتت رو باز کن و کد رو بزار توی تگ هد.

با تشكر
اينكار رو انجام دادم و بالاخره گوگل ، Verify كرد .
در مورد Sh404sef همانطور كه گفته بودم برنامه رو نصب كرده ام ولي در محيط برنامه پيغام ذيل مياد :
NOTE: SEF support in Joomla/Mambo is currently disabled. To use SEF, please enable it from the Global Configuration SEO page
فكر ميكنم منظورش اينه كه در مامبو ،‌ در قسمت تنظيمات كلي ،‌ گزينه SEO رو فعال كنم .
خوب زماني كه اين كار رو مي كنم ، مشكل شروع ميشه و همه صفحات به صفحه اصلي لينك ميشن .

من فكر كردم لينكها اتوماتيك دچار همچين مشكلي ميشن و مامبو در اين قضيه دخيل نيست . و چقدر خوب ميشد كه لينكهايي كه در اين سايت ميگذاشتيم ، براحتي در دسترس قرار ميگرفت و بقول شما يك بك لينك هم ايجاد ميشد براي سايتمان .
به هر حال اين هم يك راه افزايش رنك سايته ديگه !!!

emad_67
02-18-2009, 03:39 PM
خوب زماني كه اين كار رو مي كنم ، مشكل شروع ميشه و همه صفحات به صفحه اصلي لينك ميشن .
تنظیماتی رو که ست کردی رو کامپوننت بگو تا ببین درسته یا نه؟ ( شرمنده حس ندارم دونه دونه بنویسم :D)

راستی یادم نبود، تو یه تاپیک جدید اینو بگو.
اینجا همون بحث seo رو پیگیری کن.

** دو پست یکی شد

p30p30
02-18-2009, 03:47 PM
ببخشيد يك كم بحث منحرف شد .

من فايلهاي سايت مپ رو از روي هاستم برداشتم . حالا بفرماييد درباره سايت مپ ، و سايت مپ گوگل كه ارور داده و نوعش رو هم براتون نوشتم ،‌بايد چيكار كنم .
مطالبي كه تا الان براي افزايش رنك سايت توي اين بخش گذاشتيد رو جمع بندي مي كنم و يكجا در يك پست قرار مي دم .
باز هم منتظر استفاده از تجارب شما درباره افزايش رتبه سايت در گوگل و ياهو هستم .

emad_67
02-18-2009, 04:08 PM
من فايلهاي سايت مپ رو از روي هاستم برداشتم . حالا بفرماييد درباره سايت مپ ، و سايت مپ گوگل كه ارور داده و نوعش رو هم براتون نوشتم ،‌بايد چيكار كنم .
گفتم که، شما فایل sitmap.php رو بزار باشه و فقط sitemap.xsl رو حذف کن. بعد بگو تا چک کنم.
جلوی ارور هایی که گوگل میده یه علامت سوال کوچیک هست که موس رو ببری روش متن ارور رو نوشن میده. اونو ببین چی گفته.

p30p30
02-18-2009, 04:20 PM
يك نكته جالب
در اين چند روزي كه مزاحم دوستان شده بودم و راهنمايي گرفتم ، تنظيمات دست و پا شكسته اي كه تا الان انجام دادم ،‌انگاري داره جواب ميده.
در آمار سايتم كه نگاه ميكنم ، احساس ميكنم مراجعه كنندگان از موتورهاي جستجو ، علي الخصوص گوگل خيلي افزايش پيدا كرده .

گفتم که، شما فایل sitmap.php رو بزار باشه و فقط sitemap.xsl رو حذف کن. بعد بگو تا چک کنم.
جلوی ارور هایی که گوگل میده یه علامت سوال کوچیک هست که موس رو ببری روش متن ارور رو نوشن میده. اونو ببین چی گفته.

فكر كنم يك كم ديگر گفتي !!!
آخه من فايل Sitemap.php رو از روي سايتم حذف كردم !!!
حالا چه گلي به سر بگيرم

** دو پست شما یکی شد

emad_67
02-18-2009, 04:37 PM
فكر كنم يك كم ديگر گفتي !!!
آخه من فايل Sitemap.php رو از روي سايتم حذف كردم !!!
حالا چه گلي به سر بگيرم
گفته بودم که:&#160; ;)

مشکل از فرمت فایل xml هست. فایل sitemap.xsl رو حذف کن و بگو تا چک کنم ببینم چه جوری شده.
همچنین میتونی از سایت مپ هایی که توی انجم هست استفاده کنی، مثل joomap و xmap

حالا عیب نداره بیخیال اون شو این دانلود کن:
htt p:/ /rapidshare.com/files/199635892/sitemap.zip.html

اینو من قبلا خودم استفاده میکردم.
ضمنا البته اگر قرار از sh404sef استفاده کنی دیگه این به کارت نمیاد. باید ازکامپوننت های joomap و xmap استفاده کنی که تو انجمن سرچ بزن پیداش میکنی.

p30p30
02-18-2009, 05:22 PM
دوست عزيز
Xmap 1.04 farsi رو نصب كردم .
حالا اگه ممكنه يك كم در موردش توضيح بديد .

emad_67
02-18-2009, 05:48 PM
دوست عزيز
Xmap 1.04 farsi&#160; رو نصب كردم .
حالا اگه ممكنه يك كم در موردش توضيح بديد .

بنده از joomap استفاده میکنم. xmap رو نمیدونم ولی بچه زیاد در موردش حرف زدن تو انجمن.
اینک لینک joomap هست:
htt p://w ww.kangainternet.com.au/remository/joomap.html

emad_67
02-18-2009, 08:04 PM
*** پ ن مدیر : شاید اگر در موردSEF تحقیق و بررسی بیشتری میکردید و همه احتمالات را در نظر میگرفتید این حرف را نمیزدید . لینکهای شکسته در یک سایت از پیج رنک میکاهد ! پس بهتره برای جلوگیری از این مشکل لینکها از هایپر در بیاد !
در مورد لینک های شکسته بله، اما وقتی من به یک مقاله ای از سایتم یا از سایت دیگه ای لینک میدم دیگه چه لینک شکسته ای؟ احتمالا شما آینده نگری می کنید که شاید یه روزی اون مقاله حذف بشه و لینک مقاله به 404 بر بخوره. اگر این طور باشه امضاهای کاربران هم میتونه مشکل ایجاد کنه دیگه، چون یه روز ممکنه سایتشون رو تعطیل کنند!

اگر منظورتون چیزه دیگه ای لطفا بفرمایید تا دوزاری من بیفته، موفق باشید ;)

p30p30
02-18-2009, 08:20 PM
دوست عزيز متشكر
emad جان ، در پاسخ به

&quot; نام بخش ها را به انگلیسی تغییر دهید، عنوان مجموعه ها را نیز به انگلیسی، عنوان مستعار مطالب را نیز انگلیسی(این کار نه فقط برای sef بلکه یک کار لازم است ولی نگارن نباشید چون شما عنوان مجموعه را به لاتین می نویسید ولی نام مجموعه و همچنین در قسمت مدیریت منو میتوانید از فارسی استفاده کنید) &quot;

بايد بگم كه همونطور كه در سمت چپ بالا مشاهده مي فرماييد ، اسامي مجموعه ها بطور اتوماتيك قرار گرفته اند و فارسي نيز ميباشند .
به نظر شما چه دليلي وجود داره وقتي كه ملت فارسي زبانند و فارسي سرچ ميكنند ، ما بيايم اسامي مجموعه ها و بخش ها رو از فارسي به انگليسي ( فينگليش ) تبديل كنيم ؟
به نظر شما اين باعث سردرگمي بيشتر مراجعه كننده نميشه ؟
SEF چه ارتباطي با نامهاي انگليسي داره ؟
به نظر شما اين همه دنگ و فنگ ارزشش رو داره و باعث افزايش رنك در سايت ميشه ؟ چون بايد همه اسامي رو انگليسي كنم .

از دوستان ديگر كسي با XMAP‌ كار كرده و ميتونه راهنمايي كنه .
ظاهرش كه ميگه بايد همه لينكها رو در XMAP بصورت كاملا دستي وارد كنم . در صورتي كه Sitemap.php خودش اتوماتيك اين كار رو انجام ميداده و واقعا نياز به حذفش هست ؟

متشكر

emad_67
02-18-2009, 08:42 PM
به نظر شما چه دليلي وجود داره وقتي كه ملت فارسي زبانند و فارسي سرچ ميكنند ، ما بيايم اسامي مجموعه ها و بخش ها رو از فارسي به انگليسي ( فينگليش ) تبديل كنيم ؟
من خودم آدرس های انگلیسی رو ترجیح می دم. آدرس های فارسی باعث طولانی تر شدن url میشن و از نظر seo هر چقدر آدرس کوتاهتر باشه بهتره. این مورد رو اگر در چند تا سایتی که از آدرس های فارسی استفاده می کنن چک کنی می بینی که آدرس های انگلیسی بالاتر قرار گرفتن و بعد فارسی ها قرار دارن.
مشکل دیگه ای که داره اینه که اگر روزی بخوای یکی از آدرس ها رو به صورت دستی با htacess ریدایرکت کنی به احتمال زیاد به مشکل بر میخوری.
همچنین در مرورگر ie هم که آدرس های فارسی درست نشون داده نمیشن و آدرس ها فرم ناجوری پیدا می کنن.

لزومی نداره به فینگلیشی تبدیل کنی. سعی کن کلمات اصلی اون مطلب رو در آدرس بگونجونی نه کل آدرس رو به فینگلیشی تبدیل کنی.

به نظر شما اين همه دنگ و فنگ ارزشش رو داره و باعث افزايش رنك در سايت ميشه ؟ چون بايد همه اسامي رو انگليسي كنم .
به دلیل طول زیادی که آدرس ها پیدا می کنن فکر کنم ارزششو داشته باشه.

ظاهرش كه ميگه بايد همه لينكها رو در XMAP بصورت كاملا دستي وارد كنم
تو چه علاقه ای داره همه لینک ها رو دستی وارد کنی همه جا ؟ :D ;D ;)
نه اونم خودکار هست ولی کار نکردم من باهاش. توی سایت سرچ کن دیگه، زیاد صحبت شده.

نت وركر
02-19-2009, 07:30 AM
سلام به شما دوست عزیز
اول اینکه خودتونو زیاد درگیر رنکینگ سایت نکنید
بیشتر به روی بازدید کننده های خود و نیازهای آنها تمرکز کنید که آنها بیشتر شوند ...

دوم : متا تگهای شما زیاد و غیر مرتبط می باشد .
سوم : تعداد لینکهای خروجی از سایت از لینکهای ورودی به سایت بیشتر است .
چهارم : سعی کنید از لینک سایتهای پر بیننده استفاده کنید
پنجم : google wbmaster را فعال کنید و ببینید که گوگل در سایت شما چه چیزهایی را می بیند.

ششم : شاد باشید

p30p30
02-19-2009, 07:41 AM
دوم : متا تگهای شما زیاد و غیر مرتبط می باشد .
سوم : تعداد لینکهای خروجی از سایت از لینکهای ورودی به سایت بیشتر است .
چهارم : سعی کنید از لینک سایتهای پر بیننده استفاده کنید
پنجم : google wbmaster&#160; را فعال کنید و ببینید که گوگل در سایت شما چه چیزهایی را می بیند.
ششم : شاد باشید

هفتم : خیلی ممنون
هشتم : مگه تناسب لینکهای خروجی و ورودی تاثیری در سایت داره ؟ حتی اگر اون سایتها پر بیننده باشند ؟
نهم : چند ساعتی رو که SH404SEF رو فعال کردم ، در آمار وبگذر سایتم اگر مشاهده کنید ، تعداد صفحات ورودی سایتم از 4 به 8 تا رسیده و این نکته خیلی جالبه . اگر موتورهای جستجو نیز اینطوری برخورد کنند ، به همه چی می ارزه که SH404SEF رو نصب کنم .
دهم : گوگل وب مسترم فعاله . ولی نمیدونم در کدوم قسمت، گوگل میتونه سایتم رو ببینه ، یعنی لینکهای من رو ببینه . در قسمت سایت مپ که چیزی وجود نداره و همه رو دستی وارد کردم . ضمنا من به هیچ وجه علاقه به وارد کردن لینکها بطور دستی ندارم و اگر این برنامه ها خودشون اتوماتیک لینک درست کنند که عالی میشه .
یازدهم : اسامی مجموعه ها و بخش ها رو اگر انگلیسی کنم ، در منوی سمت چپ سایت p30p30.com ، اسامی انگلیسی ظاهر میشه و ملت متوجه نمیشن . مثلا روانشناسی رو با چه نام انگلیسی قرار بدم و یا اجتماعی ، تاریخ و . . . را همچنین ؟
دوازدهم : آموزش درستی از XMAP و SH404sef در سایت ندیدم .
دوازده + یک : متشکر از راهنماییتان

در ضمن
در قسمت sh404SEF URL Manager
هیچ لینکی وجود نداره و به خاطر همین بود که من سعی می کردم لینک وارد کنم .
فایلهای sitemap رو از روی هاستم برداشتم و الان نمیدونم که برنامه XMAP چطوری کار می کنه و یا لینک میگیره .

با سلام
من joomap 2.06 رو نصب کردم .
اگر درباره XMAP نمیتونید توضیح بدید ، لطفا در باره این نرم افزار JOOMAP توضیح بفرمایید .
ممنون

** سه پست شما یکی شد

emad_67
02-19-2009, 08:28 AM
نهم : چند ساعتی رو که SH404SEF رو فعال کردم ، در آمار وبگذر سایتم اگر مشاهده کنید ، تعداد صفحات ورودی سایتم از 4 به 8 تا رسیده و این نکته خیلی جالبه . اگر موتورهای جستجو نیز اینطوری برخورد کنند ، به همه چی می ارزه که SH404SEF رو نصب کنم .
زیادی احساساتی نشو حالا : دی (شوخی)
به سرعت هم خودشو نشون نمیده. وقت میبره حالا.

دهم : گوگل وب مسترم فعاله . ولی نمیدونم در کدوم قسمت، گوگل میتونه سایتم رو ببینه ، یعنی لینکهای من رو ببینه . در قسمت سایت مپ که چیزی وجود نداره و همه رو دستی وارد کردم .
شما سات مپ رو فقط معرفی می کنی به گوگل. خود گوگل هر چند وقت یکبار اونو چک میکنه. همچنین می تونی آمار و وضعیت لینک رو در وب مستر چک کنی.

ضمنا من به هیچ وجه علاقه به وارد کردن لینکها بطور دستی ندارم و اگر این برنامه ها خودشون اتوماتیک لینک درست کنند که عالی میشه .
تا الان چیو شما دستی وارد کردی مگه؟؟؟؟؟؟

یازدهم : اسامی مجموعه ها و بخش ها رو اگر انگلیسی کنم ، در منوی سمت چپ سایت p30p30.com ، اسامی انگلیسی ظاهر میشه و ملت متوجه نمیشن . مثلا روانشناسی رو با چه نام انگلیسی قرار بدم و یا اجتماعی ، تاریخ و . . . را همچنین ؟
برای مجموعه قسمت عنوان مجموع رو انگلیسی کن و قسمت نام رو همون فارسی بزار باشه. بخش هم همین طور.

دوازدهم : آموزش درستی از XMAP و SH404sef در سایت ندیدم .
آموزشی وجود نداره، شما باید سرچ کنی و جواب مشکلاتت رو پیدا کنی. یه کم کار کن باهاش بابا، کاری نداره که ;)
اینم تاپیک مربوط به sh404sef:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگر درباره XMAP نمیتونید توضیح بدید ، لطفا در باره این نرم افزار JOOMAP توضیح بفرمایید .
برای joomap در تب menus اون منو هایی رو که می خوای آدرس هاشون و همچنین آدرس های بخش و مجموعه های در اون، در سایت مپ قرار بگیره رو تیک بزن. در تب display هم آدرس رو در قسمت Google Sitemap کپی کن و توی وب مستر معرفی کن به گوگل.

p30p30
02-19-2009, 11:52 AM
&quot; برای مجموعه قسمت عنوان مجموع رو انگلیسی کن و قسمت نام رو همون فارسی بزار باشه. بخش هم همین طور.
&quot;
اين كار رو كردم ولي اسم بخش و مجموعه در منوها بكلي انگليسي شد .
مطمئنيد كه اين راه درسته ،‌ شايد برعكس گفته باشيد يعني عنوان بخش يا مجموعه فارسي و نام آن انگليسي باشه

emad_67
02-19-2009, 03:14 PM
&quot; برای مجموعه قسمت عنوان مجموع رو انگلیسی کن و قسمت نام رو همون فارسی بزار باشه. بخش هم همین طور.
&quot;
اين كار رو كردم ولي اسم بخش و مجموعه در منوها بكلي انگليسي شد .
مطمئنيد كه اين راه درسته ،‌ شايد برعكس گفته باشيد يعني عنوان بخش يا مجموعه فارسي و نام آن انگليسي باشه

برای بخش ها قسمت نام انگلیسی باید باشه و قسمت نام بخش فارسی
برای مجموعه ها عنوان مجموعه انگلیسی و نام مجموعه فارسی

بعد از ثبت تغییرات کش sh404sef رو پاک کن. یعنی در sh404 روی گزینه Purge SEF Urls کلیک کن.

p30p30
02-19-2009, 05:27 PM
[quote author=emad_67 link=topic=19109.msg101995#msg101995 date=1235032088]
[quote]
اولين SH404sef كه نصب كرده بودم ، هيچ لينكي رو نداشت و من فكر ميكردم بايد تمامي لينكها رو دستي وارد كنم .
پس از مراجعه به آدرسي كه شما گفتيد ،‌يك نسخه جديد از اون رو دانلود كردم و نصب كردم و ديدم كه اتوماتيك بيشتر لينكها ، وارد اين كامپوننت شدند !!

emad_67
02-19-2009, 05:44 PM
[quote author=emad_67 link=topic=19109.msg101995#msg101995 date=1235032088]
[quote]
اولين SH404sef كه نصب كرده بودم ، هيچ لينكي رو نداشت و من فكر ميكردم بايد تمامي لينكها رو دستي وارد كنم .
پس از مراجعه به آدرسي كه شما گفتيد ،‌يك نسخه جديد از اون رو دانلود كردم و نصب كردم و ديدم كه اتوماتيك بيشتر لينكها ، وارد اين كامپوننت شدند !!

نحوه کار این کامپونن به این شکل است که وقتی از یک صفحه ای از سایت دیدن بشه تمام لینک های مروبط به اون صفحه ساخته میشه و در sh404sef قرار میگیره. یعنی مثلا اگه یکی از بخش های سایت شما بازدید نشه لینکی هم برای آیتم های درون اون ساخته نمیشه تا اینکه اولین نفر اون بخش رو باز کنه و ببینه.

خواهشا سوالات مروبط به این کامپوننت رو در همون تاپیک مروبطه بپرس تا بحث منحرف نشه.
با تشکر

p30p30
02-19-2009, 06:45 PM
خوب بقول شما از بحث اصلي منحرف نميشيم .
همانطور كه ميدونيد بيشترين سرچي كه ميشه بصورت فارسي هست . اگر ما عناوين و نام بخش ها ، مجموعه ها رو انگليسي كنيم ، حتما بصورت انگليسي هم در موتورهاي جستجو قرار ميگيرند ديگه !
پس با اين حساب انگليسي كردن عنوان مطالب ،‌ بخش ها و مجموعه ها ، خودش ميتونه از افزايش رنك سايت بكاهد .
البته اين يك فرضيه است .
ضمنا مثل اينكه ديگه نميشه پيغام خصوصي فرستاد .
سايت رو مجددا چك كنيد ببينيد چقدر خوشگل شده !!!!!

emad_67
02-19-2009, 08:42 PM
ما فقط آدرس ها رو انگلیسی می کنیم و عنوان بخش ها و اینا همشون فارسی هستند.
همونطور که گفتم اگر به این شکل عمل کنید فقط آدرس ها انگلیسی میشن:

p30p30
02-20-2009, 01:00 PM
ما فقط آدرس ها رو انگلیسی می کنیم و عنوان بخش ها و اینا همشون فارسی هستند.
همونطور که گفتم اگر به این شکل عمل کنید فقط آدرس ها انگلیسی میشن:

اینکارها رو انجام دادم . ولی آدرس صفحات بصورت فارسی میاد . مشکلی که نداره .
مثلا :
در سایت p30p30.com&#160; وارد بخش کامپیوتر و الکترونیک شود -&#160; سپس مطلب (( چگونه یک گوشی خوب انتخاب کنیم&#160; )) را کلیک کنید . حالا به وضعیت آدرس در بالای صفحه نگاه کنید .
هم نام مجموعه ، بخش و مطالب را همانطوری که شما گفته بودید انگلیسی کردم .
با سلام
با عرض معذرت ، یکبار SEF را غیر فعال و یکبار فعال کردم تا تمام صفحات پاک شوند و از اول ساخته شوند .
بله : درست شد . آدرس به اینصورت شد : htt p:// p30p30.com/home/Mobile/Select-Best-Mobile.html

لطفا راهنمایی بفرمایید.
ضمنا اگر آدرس بالای صفحه فارسی باشه یا انگلیسی باشه بدون در نظر گرفتن SEF ، تاثیری در موتورهای جستجو و آمار سایت و در نتیجه رنک سایت داره یا نه ؟

یه موردی هم که هی یادم میره بهت بگم اینه که آدرس سایتت رو روی www یا بدون www قفل کن تا 2 صفحه یکسان به وجود نیاد:
htt p://w ww .irpcn.com/training/redirect-urls.html

خيلي عالي بود .
اتفاقا ميخواستم سوال كنم كه شما زحمتش رو كشيديد .
من چون در شاخه HOME&#160; سايت را قرار دادم ، بخاطر همين مجبور به ريدايركت از داخل CPANEL شده بودم .
با توجه به نكاتي كه شما فرموديد ، ( طبق همون فرضيه اوليه خودم ) احتمال زياد علت بالا نرفتم رنك هم ميتونه اين قضيه باشه .
متشكر

با توجه به نظرات دوستان خلاصه اي از راههاي افزايش رنك سايت (‌ بطور عملي ) رو براي شما مخصوصا تازه واردها ميگذارم تا يكوقت سردرگم نشند :

1- استفاده از SEF در سايت ( به هزار و يك دليل ) O0
2- استفاده از كلمات كليدي در هر مطلب ( در قسمت اطلاعات خاص )
3- ريدايركت كردن صحيح سايت (‌ با WWW و بدون WWW )
4- تبادل لينك با سايتها و معرفي سايت به سايتهاي آگهي ( برداشت خودم )‌
5- استفاده از سايت مپ و معرفي به گوگل در قسمت گوگل وب مستر ( هنوز مشكل دارم )
6- گذشتن مدت زماني از تاسيس سايت و همچنين استفاده از مطالب مفيد در سايت
7- استفاده از فايل Robots.txt‌ در سايت
8- آناليز كردن سايت توسط برنامه هاي معتبر مانند Hello engines ( نظر شخصي خودم )‌
9- پرداخت هزينه !!! به گروههايي كه اين كارها رو براتون عين هلو انجام ميدن
10- تعادل داشتن لينكهاي ورودي به ساخت و لينكهاي خروجي ( هنوز كاملا اثبات نشده )
11- لينك ندادن سايت به سايتهاي مشكل دار علي الخصوص سايتهاي ويروسي و تاييد نشده توسط موتورهاي جستجو
12- عدم استفاده از لينكهاي شكسته در سايت ( پيشنهاد مدير اين قسمت )‌ :o

ضمنا اگر دوستان مطلبي رو ميدونند و ميشه به مطالب بالا اضافه كرد، دريغ نفرمايند .
آدرس سايت : p30p30.com
لطفا مراجعه كنيد و ايرادهاي كارم را بگيد . ممنون

** 4 پست شما یکی شد

مهدی.
02-21-2009, 03:54 PM
سلام
البته دوست عزیز، چون میدونم از من خوشت نمیاد تا بحال تو این تاپیک چیزی نگفته بودم! اما دیدم که نکته ای رو برای افراد دیگه که این تاپیک رو میبینن ذکر کردی، برای همین یک لینک هم من به این تاپیک اضافه میکنم : (امیدوارم عصبی نشی!)

بهینه سازی برای موتورهای جستجو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C_%D9%85%D9%88%D8%AA% D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D 8%AC%D9%88)

اگر شخصی هم میخواهد که این مبحث رو تکمیل کنه این امکان رو داره تا این موضوع رو ویرایش کنه. صفحات زیر مجموعه و درکل خود مبحث رو افرادی که تمایل دارند و اطلاعات کافی دارند میتونند تکمیل کنند. بطور مثال میتونید صفحه sef رو ایجاد کنید و در رابطه با کامپوننت sef توضیح بدید و ... .

یا حق

p30p30
02-21-2009, 04:17 PM
با سلام
هنوز هم زبونت يك كم گزنده است ولي اشكالي نداره . بخشيدم

مطالب خيلي مفيدي بود . به دوستان هم پيشنهاد ميكنم حتما مراجعه كنند . مخصوصا اين آدرس

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>نکته_برای_افزایش_بازدید_س یت

مهدی.
02-21-2009, 06:14 PM
هنوز هم زبونت يك كم گزنده است ولي اشكالي نداره . بخشيدم

دوست عزیز، من نمیدونم شما چرا حرفای من رو گزنده میخونی! اما آفرین به شما که میبخشی! من اینجوری نیستم و به سختی میبخشم O0
من سعی خودم رو میکنم در تاپیکهای شما ارسالی نزنم تا به شما گزندی وارد نشه! موفق و مؤید باشید.

یا حق

p30p30
02-23-2009, 06:25 AM
با سلام
چند اشتباهی که داشتم و باعث شده بود در رنک سایتم تاثیر بذاره رو بهتون میگم ، امیدوارم شما این اشتباهات رو تکرار نکنید.
ادرس سایت رو در قسمت تنظیمات کلی مامبو ، بدون www داده بودم . که اینکار باعث شده بود گوگل وب مستر ، به هیچ وجه ، آدرس سایت مپ من رو قبول نکنه و ارور بده ( البته با هنرمندی آقای emad_67 این کار انجام شد )
حالا مشکل دیگه ای که سایت من داره ، بحث سایت مپ هست که هیچکدوم از برنامه های سایت مپ مثل XMAP و Joomap نمیتونند فایل XML درست کنند و این درحالیست که این دوبرنامه به راحتی فایل HTML سایت مپ رو ایجاد میکنند.
خوب قطعا زمانی که فایل XML درست ایجاد بشه ، گوگل وبمستر نیز از این فایل استفاده کرده و سایت مپ رو کامل قبول میکنه .
فعلا مشکل سایتم ، نقشه سایت هست . ضمنا به پیشنهاد emad_67 یکی از اصلی ترین کامپوننتها یعنی داتسو گالری ( گالری عکس) رو حذف کردم ولی باز هم نقشه سایت مشکل داره .
این هم آدرس نقشه سایت با فرمت XML

htt p://w ww.p30p30.com/home/index2.php?option=com_joomap&amp;view=google&amp;no_html=1

htt p://ww w.p30p30.com/home/index.php?option=com_xmap&amp;sitemap=1&amp;view=xml&amp;no_ht ml=1

delfanatash
02-23-2009, 06:46 AM
حالا مشکل دیگه ای که سایت من داره ، بحث سایت مپ هست که هیچکدوم از برنامه های سایت مپ مثل XMAP و Joomap نمیتونند فایل XML درست کنند و این درحالیست که این دوبرنامه به راحتی فایل HTML سایت مپ رو ایجاد میکنند.
این را در یک موضوع جداگانه مطرح فرمایید

p30p30
02-23-2009, 04:31 PM
يك راه ديگه براي افزايش رنك سايت به ذهنم رسيد كه فكر ميكنم يك كم كار ميبره :
افزايش بازديد كننده از طريق ثبت نام در سايتهاي مختلف و فعاليت مفيد در محيط انجمن ها ، سايتها . البته به نقل از يكي از دوستان كه ميگفت در Wiki Pedia اگر مطلبي به نام خود يا سايتتان بگذاريد ، باعث افزايش بازديد كننده و در نتيجه افزايش رنك ميشه .
دوستان اگر نظري دارند بفرمايند .

مهدی.
02-23-2009, 05:17 PM
ویکی پدیا یک سایت پربازدید هست. البته رنک خوبی داره و ... . این هم یک ترفند میتونه برای شما باشه. اما به این ترفند متکی نباشید.

شاید اگر بخواهید تمام نکات رو اینجا ذکر کنید کمی برای همه عجیب باشه. اگر در گوگل در رابطه با seotutorial جستجو کنید، مطالب خوبی در اختیارتون میزاره. که خیلی از موارد و ترفندهای مهم رو شاید نتونید متوجه بشید!

جالبه که بدونید مطلب نوشتن در سایت و رعایت اصول در ژئو مؤثر هست. پس اگر میخواهید یک وب مستر خوب باشید حتماً html را فرا بگیرید. چرا که گوگل و یاهو به سایتهایی که اصول تایپ مطالب رو رعایت میکنن احترام میزاره!

استفاده از قالب پاک از نظر کدنویسی هم مؤثر هست و صدها نکته دیگه .

یا حق

p30p30
02-23-2009, 05:27 PM
با تشكر
من راههاي مختلف رو دارم بررسي ميكنم تا رنك سايتم بالا بره . ولي هنوز به هيچ نتيجه عملي نرسيدم . منظورم اينه كه رنك سايتم بالا نرفته و گرنه راهكارهاي بسيار خوبي رو دوستان ارائه كردند .
گاها نكات كوچك و ريزي را در اختيار قرار داده اند كه بنده به عنوان يك مبتدي آنها را رعايت نكرده بودم و شايد همين عوامل باعث بالا نرفتن رنك سايتم شده بود.
مطمئنا راههاي موثر ديگري براي افزايش رنك سايت وجود داره كه از تجربيات دوستان كماكان استفاده ميكنم .
SEF را با همه دردسري كه براي سايتم داشت درست كردم ( با همكاري دوست عزيز Emad_67 ) و فعلا درگير سايت مپ هستم كه مطمئنم در گوگل تاثير زيادي خواهد داشت .

emad_67
02-23-2009, 06:37 PM
پس اگر میخواهید یک وب مستر خوب باشید حتماً html را فرا بگیرید. چرا که گوگل و یاهو به سایتهایی که اصول تایپ مطالب رو رعایت میکنن احترام میزاره!
استفاده از قالب پاک از نظر کدنویسی هم مؤثر هست و صدها نکته دیگه .
این مورد در seo موثر است اما دست کاربر نیست. ادیتور مامبو کد های غیر استاندارد تولید میکنه. از قبیل تگ های فونت.
البته مشکل اکثر ادیتور ها این هست و نمیشه کاریش کرد. tinyMCE در نسخه آخرش هم حتی به جای اینکه بهتر بشه بدتر شده و برای font-szie هم مقادیر غیر استاندارد تولید میکنه. اما به هر حال این موارد تاثیر آنچنانی نداره که خیلی مشکل زا باشه.
از طرفی اکثر قالب های مامبو به جای table less با table طراحی میشن، علاوه بر این کد های تولید شده توسط خود مامبو برای ماژول ها و ... از table استفاده میکنن که اگر یکی بیاد قالب رو table less هم طراحی کنه بازم کد ها تولید شده ی مامبو table ها رو در قالب قرار میدن.

ولي هنوز به هيچ نتيجه عملي نرسيدم
هنوز خیلی زوده برای دیدن نتیجه، حداقل باید 2 ماهی صبر کنی.

atoofy
02-23-2009, 06:53 PM
علاوه بر این کد های تولید شده توسط خود مامبو برای ماژول ها و ... از table استفاده میکنن که اگر یکی بیاد قالب رو table less هم طراحی کنه بازم کد ها تولید شده ی مامبو table ها رو در قالب قرار میدن.

سلام. برای ماژول ها با قرار دادن پارامتر دوم در تابع MosLoadModules می شه خروجی ها را به چندین حالت از جمله Div داشت. برای اطلاعات بیشتر مقاله ای در این رابطه در قسمت قالب های انجمن هست و مهم شده که می تونید مطالعه کنید.

یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــلی

مهدی.
02-23-2009, 06:59 PM
عماد جان، همیشه لازم نیست شما از ویرایشگر استفاده کنید ;) - این حق رو دارید که html رو یاد بگیری و بیخیال ویرایشگر پیشرفته بشی ;) - همچنین میتونی یه تغییراتی هم در روند مامبو بدی (متن باز همینش خوبه 8) )

یا حق

emad_67
02-23-2009, 08:27 PM
سلام. برای ماژول ها با قرار دادن پارامتر دوم در تابع MosLoadModules می شه خروجی ها را به چندین حالت از جمله Div داشت. برای اطلاعات بیشتر مقاله ای در این رابطه در قسمت قالب های انجمن هست و مهم شده که می تونید مطالعه کنید.
ممنون نمی دونستم ;)

mk2
02-24-2009, 07:47 AM
سلام
من كل چند صفحه رو كامل مطالعه كردم .
آيا ارزشش رو داره من با حدود 100 تا مطلب توي سايت بهينه سازي رو فعال كنم.؟
{ چون خيلي از مطالب من حتي لينك اول گوگله توي بعضي از جستجو ها }
يه نتيجه گيري كلي يكي از آقايون مديران انجام بده خيلي خوب مي شد.

يا حق

emad_67
02-24-2009, 08:16 AM
سلام

يا حق

sef مامبو رو اگه فعال کنی داغون میشه سایتت، باید تمامی آدرس ها رو ریدایرکت کنی یا از sh404sef استفاده کنی.

mk2
02-24-2009, 08:45 AM
sef مامبو رو اگه فعال کنی داغون میشه سایتت، باید تمامی آدرس ها رو ریدایرکت کنی یا از sh404sef استفاده کنی.
[/quote]
اينا كه گفتي يعني چه ؟ ;)
مگه لينكهاي جديد مجددا توي گوگل ايندكس نميشن؟
در كل بهتره روشن بشه يا نه ؟
چرا؟

emad_67
02-24-2009, 09:03 AM

اينا كه گفتي يعني چه ؟ ;)
مگه لينكهاي جديد مجددا توي گوگل ايندكس نميشن؟
در كل بهتره روشن بشه يا نه ؟
چرا؟

[/quote]
داغون میشه که یه مقدار اغراق بود :D ولی به دلیل اینکه با فعال کردن sef آدرس هایی که توی گوگل ایندکس شدن به همون صورت باقی می مونن و ریدایرکت نمیشن روی آدرس های جدید، کلی صفحه تکراری برات به وجود میاد. بنابراین نیاز داری تا آدرس های قبلی رو ریدایرکت کنی که این کار رو sef خود مامبو برات انجام نمیده.

در پست های قبلی یه جمله ای رو اشتباه گفتم که کسی هم چیزی نگفت:

خوب طبیعیه دیگه، وقتی تمام آدرس ها ایندکس شده باشه و بعد با فعال کردن sef تمام آدرس ها عوض بشه، تمام کاربرایی که طبق لینک های قبلی میان تو سایت شما همه به 404 بر مخورن و گوگل هم بعد از چند وقت ....

چون فکر میکردم با فعال کردن sef آدرس های قبلی دیگه دردسترس نیستند.

alvandi
02-24-2009, 09:49 AM
من وقتی SEF رو روشن می کنم بیشتر قسمت های سایتم یا اصلا بالا نمیاد یا اینکه درست کار نمی کنه. نمیدونم مشکل از کجاست؟

atoofy
02-24-2009, 01:23 PM
ب

من وقتی SEF رو روشن می کنم بیشتر قسمت های سایتم یا اصلا بالا نمیاد یا اینکه درست کار نمی کنه. نمیدونم مشکل از کجاست؟

سلام.لطفا سوالتون را در تاپیک جدیدی مطرح کنید.فقط لطفا قبلش سرچ کنید تو انجمن چون قبلا بحث شده اگه پیدا نکردید تاپیک بزنید.

یــــــــــــــــاعــــــ ــــــلی

p30p30
02-24-2009, 02:25 PM
سلام

اميدوارم بتونيد از SEF بدرستي استفاده كنيد . ما كه به دردسر عجيبي برخورديم هر چند دوست عزيزم Emad_67 خيلي زحمت كشيدند .
سوال : رنك سايت شما چند است ؟
چطوري به اين رنك رسيديد و يا چكار كرديد كه لينك برخي از مطالب شما توي جستجوي گوگل اولند ؟

mk2
02-24-2009, 07:29 PM
سلام
استفاده از کلمات کلید 24 تا 48 ساعته توی صفحه اول یا دوم.
رنک فعلا یک ولی رتبه کل جهانب به نقل از alexa حدودا یک میلیونم.

*- حالا روشن کنم یا نه؟
یا حق

emad_67
02-25-2009, 06:43 AM
*- حالا روشن کنم یا نه؟
یا حق

sef مامبو رو که نه، چون ریدایرکتی برات انجام نمیشه. از sh404sef استفاده کن.

p30p30
02-25-2009, 08:16 AM
با سلام
فکرمیکنم یک کم از بحث داریم منحرف میشیم.
البته هر کدوم از مواردی که برای افزایش رنک سایت لازم هست ، نیاز به بحث و تبادل نظر داره که در تاپیکهای دیگه میشه عنوان کرد.
و اما رنک سایتم زیاد نمیشه !
یکی از دوستان میگفت تمرکز رو باید روی محتوا و بازدید کنندگان گذاشت .
بنده هم موافق هستم . قطعا زمانی که مراجعه کنندگان به سایت زیاد باشند و مدت بیشتری رو در سایت حضور داشته باشند ، میتونه مد نظر موتورهای جستجو قرار بگیره .
ولی چه راههایی برای راضی نگه داشتن کاربران سایت ، وجود داره . یعنی یک کاربر بیاد و در محیط سایت لذت ببره و حضور داشته باشه و بعدا هم دوباره و چند باره مراجعه کنه ؟

emad_67
02-25-2009, 08:50 AM
بنده هم موافق هستم . قطعا زمانی که مراجعه کنندگان به سایت زیاد باشند و مدت بیشتری رو در سایت حضور داشته باشند ، میتونه مد نظر موتورهای جستجو قرار بگیره .
تعداد کلیک هایی که بر روی عنوان سایت شما در موتور جستجو صورت میگیره در رتبه ی اون لینک موثر هست ولی مدت زمان حضور دیگه نه.

boglado
02-26-2009, 09:31 AM
سلام خدمت همه
دوستان من میخوام سایتمو توی ساب فولدر آپ کنم. آیا اینکار برای رنک سایتم مشکل ایجاد نمیکنه؟ یعنی رینک سایتمو پایین نمیاره و دیگر اینکه فایل های htaccess و robot رو کجا قرار بدم آیا این دو تا فایل رو تو روت سایت قرار بدم یا تو همون ساب فولدری که مامبو رو آپ کرده ام.

مهدی.
02-26-2009, 09:50 AM
سلام
ساب فولدر تأثیری نمیذاره و میتونید نصب کنید . انجمن مامبولرن هم توی فولدر هست :دی

این فایلها هم باید بسته به نیاز شما در پوشه ها قرار بگیرند. htaccess میتونه توی همه پوشه ها باشه. robot هم هر پوشه ای که بخواهید براش محدوده تعین کنید باید قرار بگیرد.

قبلاً در رابطه با هردو فایل در مامبولرن صحبت شده که میتونید با جستجو به نتایج خوبی برسید.

یا حق

atoofy
02-26-2009, 07:52 PM
سلام.البته تا اونجایی که من می دونم robot.txt حتما باید توی روت دامین باشه. :)

یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــلی

p30p30
02-27-2009, 03:14 AM
سلام
من SEF رو فعال كردم . لينكهايي كه در فايل سايت مپ ايجاد ميشند ، با لينكهايي كه SEF ميسازه متفاوته . به نظرتون اين ميتونه تاثيري در بازديد از سايت و رنك سايت داشته باشه ؟‌

piroozman
02-27-2009, 05:24 AM
سلام
sef مامبو را فعال كرديد يا كامپوننت را؟

p30p30
02-27-2009, 11:25 AM
با سلام
يك مطلب مهم كه يادم رفته بود بگم اينه كه نميدونم تالار گفتگو در افزايش آمار بازديدكنندگان سايت تاثير داره يا نه ؟ چون آدرسش يك مقدار فرق ميكنه :&#160; آدرس سايت :w ww .p30p30.com/home&#160; &#160; آدرس تالار گفتگو : w ww. p30p30.com/forum
اگر در افزايش آمار بازديدكنندگان تاثيري داشته باشه ، در رنك سايت هم ميتونه موثر باشه . يعني گوگل ميتونه تشخيص بده&#160; كه تالار گفتگو عضوي از سايت است و مطالبش رو رتبه بندي ميكنه ؟

mk2
02-27-2009, 02:46 PM
با سلام
يك مطلب مهم كه يادم رفته بود بگم اينه كه نميدونم تالار گفتگو در افزايش آمار بازديدكنندگان سايت تاثير داره يا نه ؟ چون آدرسش يك مقدار فرق ميكنه :&#160; آدرس سايت :ww w .p30p30.com/home&#160; &#160; آدرس تالار گفتگو : ww w. p30p30.com/forum
اگر در افزايش آمار بازديدكنندگان تاثيري داشته باشه ، در رنك سايت هم ميتونه موثر باشه . يعني گوگل ميتونه تشخيص بده&#160; كه تالار گفتگو عضوي از سايت است و مطالبش رو رتبه بندي ميكنه ؟

سلام
خير
رنك انجمن جداي از سايت مي باشد.
ولي ميتونه تو پربارترشدن سايت وانجمن مكمل هم باشند.
يا علي

piroozman
02-27-2009, 03:51 PM
سلام
خير
ولي ميتونه تو پربارترشدن سايت وانجمن مكمل هم باشند.
يا علي
سلام
تا اون جايي كه من خبر دارم جداي از هم نمي باشند اگر شما بتونيد براي انجمنتون بازديد كننده زيادي جذب كنيد رنك كل دومينتون ميره بالاتر يعني احتمال اينكه مطالب صفحه اصلي شما هم در صدر گوگل بيايد وجود دارد وهمچنين اگر در ساب دومين هاي سايتتون كارهاي خلاف مقررات موتورهاي جستجو انجام دهيد رنك سايتتون مياد پايين
موفق باشيد

p30p30
02-27-2009, 03:53 PM
متشكر از لطفتون
سايتتون رو ديدم . بسيار زيبا و شكيل . فقط مشكلش SEF هست كه اميدوارم مثل سايت من اذيتت نكنه . ميتوني به emad_67 &#160;مراجعه كنيد.
مطالبتون مطالب جالبي هست . نميدونم چقدر از تاسيس سايتتون گذشته ، ولي با توجه به تعداد بازديد كننده ( اگر واقعي باشه ) رنك شما بايد بيشتر از اين باشه . در مورد قالب سايتتون ، شما خودتون درستش كرديد يا همچين قالبي وجود داره ؟ فونتهاي سايتتون هم ميزونه ولي براي من مشكل داره هم درشت و نازك ميشه و اصلا روي فرم نيست .
ضمنا ww w .p30p30.com/forum با w ww. forum.p30p30.com &#160; فرقي مي كنه يا نه . يا در هر دو مورد رنكشون ارتباطي با سايت نداره ؟

مهدی.
02-27-2009, 05:50 PM
رنک به دامنه داده میشه نه پوشه و یا ساب دامینهای سایت و رنکی که به یک دامنه داده میشه برای دامنه هست.

بزارید یک مثال بزنم : شما دقیقاً مثل یک وزنه بردار میمونید، تا در یک ضرب و دو ضرب خوب نباشید مدال نمیگیرید! (باید در کل خوب باشید، وگرنه بهتره که فقط بولینگ بازی کنید!)

یا حق

emad_67
02-27-2009, 08:30 PM
ضمنا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> با <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فرقي مي كنه يا نه . يا در هر دو مورد رنكشون ارتباطي با سايت نداره ؟

رنک به دامنه داده میشه نه پوشه و یا ساب دامینهای سایت و رنکی که به یک دامنه داده میشه برای دامنه هست.

موتور های جستجو هر ساب دومین را مانند یک دومین جدید در نظر می گیرند. مثلا اگر انجمن خود را در داخل یک فولدر نصب کنید، آدرس آن جزئی از آدرس اصلی سایت شما محسوب می شود و محتوای متنی آن به حساب دومین اصلی قرار می گیرد ولی در ساب دومین تمام محتویات آن برای همان ساب دومین در نظر گرفته خواهد شد. بنابراین توصیه می کنم در صورتی که فعالیت دومین اصلی سایت شما بالا نیست، انجمن خود را در یک فولدر نصب کنید تا باعث افزایش رنک سایت شود. ولی در صورتی که فعالیت دومین اصلی زیاد است، توصیه می شود که از ساب دومین استفاده نمایید تا هر بخش به طور مجزا فعالیت خود را داشته باشد. در این صورت می توانید با لینک دادن از ساب دومین به دومین و از دومین به ساب دومین رنک صفحات هر دو بخش و در نتیجه رنک کل سایت را بالا برید.
مثل همین مامبولرن که الان در فولدر نصب کرده انجمن رو و کار درستی هم بوده.

p30p30
02-28-2009, 04:09 AM
با سلام
موتورهای جستجو چطوری میتونند مطالبی که در تالار گفتگو هست ، مربوط به سایته .
بگذاری یک طور دیگه مطرح کنم . آیا کلمات استفاده شده در تالار گفتگو ، میتونند مانند مطالب سایت و کلمات کلیدی سایت ، در موتورهای جستجو مد نظر قرار بگیرند. آخه تالار گفتگو دیگه SEF ، کلمات خاص و . . . رو نداره .

emad_67
02-28-2009, 03:04 PM
با سلام
موتورهای جستجو چطوری میتونند مطالبی که در تالار گفتگو هست ، مربوط به سایته .
بگذاری یک طور دیگه مطرح کنم . آیا کلمات استفاده شده در تالار گفتگو ، میتونند مانند مطالب سایت و کلمات کلیدی سایت ، در موتورهای جستجو مد نظر قرار بگیرند. آخه تالار گفتگو دیگه SEF ، کلمات خاص و . . . رو نداره .

پست قبل رو بخون.

p30p30
02-28-2009, 07:01 PM
خونده بودم .
يك سوال برام پيش اومده چرا سايتهاي بزرگ مثل مجيد آن لاين و ساير سايت ها از ساب دامين استفاده ميكنند . علتش چيه، چون صفحه اصلي سايتشون همون صفحه فروم هست ، اينطوري گذاشتند يا به خاطر بازديد كننده و رنك سايت ؟

emad_67
02-28-2009, 07:06 PM
خونده بودم .
يك سوال برام پيش اومده چرا سايتهاي بزرگ مثل مجيد آن لاين و ساير سايت ها از ساب دامين استفاده ميكنند . علتش چيه، چون صفحه اصلي سايتشون همون صفحه فروم هست ، اينطوري گذاشتند يا به خاطر بازديد كننده و رنك سايت ؟

مجید آنلاین که صفحه اصلی سایتش با فروم فرق می کنه.
ممکنه سلیقه ای باشه و یکی از forum.sitename.com بیشتر از sitename.com/forum خوشش بیاد. به هر حال اگر از نظر seo بخوای همون حالتی که گفتم مناسب هست.

mk2
03-01-2009, 08:37 AM

بزارید یک مثال بزنم : شما دقیقاً مثل یک وزنه بردار میمونید، تا در یک ضرب و دو ضرب خوب نباشید مدال نمیگیرید! (باید در کل خوب باشید، وگرنه بهتره که فقط بولینگ بازی کنید!)

یا حق

سلام
با عرض پوزش اینها رو چک کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

رنک اولی 1
دومی 0
سومی 0
ولی تمام اینها در آلکسا دارای یک نمره جهانی اند.

اینجا رو هم ببینید (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ارزش دامنه یکجا حساب میشه و رنک سابها مجزا....!!!
:D
یا حق

مهدی.
03-01-2009, 08:45 AM
بله - حق با همه شماست.

اما اگر به مثال من دقت کنید جواب رو در مثال دقیق تر دادم! این دقیقاً مثالی هستش که پاسخگوی گوگل برای من زده :دی

اما برای شما چرا اینجوریه من نمیدونم! رنک به پوشه هم داده میشه ظاهراً!!!!!!!!!

یا حق

emad_67
03-01-2009, 10:29 AM
رنک به پوشه هم داده میشه ظاهراً!!!!!!!!!
خوب طبیعیه دیگه، رنک حتی به یک صفحه خاص هم تعلق میگیره فولدر که بماند :دی
در یک سایت ممکنه رنک بعضی صفحات بیشتر و بعضی کمتر باشه. به خاطر همینه که میگن از صفحات سایتتون به صفحات دیگه لینک بدید تا پیج رنک یک صفحه به صفحه دیگه هم منتقل بشه که در واقع مجموعه این رنک ها به حساب رنک دومین اصلی گذاشته میشه که بالاترین رنک رو هم داره.
اما با sub domain مثل یک دومین مجزا رفتار میشه و رنک مختص خودشو داره.

مهدی.
03-01-2009, 10:32 AM
خوب طبیعیه دیگه، رنک حتی به یک صفحه خاص هم تعلق میگیره فولدر که بماند :دی
در یک سایت ممکنه رنک بعضی صفحات بیشتر و بعضی کمتر باشه. به خاطر همینه که میگن از صفحات سایتتون به صفحات دیگه لینک بدید تا پیج رنک یک صفحه به صفحه دیگه هم منتقل بشه که در واقع مجموعه این رنک ها به حساب رنک دومین اصلی گذاشته میشه که بالاترین رنک رو هم داره.
اما با sub domain مثل یک دومین مجزا رفتار میشه و رنک مختص خودشو داره.

ممنون - بنده از این موضوع مطلع نبودم.

یا حق

p30p30
03-01-2009, 06:20 PM
خيلي جالب بود ، ندونسته يك كاري كردم كه رنك سايتم زياد بشه .
اين هم نمونه اش ww w .p30p30.com/forum

با سلام
با تمام تلاشي كه براي افزايش رنك سايتم داشتم ، مخصوصا با SEF , sitemap , عناوين موضوعات ، بخشها و مجموعه ها و . . . هنوز رنك سايتم زياد نشده . حتي در الكسا كمتر هم شده . يك نگاهي بندازيد ببينيد مشكل از كجاست . شايد گير يك فوت كوزه گريه كه من نميدونم .

ht tp://<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
htt p://w ww.alexa.com/data/details/traffic_details/p30p30.com/forum

ضمنا من مطالب سايت p30p30 رو با احتساب انجمن ، تقريبا هر 2-3 روز يكبار آپديت و اضافه ميكنم.
فكر نكنم از اين هم ايرادي باشه .

emad_67
03-02-2009, 09:48 AM
با تمام تلاشي كه براي افزايش رنك سايتم داشتم ، مخصوصا با SEF , sitemap , عناوين موضوعات ، بخشها و مجموعه ها و . . . هنوز رنك سايتم زياد نشده
بنده که عرض کردم باید حداقل 2 ماهی صبر کنی شایدم بیشتر. خیلی کم طاقتی ها :D

ضمنا علاوه بر همه این بهینه سازی ها تبادل لینک مهمترین عامل در بالا رفتن پیج رنک هست. لینک هایی که شما در سایتت قرار دادی فقط لینک از طرف شماست و تبادل لینکی صورت نگرفته.

p30p30
03-02-2009, 10:06 AM
آخه 4-5 ماهی از تاسیس سایت گذشته ولی نتیجه اینطوری بود که گفتم .
اگه با 2 ماه و لینک از سایتهای دیگه حل بشه ، چاره ای نیست و به این توصیه شما عمل میکنم .
ضمنا اگر راهکار دیگری برای افزایش رنک سایت در نظر دارید دریغ نفرمایید .
SEF سایتم هم فعاله ولی همون مشکل قبلی یعنی در IE مشکل داره . سوال هم کردم ولی تا الان کسی جواب مشخصی نداده .
اگر یادتون رفته یکبار دیگه مشکل سایت رو بگم.&#160;

ا سلام
با عرض تاسف و تاثر درگذشت مرحوم SH404SEF و آدرسهای زیباش رو در سایتم به خودم و همه دوستانی که نتونستند از این کامپوننت استفاده کنند ، تسلیت عرض میکنم .
حسابی این کامپوننت برای دردسر ایجاد کرد و من هم تمام تلاشم رو کردم تا بتونم این لینکهای زیبایی که ایجاد میکنه رو حفظ کنم . ولی متاسفانه این کامپوننت با نقشه سایت ، ورود اعضاء ، جستجو و . . . در سایتم مشکل ایجاد میکرد و چاره ای نبود جز اینکه حذفش کنم !
فکر میکنم دوباره لینکهام باید به گوگل معرفی بشه . و ای کاش یک کامپوننت جایگزین این کامپوننت میشد .

** دو پست شما یکی شد

مهدی.
03-05-2009, 06:30 AM
سلام
پیشنهاد میکنم این سایت shahrsakhtafzar.com که مربوط به دوست خوبمون شهریار هست (با مامبو) رو ببینید و یکبار هم &quot;شهر سخت افزار&quot; رو در گوگل جستجو کنید. شاید مسائلی رو خودتون به دست بیارید. کاملاً آدرسهای سایت رو بررسی کنید و ... .

یا حق

p30p30
03-05-2009, 06:54 PM
با سلام
سايت رو ديدم . ياد روزهايي كه sh4040sef&#160; كار ميكرد افتادم . چه روزگار خوب و پر دردسري !
درباره جستجو نيز شما فكر من رو خونديد . دقيقا ميخوام همچين اتفاقي در موتور جستجو بيفته . يعني لينكهاي سايت ، در پايين اسم سايت بيان .
درباره آدرسها مگر نكته جديدي وجود داره ؟

یك مطلب مهم
من در سايتم فروشگاه و گالري عكس دارم . ابتدا ميخوام بدونم كه چطوري عكسها و يا كالاهاي فروشگاه در موتورهاي جستجو قرار ميگيرند .
اصلا همچين چيزي ممكنه و موتورهاي جستجو تك تك آيتمهاي فروشگاه و گالري عكس را ميپذيرند ؟
و در كل ايجاد فروشگاه و گالري عكس ، تا چقدر در افزايش رنك سايت تاثير دارد ؟ ( به غير از بحث بازديد كنندگان )

** دو پست شما یکی شد

piroozman
03-08-2009, 04:26 PM
سلام
شما بايد براي عكس هاي خود alt تعريف كنيد
اگر ديده باشيد گاهي اوقات موس وقتي بر روي يك عكسي مي رود يك متني ظاهر مي شود كه مربوط به آن عكس است شما بايد به اين وسيله به موتورهاي جستجو بفهمانيد كه عكس شما در رابطه با چيست پس از آن وقتي كاربري عكسي را در موتورهاي جستجو سرچ كنيد مثلا عكس سايت شما مي آيد
اكنون براي من اين گونه است
استفاده از عكس تاثير چنداني بر رنك ندارد و موتورهاي جستجو پيشنهاد مي كنند اگر متن مهمي دارد آن را به صورت عكسي نمايش ندهيد بلكه آن را طوري تايپ كنيد كه قابل فهم براي موتورهاي جستجو باشد
موفق باشيد

p30p30
03-09-2009, 03:11 PM
با سلام
بايد عرض كنم كه هنوز پاسخ سوال قبلي ام رو نگرفتم ولي يك سايت ديدم با آدرس htt p:/ /rankhunter.wordpress.com/
به نظر شما طريقه كار اين سايت چيه و چطوري ميتونه رنك سايت رو افزايش بده ؟

p30p30
03-12-2009, 04:22 PM
درباره جستجو نيز شما فكر من رو خونديد . دقيقا ميخوام همچين اتفاقي در موتور جستجو بيفته . يعني لينكهاي سايت ، در پايين اسم سايت بيان .

با سلام
میخوام گوگل ، لینکهای سایتم رو زمانی که جستجو میکنم ، نشون بده . مثلا با جستجو کردن &quot; شهر سخت افزار &quot; در گوگل ، اول اسم سایت و بعد چند لینک از داخل سایت نشون داده میشه .
البته من در گوگل وب مستر رفتم و یک چیزی شبیه به اون پیدا کردم و احساس میکنم که این کار رو خود گوگل بر روی لینکها انجام میده و کاری از دست ما ساخته نیست . و شاید هم ساخته است و من بلد نیستم .
به هر حال این پیغام در گوگل وب مستر -&gt; قسمت سایت لینک ، وجود داره :
Google has not generated any sitelinks for your site. Sitelinks are completely automated, and we show them only if we think they&#039;ll be useful to the user. If your site&#039;s structure doesn&#039;t allow our algorithms to find good sitelinks, or we don&#039;t think that the sitelinks are relevant to the user&#039;s query, we won&#039;t show them. However, we are always working to improve how we find and display sitelinks.

p30p30
04-12-2009, 08:19 AM
با سلام
الان چند ماهي هست كه هيچ تغييري در رنكينگ سايتم بوجود نيامده . البته رنكينگ گوگل ولي در آلكسا وضعيت خيلي خوب شده و به رتبه 1.045.000 رسيده .
به نظر شما علت اينكه در گوگل هيچ تغييري پيدا نشده براي چيست. ضمن اينكه در گوگل وب مستر ، وضعيت لينكها و سايت مپ مرتب و خوب است .

mk2
04-12-2009, 11:37 AM
سلام
رنك گوگل كه محرمانه است (هرچند يه حدسهايي بعضي از علما ميزنند كه چنينه وچنانه )
رتبه در الكسا هم كه يه شاهي
چون اگه اينطور باشه من در طول سه ماه از 1500000 به 300هزار رسيدم ! O0 O0 O0

ميگي نه اينجا رو ببين (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

به نظر من مهمترين چيز داشتن روزانه حداقل 1000 بازديد واقعي (نفر) است.
الان سايت هست در الكسا رتبه 600-900 هزارم داره ولي رنك گوگلش 3-4 ولي من كه 300هزارم رنكم فقط يكه !!! :D :D :D :D
پس بيخيال اين چيزا به اندرون سايتت برس .
مابقي چيزا خودش درست ميشه.

يا حق

p30p30
05-04-2009, 05:51 AM
با سلام
آيا استفاده از چند تا دامين بر روي يك هاست ، تاثيري در افزايش رنك و بازديد از سايت دارد يا باعث كمتر شدن رنك در گوگل و آلكسا ميشود ؟

p30p30
05-27-2009, 08:39 AM
با سلام
امروز يكي از دوستان كه سايتهاي زيادي هم با جوملا كاركرده پيش من بود . وضعيت لينكهاي سايتم را ديد كلي خنديد !!!
كلي توضيح دادم كه SEF مامبو اينه و Sh404sef به اينصورته باز قانع نشد و به خنده اش اضافه تر شد .
علت خنده را پرسيدم . آدرس سايتهايي كه با جوملا كار كرده بود را به من نشون داد و گفت كه در هيچ كدام از آنها از كامپوننتي استفاده نكرده ولي آدرس آنها را كه نگاه كردم ديدم مانند SH404sef آدرس دارند .
لطفا به اين آدرس برويد و لينك سايتهاي ايشان را نگاهي بيندازيد .
اگر واقعا جوملا از نظر SEO اينقدر قوي باشد ، بايد بزودي از خدمت دوستان مامبويي مرخص شد . هر چند در اين چند ماهه خيلي زحمت به مديران و دوستان داده ام .

البته يك نكته را هم بايد بگم و آن هم اينه كه ايشان در SEO تخصص بالايي دارند و البته هر مطلبي كه گفتند را بنده تاييد كردم و آدرس اين تاپيك را به ايشان نشان دادم و ايشان كلي حال كرده بود ! . فقط يك نقطه ضعف بزرگ بود و آن هم آدرسهاي صفحات بود.

delfanatash
05-28-2009, 05:30 PM
در مورد این مطلب ه میشه جداگانه بحث بشه و از ادامه این موضوع که باعث بیش از حد طولانی شدن یک موضوع میشه جلوگیری کرد
به همین دلیل از تمام عزیزان خواهش میشه موضوع را در این تایپیک پیگیری نمایند شاید به نتیجه ای هم برسه و برای کاربران دیگر هم قابل استفاده باشه موضوع را در
اینجا مقایسه SEO جوملا و مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
پیگیری فرمایند
سپاسگزارم

p30p30
05-29-2009, 05:03 AM
با تشكر از دوست عزيز دلفان آتش
البته علت زياد شدن صفحات بخاطر اهميت زياد SEo و PageRanke ميباشد .
ضمن اينكه مديران محترم هم ميتوانند اين مطالب را خلاصه تر نمايند . بنده فكر ميكنم كه اين مبحث نياز خيلي از مديران سايت را برطرف خواهد نمود .

p30p30
07-03-2009, 08:10 PM
با سلام
يك خبر خوش .
بالاخره پس از 5-6 ماه تلاش مستمر در افزايش پيج رنك ، بالاخره در يك ماه اخير به طور معجزه آسايي پيج رنكم دو رتبه افزايش يافت !!!
در اين مدت بدليل گذاشتن مطلب روزانه و استفاده از عناوين مطالب بكر و جذاب ، رعايت اكثر مطالبي كه دوستان فرموده بودند مثل عنوان صفحه ، كلمات كليدي و .. . افزايش پيج رنك پيدا كردم .
هر چند تبادل لينك به گفته دوست عزيزم Emad ظاهرا تاثير بسيار زيادي داشته است .
تشكر از همه دوستان كه وقت شريفشان را گذاشتند .

مهدی.
07-03-2009, 09:00 PM
بسیار عالی، خوشحالم که بالاخره رنک سایت شما بالا رفت.

حالا من یک پیشنهاد میکنم به شما. هر روز کلمات مهم فارسی که در گوگل جستجو میشه رو ببین و مطالب رو با توجه به اون کلمات ایجاد کن.
مثلاً اگر کلمه &quot;جمهوری اسلامی&quot; مقام 1 تا 5 رو داره، سایت خودت رو با مطالبی با این مضمون بروز کن.

طبیعتاً مطالبی که در سایت منتشر میکنی باید با سایت همخوانی داشته باشه.

یک مدت این مورد رو هم انجام بده، من مدتهاست از این ترفند ساده استفاده میکنم.

در ضمن یک مورد دیگه که کلی میگم، سعی کنید از یک قالب استاندارد استفاده کنید و پشت سر هم قالب سایت رو عوض نکنید!

یا حق

p30p30
09-17-2009, 06:33 PM
سلام مجدد
يكي از دوستان پرسيده بود :
(( يه سرور چقدر در ايندكس شدن مطالب در موتورها موثره ؟ به جز معرفي به موتور ها و شعار تبليغات فروش ))
به نظر شما يك هاست با فرض فوق در افزايش رنك سايت تاثير دارد ؟

مهدی.
09-17-2009, 08:28 PM
بله میتونه موثر باشه!

مثلاً یه نمونش اینه که سرور شما آلوده باشه و سایت شما هم هر چند وقت یکبار آلوده بشه! خوب وقتی سرور آلوده باشه سایت شما هم آلوده میشه و بعد گوگل سایت رو مخرب شناسایی میکنه و کل رنک شما رو صفر میکنه و ... .

پس سرور هم میتونه موثر باشه!

البته مدتها پیش مطالعه میکردم که گوگل در حال برنامه ریزی برای شناسایی هاستهایی (آیپی هاستها) با میزبانی سایتهای مزاحم و یا پورن (غیر اخلاقی) هستند تا بهشون کمتر توجه کنه و ... . (البته نمیدونم چقدر صحیح باشه این صحبت، اما خوب مدتها پیش این مورد رو در جایی مطالعه کردم از درستیش مطمئن نیستم پس به این جملات دقت نکنید، تنها برای اطلاع گفتم)

یا حق

mk2
09-18-2009, 08:09 AM
بله میتونه موثر باشه!

من خيلي دوست دارم اين قضيه رو كامل بدونم.
اخه مدير سرور ما ميگفت سايتها رو معرفي ميكنيم واز اين حرفهاي تبليغاتي ولي ....
به عنوان مثال من يه مطلب از يه سايت ديگه با رنك 4 نقل قول كردم توي انجمن ، چند روز بعد اون مطلب ما لينك اول گوگل قرار گرفت (رنك فعلي ما 2) ولي اون مطلب (r4 ) اونا لينك سوم چهارم قرار گرفت. خوب اينجا رنك نقض ميشه و يه چيزي مثل موقعيت سرور سر باز ميكنه ؟؟؟
تا ببينيم قضيه چيه؟؟

يا حق

p30p30
09-18-2009, 09:10 AM
من خيلي دوست دارم اين قضيه رو كامل بدونم.
اخه مدير سرور ما ميگفت سايتها رو معرفي ميكنيم واز اين حرفهاي تبليغاتي ولي ....
به عنوان مثال من يه مطلب از يه سايت ديگه با رنك 4 نقل قول كردم توي انجمن ، چند روز بعد اون مطلب ما لينك اول گوگل قرار گرفت (رنك فعلي ما 2) ولي اون مطلب (r4 ) اونا لينك سوم چهارم قرار گرفت. خوب اينجا رنك نقض ميشه و يه چيزي مثل موقعيت سرور سر باز ميكنه ؟؟؟
تا ببينيم قضيه چيه؟؟
يا حق

من فكر ميكنم اينگونه نيست . گوگل به ميزان مراجعه به لينك توجه ميكنه . هرچقدر هم رنك سايت بالا باشه . اين موضوع را چندين بار تست كردم . صفحه اول سايتم را نگاه كنيد . تعدادي از مطالب آن از سايتهاي معروف مي باشد ولي در گوگل در سطر اول يا دوم قرار دارد . شايد به تازگي لينك بستگي داشته باشد ! يا شايد چيز ديگر !!

ولي مسئله اي كه پسر مهربون گفتند فكر ميكنم تا حد زيادي صحت دارد . ضمن اينكه سايتهايي كه كلماتي مانند الله ، اسرائيل ، صهيونيست ، خدا و . . . دارد نيز زير ذره بين قرار ميگيرند و با توجه به فرمولهاي خاصي كه دارند لينكها را از صفحات اول گوگل بر ميدارند . هرچقدر هم كه لينك مراجعه كننده داشته باشد و يا رنكش بالا باشد .

بعنوان نمونه بارها شده است كه از سايت تبيان مطلب در سايتم قرار داده ام . ولي در همان روز اول يا دوم لينك مطلب من در گوگل بالاتر از سايت تبيان قرار گرفته است . اين قضيه در سايتهاي مامبويي نيز تست شده است . احساس ميكنم در باره برخي سايتها ، گوگل به يك جمع بندي ميرسد و رتبه لينك را در موتور جستجويش پايين مي برد .
ولي آلكسا اينگونه نيست .

p30p30
11-09-2009, 03:02 AM
دوستان سلام
پس از يك دوره تقريبا 1 ساله ، با توجه به توصيه هايي كه دوستان فرمودند ، مجددا رنك سايتم زياد شد و به 3 رسيد.
توصيه ميكنم مطالب بالا را مخصوصا درباره SEO مطالعه فرماييد .

نكته جالب اينجاست كه پس از اينكه گوگل ، ارورهايي كه به لينكهاي سايتم را ميداد ، حذف كرد به يكباره رنك افزايش يافت . احتمال بسيار زياد افزايش رنك با لينكهاي خرابي كه در گوگل وب مستر نمايش داده ميشود ، ارتباط دارد .

دوستان اگر اطلاعاتي در اين زمينه دارند بفرمايند .
متشكر

مهدی.
11-09-2009, 07:55 AM
سلام

توصيه ميكنم مطالب بالا را مخصوصا درباره SEO مطالعه فرماييد .

لطفاً یک خلاصه و یا یک مقاله چکیده خودت تهیه کن تا با نام خودت توی ویکی منتشر بشه.

پاییزتان پر مهر

p30p30
07-12-2010, 01:59 PM
چشم حتما .

یک سوال :

در یک سایت تبلیغاتی خارجی دیدم که میتوان Backlink خریداری کرد .

سوالم این است که آیا این راه ، راه خوبی برای افزایش بازدید کننده سایت و در نهایت رتبه سایت است ؟‌

navibd
07-12-2010, 02:40 PM
بله که میشه.
اما نسبت به هزینه اش نمیصرفه

p30p30
07-12-2010, 03:38 PM
بعنوان مثال 1000 لینک را 9 دلار قیمت گذاشتند .
مسئله اینجاست که آیا این لینکها در افزایش رنک سایت تاثیری دارند یا خیر ؟:
آیا مراجعه کننده ای هم به سایت افزوده می شوند یا خیر ؟
آیا کسی در سایتهای ایرانی با رتبه بالاتر حاضر به انجام این کار میباشند ؟‌ هزینه ؟
و . . .

reka
07-13-2010, 04:16 AM
سلام

مسئله اینجاست که آیا این لینکها در افزایش رنک سایت تاثیری دارند یا خیر ؟:

خیر. از روشهای نامتعارف استفاده میکنند.

آیا مراجعه کننده ای هم به سایت افزوده می شوند یا خیر ؟

بله، یا مجازی و بصورت ربات، یا به این صورت که لینک شما رو در سایتهای تبادل یوزر قرار میدن.

بهتر است از شرکتهای معتبر که بصورت فنی روی SEO کار میکنند استفاده کنید مانند submitexpress.com

یا علی