توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی سازی جوملا برد با استفاده از سیمپل برد
amirj
08-19-2006, 11:27 AM
من کامپوننت joomlaboard رو با استفاده از کامپوننت simple board مامبو که در این سایت ارایه شد فارسی کردم . البته نه به طور کامل . در حدی که بعضی از عبارت ها رو اصلاح کردم -
و بعضی از متغییر ها که در simple board نبود هم به فایل جدید اضافه شد.
نتیجه کار هم اکنون در تالار گفتمان همکلاسی قرار گرفته . می تونید مشاهده کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فایل هایی که من تغییر دادم هم در آدرس زیر قرار دادم تا دوستان اگر مایل بودن استفاده کنند.
ففط اگر کسی بیشتر توسعه داد لطفا در این قسمت عنوان کنه تا کار پیشرفت کنه.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
radmehr
08-19-2006, 12:07 PM
ممنون از شما،
البته Simpleboard کاملا فارسی با اصلاحات صورت گرفته از نظر امنیتی و شمسی کردن تاریخ ها برای بخش کاربران ویژه مامبولرن تهیه شده.
amirj
08-19-2006, 02:23 PM
کاربران ویژه ؟ توضیح میدین اینو ؟
radmehr
08-19-2006, 03:45 PM
توضیحش اینجاست:
parspal
08-30-2006, 07:28 PM
من کامپوننت joomlaboard رو با استفاده از کامپوننت simple board مامبو که در این سایت ارایه شد فارسی کردم . البته نه به طور کامل . در حدی که بعضی از عبارت ها رو اصلاح کردم -
فایل هایی که من تغییر دادم هم در آدرس زیر قرار دادم تا دوستان اگر مایل بودن استفاده کنند.
سلام دوست عزيز ميشه فايل زبان فارسي سيمپل بورد رو در اختيار مون قرار بديد
با تشكر
sorry4uboth
08-30-2006, 08:17 PM
parspal عزیز
سیمپل بردی رو که تیم مامبولرن عرضه خواهد کرد تنها ترجمه نشده
بلکه تعدادی مشکلات امنیتی و تاریخ هم در اون تصحیح شدند
parspal
08-30-2006, 08:39 PM
parspal عزیز
سیمپل بردی رو که تیم مامبولرن عرضه خواهد کرد تنها ترجمه نشده
بلکه تعدادی مشکلات امنیتی و تاریخ هم در اون تصحیح شدند
ok دوست عزيز همچنان منتظر بخش ويژه مي مانيم
sorry4uboth
08-30-2006, 08:41 PM
بزودی منتظر خبرهای عالی از بخش ویژه باشید..........
amirj
08-30-2006, 09:21 PM
سلام دوست عزيز ميشه فايل زبان فارسي سيمپل بورد رو در اختيار مون قرار بديد
با تشكر
فکر می کنم این فایل که تو سایت همکلاسی گذاشتم رو سیمپل برد هم اجرا بشه . البته من این فایل مربوط به سیمپل برد رو از همین سایت گرفتم.
فقط یک مطلب در مورد سیمپل برد . : سیمپل برد چند وقتیه که با دیگه به طور جدی پشتیبانی نمیشه و توسعه دهنده های سیمپل برد دارند روی جوملا برد کار می کنند.
این خطی که در اینجا میارم هم قسمتی از متن نامه یکی از توسعه دهنده های جوملا برد هستش :
Simpleboard isn't actively developed any more. It has known security issues which haven't been fixed. The developers started Joomlaboard
البته نمی دونم که جوملا برد روی مامبپ اجرا می شه یا نه . ولی به هر حال فایل های فازسی اون تو همکلاسی هست و پروژه فارسی سازیش هم تو سایت forge.joomla.org به تازگی شروع شده که اگر دوستان مایل بودند در فارسی سازی کمک کنند خوشحال میشم .
sorry4uboth
08-30-2006, 09:32 PM
از توجه شما بسیار متشکرم
اما همونطور که گفتم:
1- فارسی سازی اون انجام شده (شخصا نظارت داشتم)
2- مشکلات امنیتی اون برطرف شده
3- با مامبو هم کاملا سازگاری داره
4- مشکل اون با تاریخ شمسی برطرف شده
با تشکر از لطف همه دوستان
amirj
08-30-2006, 09:40 PM
2- مشکلات امنیتی اون برطرف شده
تا جایی که من می دونم سیمپل برد دیگه از طرف نویسنده های اصلیش ساپورت نمیشه و قطعا نسخه جدیدی هم منتشر نخواهد شد .
اینشالاه که در نسخه فارسیش باگ ها کاملا حل شده باشه و برای برای کسی دردسر درست نکنه.
radmehr
08-30-2006, 10:20 PM
جوملابورد با مامبو سازگار نیست!
However, Simpleboard doesn't run too well on Joomla! and vice versa Joomlaboard will not run on Mambo.
8)
saqibarzani
08-31-2006, 12:13 AM
کسی این جوملابورد فارسی شده را داره ؟؟؟ اگه نه کسی میدونه کدوم فایلا باید تغییر داد تا مشکل RTL ش برطرف بشه ؟؟؟
08-31-2006, 09:15 PM
کسی این جوملابورد فارسی شده را داره ؟؟؟ اگه نه کسی میدونه کدوم فایلا باید تغییر داد تا مشکل RTL ش برطرف بشه ؟؟؟
من فایل css رو یکم دستکاری کردم و فورم این شکلی شد .
الان پست ها راست به چپ شده. و یک مقدار ترجمه بعضی عبارت ها هم بهتر شد.
فایل ترجمه رو که بالا گفتم کجاست این هم فایل css . قفط قول بده که وقتی بیشتر راست به چپش کردی اینجا بذاری تا منم از مال شما استفاده کنم .
شما باید فایل css هر کدوم از تمپلیت ها رو تغییر بدی که این فایل ماله تمپلیت default هستش .
DOCUMENT_ROOT/joomla/components/com_joomlaboard/template/
راستی قولت یادت نره ! ;)
amirj
08-31-2006, 09:19 PM
جوملابورد با مامبو سازگار نیست!
However, Simpleboard doesn't run too well on Joomla! and vice versa Joomlaboard will not run on Mambo.
8)
اینو خبر نداشتم ولی حتما به دلیل اینه که توسعه دهنده هاش با مامبو مشکل دارن .. همونطور که تو یه تاپیک دیگه هم بهتون گفتم .
am12976
03-15-2007, 04:07 AM
تا جایی که یادمه این فایل تا Joomlaboard V1.0.4 فارسی شده بود.من ادامه دادم و تا آخرین نسخه یعنی Joomlaboard V1.1.5 فارسی کردم.البته ترجمه صد در صد نیست.تا اونجا که حوصله داشتم.اگر ایراد خاصی بود بگید لطفا.
ممنون از شما
لطفا قبل از ترجمه با مدیر تیم ترجمه مامبولرن هماهنگ کنید تا در صورت ترجمه شدن از قبل زحمت شما بهدر نرود
موفق و پیروز باشید
am12976
03-16-2007, 02:37 AM
ترجمه رو تکمیل تر کردم.یه سری مشکل هم بود که تصحیح کردم:
Joomlaboard رو شما فارسی کردید مگه؟
am12976
03-16-2007, 07:02 AM
قالب هم یک تغییر کوچک برای rtl کردن Categories لازم داشت:
feryonline
03-16-2007, 08:57 AM
آقا من هرچی خوندم متوجه نشدم! (یعنی درست نخودم)
تیم مامبولرن سیمپل برد رو برای مامبو 4.6.2 فارسی کرده؟
am12976
03-16-2007, 09:09 AM
این تاپیک مربوط به فارسی سازی JoomlaBoard بر اساس SimpleBoard فارسی هست عزیز.
feryonline
03-16-2007, 09:55 AM
یه سوالی داشتم اگه joomlaboard رو رو mambo4.6.1 نصب کنیم مشکلی پیش نمی آد؟
radmehr
03-16-2007, 10:40 AM
joomlaboard مال جوملا هست نه مامبو !!
برای مامبو باید از mamboboard استفاده کنید
توی mamboxchange.com بگردید پیداش میکنید
feryonline
03-16-2007, 12:11 PM
خوب فارسی سازش رو کسی داره؟
radmehr
03-16-2007, 12:23 PM
تو همین تاپیک فایل زبانش رو گذاشتن !!
feryonline
03-16-2007, 02:31 PM
رادمهر جان شرمنده ولی ما هرچی فایل زبان بود تو این تاپیک باز کردیم زده : english.php joomlaboard language file
میشه فایل رو برام به صورت نقل قول بفرستی؟ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
کلیک سمت راست بزن روی لینک save target as
feryonline
03-16-2007, 04:51 PM
دوستان من شرمنده شاید منظورم رو بد فهموندم!لینک منظورم!لینکشو می گه بگی کدومه آخه هر فایلی رو نگاه می کنم تو این تاپیک زده واسهع جوملابرد هستش!
sorry4uboth
03-16-2007, 05:28 PM
جوملا برد هست
ایشون جوملا برد رو فارسی کردند شما هم مامبو برد رو بکنید!
;)
feryonline
03-16-2007, 05:38 PM
دوستان خوبم من اینجا گیج شدم!
اگه میشه یکی لینک فارسی ساز مامبو برد رو بهم بده!می دونم تو این تاپیکه ولی گیج شدم اگه میشه یکی لینک رو دوباره برام بفرسته!
abtin
03-16-2007, 05:48 PM
;D نه .. لینک مامبوبرد تو این تاپیک نیست .. شما همون جولابرد رو دانلود کن تقریبا شبیه به مامبوبرد هست . یکمی وقت بزارین مامبو برد رو با کمک این خودتون فارسی کنین. ;)
feryonline
03-16-2007, 06:02 PM
بابا دمتون گرم فارسی سازی مامبوبرد طول میکشه! :'(
به هر حال ممنون! :D
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.