ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد تصویر هشدار دهنده

boglado
02-18-2009, 06:05 AM
سلام
چه جوری میتونم در بالا ترین قسمت انجمن یه تصویر یا انیمیشنی رو قرار بدم که حاوی هشدار برای کاربران سایت باشه و بهشون بگن که از کلمات نامناسب در سوالات و نظریات شان استفاده نکنند. مثلا همانند همین تبلیغ فوق که سرویس های مامبو لرن رو تبلیغ میکند
ممنون

developer
02-18-2009, 09:15 AM
سلام

برای این کار فایل index.template.php را در قالب مربوطه ادیت کنید

boglado
02-19-2009, 07:11 AM
سلام
چه جوری؟ میشه لطفا یه خرده راهنمایی ام کنید. من فایل تصویرمو چه جوری باید تو اندیکس تمپلت قرار بدم. و تصویر رو بایستی کجا آپلود کنم
O0

نوید
02-21-2009, 05:31 PM
برای اینکار باید PHP بدونید. متاسفانه توضیحات بیشتر خیلی زمان بره

mk2
02-26-2009, 02:56 PM
سلام
چه جوری میتونم در بالا ترین قسمت انجمن یه تصویر یا انیمیشنی رو قرار بدم که حاوی هشدار برای کاربران سایت باشه و بهشون بگن که از کلمات نامناسب در سوالات و نظریات شان استفاده نکنند. مثلا همانند همین تبلیغ فوق که سرویس های مامبو لرن رو تبلیغ میکند
ممنون

سلام
از مد تبليغ استفاده كنيد و لينك تصوير رو هم به متني كه ميخواهيد بدهيد.
تازه توي زير گروه ها هم ميتونيد منتشر كنيد.
اينجا رو ببينيد.
استفاده از مد تبليغ براي سوال شما .... (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

boglado
03-26-2009, 06:02 AM
ببخشید لینکی رو که فرمودید کار نمیکنه
ممنون میشم اگه لطف کنید آدرس دقیق اون تاپیک رو بدید

mk2
03-26-2009, 06:43 AM
ببخشید لینکی رو که فرمودید کار نمیکنه
ممنون میشم اگه لطف کنید آدرس دقیق اون تاپیک رو بدید

ببخشید یه نقطه کم گذاشته بودم.
اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

سعید
04-27-2009, 03:50 AM
یک کار دیگه هم می تونید بکنید و اون استفاده از کدهای BB برای درج عکس در قسمت اخبار هست.

البته نمایش قسمت اخبار به قالب سایت شما هم بستگی داره.